محتوا
آموزش تهیه قیمه یزدی
به گزارش یزد امـــروز از یزدبانو، خورش قیمه، خورشی بسیار خوشمزه و پر طرفدار است.اما این خورش در یزد این خورش به صورتی متفاوت پخته می شود که مزه آن به خوشمزگی قیمه اصیل و حتی به گفته یزدیها بهتر از آن است.
مواد لازم برای تهیه قیمه یزدی:
پیاز: دو عدد
گوشت گوسفندی: 300 گرم
نخود: یک پیمانه
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی: دو قاشق سوپخوری
لیمو امانی: دو عدد
نمک، دارچین و پودر هل: به میزان لازم
آب و روغن: به میزان لازم
طرزتهیه:
* نخود را از شب قبل خیس کرده، سپس پوست آن را جدا میکنیم.
* پیازها را خرد کرده و در روغن تفت میدهیم تا طلایی شوند.
* گوشت خرد شده را به آن افزوده و هم میزنیم تا کمی تغییر رنگ دهد.
* رب گوجهفرنگی را نیز اضافه کرده و کمی تفت میدهیم.
* به میزان لازم آب میریزیم و اجازه میدهیم تا گوشت نیمپز شود.
* سپس نخود، لیمو امانی و زردچوبه را افزوده و میگذاریم خورش جا بیفتد و نخود و گوشت بپزند.
* در این مرحله پودر هل، نمک و دارچین را به خورش اضافه کرده و پس از چند جوش خورش آماده است.
انتهای پیام/ش
Related Assets:
- روایت تصویری از بازارچه کار و فناوری و جشنواره آشپزی دختران دبیرستان نمونه دولتی اویسی یزد
- وقتی مسی، آشپز می شود! + عکس
- ذهن خلاق آذریزدی آثار او را ماندگار کرد
- ۷ مرکز اورژانس اجتماعی در یزد راهاندازی شد
- هیچ اقدام برای کاهش آلودگی کورههای آجرپزی در یزد انجام نشده است
- جشنواره دستپخت بانوان یزدی در بافت تاریخی یزد از دریچه دوربین