محتوا
70 درصد کودکان خیابانی در یزد غیربومی هستند
به گزارش یزدامروز، کارشناس مسئول امور آسیبدیدگان اجتماعی اداره كل بهزيستي استان یزد در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، با بیان اینکه نيروي انتظامي و شهرداری متولی اصلی جمعآوری كودكان خياباني و متكدي از سطح شهر هستند گفت: پس از پذيرش کودکان عمده كار اجرايي برعهده بهزيستي است که مسئولیت آموزش، توانمند سازی و نگهداری را برعهده دارد و همچنین برای حفظ روحیه کودکان هنگام جمعآوری قرار است با انجام تعاملات مددکار بهزیستی نیز همراه ماموران شهرداری و نیروی انتظامی باشد.
محبوبه داورانی اظهار کرد: کودکان کار و خیابانی بعد از جمعآوری و پذیرش در دو مرکز شبانهروزی و روزانه بهزیستی نگهداری و حمایت میشوند.
وی افزود: در مراکز روزانه، آموزش کودک و خانواده و حمایت تحصیلی و آموزشی است، همچنین زمانیکه مراحل پیدا کردن خانواده کودک و مددکاری تمام شد کودکان مراکز روزانه معرفی میشوند.
داورانی خاطر نشان کرد: عمده کار مرکز روزانه كودكان خياباني اداره كل بهزيستي استان كه جنبه اقامتي نيز ندارد، ایجاد ارتباط با خانوادههای اين کودکان براي فراهم كردن زمينه بازگشت آنها به خانوادههاست ولي در صورت عدم موفقيت، كودك را به مرکز شبانهروزی ارجاع ميدهند.
وي با بیان اینکه 70 درصد کودکان خیابانی غیربومی هستند گفت: غالباً کودکان جمعآوری شده از سطح خیابانها به خانوادههایشان بازگردانده میشوند و حتي اگر خانواده از لحاظ مالی مشکل داشته باشد، كمك هزينهاي نيز از سوي بهزيستي به صورت ماهيانه به خانواده آنها پرداخت ميشود ولي برخي از اين كودكان نيز بدسرپرست و خانوادههاي آنها از صلاحيت لازم براي نگهداري از اين كودكان محروم هستند.
داوراني به پذيرش اين كودكان با صدور مجوز قضایی اشاره و در مورد خدمات ارائه شده به اين كودكان در مراكز ساماندهي ياد شده، تصریح کرد: خدمات مشاورهای و مددکاری، خدمات درمانی، انتقال کودک به خانواده یا یکی از مراکز شبه خانواده بهزیستی و پیگیری وضعیت کودک پس از ترخیص از جمله اقداماتی است که توسط اين دو مرکز براي اين كودكان انجام ميشود .
وی عنوان کرد: در قالب طرح مهرانه، برای 100 کودک که در مراکز روزانه تحت مراقبت هستند وسایل مدرسه از قبیل کیف، کفش و غیره تهیه و بین آنها توزیع شد.
کارشناس مسئول امور آسیبدیدگان اجتماعی اداره كل بهزيستي استان یزد با بیان اینکه ساماندهی کودکان کار و خیابانی از دغدغههای مسئولین استان و اعضای شورای شهر است گفت: در جلسات استانداری تصمیم بر آن شد که شهرداری زمینی تهیه و برای ساختن بنایی به منظور نگهداری کودکان کار و خیابانی با همکاری بهزیستی اقدام کند تا انشالله شاهد کار کودکان به دلیل مشکلات زندگی خانوادهها و هچنین تکدیگری آنها نباشیم.
داورانی اذعان کرد: متاسفانه با افزایش آسیبهای اجتماعی شاهد افزایش کودکان کار و خیابانی نیز هستیم که عمده دلیل اینکه این کودکان و آیندهسازان به معضل تبدیل میشوند اعتیاد و بد سرپرستی است.
انتهای پیام/
Related Assets:
- چه کسی ماشین آلات هستهای را از ویروسها پاکسازی کرد؟
- ۲۰ میلیون نفر جمعیت جوان کشور را تشکیل می دهند/پرداخت ۹۹۸ هزار وام ازدواج تا پایان آذرماه به زوج های جوان
- جوانان یزدی عهده دار اکثر مدیریت ها در استان یزدهستند
- افزایش خوددرمانی؛ نتیجه حذف پوشش بیمه ای داروهای بدون نسخه در یزد
- کار سخت کودک یزدی با درآمد ماهیانه 30 هزار تومان
- 20 درصد کودکان کار دختر هستند/افزایش 74 درصدی تعداد کودکان خیابانی در یزد!