محتوا
بازیگرانی که از فساد در سینمای ایران میگویند+ تصاویر
یزدامروز، فساد و ابتذال در سینمای ایران واقعیت تلخی است که هرچند کمتر در رابطه با آن گفته و نوشته میشود، اما این موضوع در بین بخش قابل توجهی از سینماگران و سلبریتیها گسترده است تا جایی که حتی صدای برخی از بازیگران هم بلند شده و نسبت به این مسئله واکنش نشان دادهاند. آنچه در ادامه میآید، گزارش خبرنگار یزدرسا از اظهارات برخی از بازیگران سینما در این رابطه است:
مرجان محتشم بازیگری که آثاری چون "پس از باران"، "ریحانه"، "رز زرد" و "بهشت گم شده" را در کارنامهاش دارد، حال مدتها است که خبری از او در عرصه بازیگری نیست. وی دلیل کنارهگیریاش از این عرصه را فساد سینما بیان میکند و با تشریح شرایط اسفبار سینما میگوید: «محبوبیت بین مردم چیزی نیست که بتوان به راحتی آن را به دست آورد ولی متاسفانه برخی ستارگان به دلیل ابزار شدن و ارتباطات غیراخلاقی که باعث شرمندگی و تاسف است محبوب شده اند که به اعتقاد من این محبوبیت نیست. جایی برای کسانی که بخواهند با اعتقاد به خدا در عرصه سینما فعالیت سالم داشته باشند نیست و متاسفانه برعکس، کسانی که تن به ارتباطات نامشروع می دهند، در این عرصه بالا می روند.»
پرستو صالحی بازیگر مجموعههایی چون "زیر آسمان شهر"، "رسم شیدایی"، "ارث بابام" و "همسفر" از اولین کسانی بود که نسبت به فساد در سینما اعتراض کرد. وی در فروردین سال 91 در فیس بوکش نوشت: «به یک تهیه کننده سرشناس از سر درددل گفتم دلم یه کار طولانی میخواد. گفت: اونی ام که بهت کار طولانی بده حال طولانی میخواد... من هنوز ایمان دارم که تو هنر مقدس هفتم، هستند انسانهایی که بیدرخواست و نیاز و... فقط و فقط به کارشون فکر میکنن و بس و متاسفم از وجود کسانی که هنر پاک آریایی رو با ناحیه 10 قدیم تهران اشتباه گرفتن...»
امین تارخ نیز در رابطه با ابتذال در سینمای ایران میگوید: «دختری را سراغ دارم، بعد از اینکه به برخی خواستهها جواب مثبت نداد، او را با قرارداد بسته شده کنار گذاشتند و او بعد از این ماجرا موهایش را از ته تراشید و چند دفعه زمزمه خودکشی سر داد.»
همچنین شاهرخ استخری در این ارتباط میگوید: «خیلی از جاها دعوت شدم که نرفتم. اگر می رفتم شاید بد هم نمیشد. آنقدر این حاشیهها را بلد هستم که همین الان یک بازیگر جوانی که اول راه است و حاضر است هر کاری بکند، به من نشان بدهید تا به او بگویم چه کار کند تا بتواند ستاره سینما شود. خیلی هم نیاز به استعداد ندارد، شاید یک خانه مجردی به کارش بیاید.»
صبا کمالی نیز چندی پیش در اعتراض به وضعیت حال حاضر سینمای ایران لب به سخن گشود و اظهار داشت: «من وقتی وارد این عرصه شدم شرایط خیلی محترمانهتر بود. اوضاع هنر نسبت به چند سال اخیر چه از نظر مالی و چه از نظر اخلاقی خیلی بهتر بود ولی چند سالی است که شرایط بهگونه دیگری است. امیدوارم شرایط درست شود اما باید بگویم که من بابت هر جواب ردی که به پیشنهاد وقیحانه تهیهکنندگان دادهام آنها مرا پنج سال به عقب پرت کردند. یک مشت موجودات حقیر که اسم دیگری را روی آنها نمیتوان گذاشت.»
همچنین حمیدرضا پگاه در رابطه با وضعیت فساد در سینمای ایران میگوید: «پیشنهاد غیراخلاقی و بی شرمانه خطاب به بانوان و همچنین پیشنهاد برای دریافت پولهای کلان در ازای دادن نقش به آقایان همواره وجود داشته اما به دلیل اینکه این موارد به صورت شفاهی مطرح میشود نمیتوان آنها را پیگیری قانونی کرد.»
مجید سعیدی هم در این رابطه گفته است: «من صحنههای زنندهای را در سینما دیدهام که از گفتنشان شرم میکنم. برخی انگار به هیچ وجه دغدغه سینما ندارند و تماماً به میهمانیهای شبانه فکر میکنند. قدیم به ما میگفتند برای بازیگری باید تمام تمرکز خود را بگذارید اما امروز صرفاً اگر مهمانی ویلای لواسان جور شود نیاز به شخصیت پردازی و زحمت کشیدن نیست.»
سیروس کهورینژاد نیز در رابطه با ابتذال در سینمای ایران میگوید: «برای حضور در نقشها باید در برخی مهمانیها و گروهها حضور پیدا کنید و مجیز افرادی که لیاقت هیچ تمجیدی را ندارند بگویید تا به شما در یک فیلم نقش دهد. این مسائل را همه میدانند اما توجه نمیکنند و خود را کنار میکشند و نتیجه بیتوجهی به این وضعیت باعث رشد و گسترش مهمانیها و مجیزگوییها برای دریافت یک نقش شده است در نتیجه بسیاری از فرهیختگان این عرصه که تن به چنین جمعهایی نمیدهند بیکار مانده و دیده نمیشوند.»
انتهای پیام/
Related Assets:
- نبایدبانکداری ربوی در جامعه اسلامی جایگاهی داشته باشد
- فیلمهای نوروزی ۹۷ را بیشتر بشناسید
- چه کسانی از شفافیت بیم دارند؟
- فتنه 88 نتیجه تخلف از امر ولی فقیه جامعه بود/طراحی و اجرای 20 فتنه از ابتدای انقلاب تاکنون توسط دشمنان
- «شیخ نمر» سمبل مبارزه با استکبار در کشورهای اسلامی است/اندیشه های شیخ نمر جریان پویای فکری منطبق بر تفکر اسلامی را به راه خواهد انداخت