Navigation Navigation

محتوا محتوا

آیت الله سید محمد کاظم مدرسی:

بحران آب و اشتغال؛دغدغه اصلی روحانیت یزد/ خبرنگار بنگاه هدایت افکار عمومی است/تمام هزینه های کاظمیه یزد توسط خیران تامین شده است


مؤسس مدینه العلم کاظمیه یزد با ابراز گلایه از برخی بداخلاقی‌ها در خصوص ساخت این مجموعه اظهار داشت:تاکنون یک ریال از بودجه دولتی به این بنا تعلق نگرفته و تمام هزینه‌های ساخت این حوزه علمیه از سوی خیرین تأمین‌شده است.

به گزارش خبرنگاریزدامروز؛امام جمعه بخش مرکزی یزد در نشست خبری با اصحاب رسانه استان یزد بمناسبت روز خبرنگار، ضمن تبریک این روز گفت: با پیشرفت جوامع خبرنگاران از حالت درباری و تحت سلطه حاکمان بودن خارج شده و به صورت مستقل حرکت می‌کنند و در واقع امروز خبرنگاران خط دهنده و مدیریت کننده جامعه هستند.

آیت الله محمد کاظم مدرسی اظهار کرد: ضرورت تطهیر نفس و طهارت روح، بیان حقایق و واقعیت‌ها، تواضع و خشوع در گفتار، تشویق و بیان نوآوری‌ها برای نسل جوا، ایجاد روحیه امید و نوید، تربیت و رشد جامعه باید توام با شهامت و شجاعت در  اهداف و ضروت‌های فکری و راهبردی خبرنگار باشد.

وی افزود: خبرنگار باید توطئه‌های دشمنان خارجی و داخلی را افشا کند و همچنین الگوهای سیاسی، فرهنگی، اخلاقی را معرفی می‌کند و به جامعه آرامش می‌بخشد.

آیت‌الله مدرسی اذعان کرد: خبرنگار باید مدافع حقوق مردم باشد و به همه افراد احترام گذاشته و حافظ ارزش‌های دینی، استقلال کشور باشد و بدون هیچ وابستگی اخبار را در اولین فرصت منعکس کند.

وی در ادامه توصیف خبرنگاران گفت: خبرنگار مدرسه سیار جامعه و بنگاه هدایت افکار عمومی است و مسیر مردم را در ابعاد مختلف سیاسی اجتماعی و فرهنگی مشخص می‌کند.

امام جمعه بخش مرکزی یزد تصریح کرد: یکی از وظایف مهم خبرنگاران گفتمان سازی است همانطور که فرمایشات مقام معظم رهبری را منعکس و گفتمان سازی می‌کنند باید صحبت ها و خواسته‌های اشخاص تاثیرگزار در شهرها و سطوح کوچکتر جامعه را نیز به گفتمان تبدیل کنند.

آیت الله مدرسی بحران کم‌آبی، اشتغال، حاشیه‌نشینی، اتباع بیگانه، امنیت بافت قدیم، تعطیلی کارخانه‌ها، حیا و عفت عمومی، طلاق و اعتیاد را از مهم‌ترین دغدغه‌های روحانیت استان دانست و گفت: بحران آب مهم‌ترین و اصلی ترین دغدغه روحانیت یزد است و اگر مسئولان درزمینهٔ تأمین بودجه خط انتقال آب و مدیریت آب در استان به‌ویژه در بخش کشاورزی که بیش از 83 درصد منابع آبی ما را مصرف می‌کند تدبیری نیندیشند تا 10 سال آینده با بحران کم‌آبی مواجه خواهیم شد.

 مدرسی افزود: البته مسئله اشتغال و رفع بیکاری جوانان نیز مهم بوده و آمار بالای 13 درصد بیکار استان درشان یزدی که در اغلب موارد نرخ بیکاری 2 درصدی داشته نیست و با توجه به جهانی‌شدن یزد فرصت مناسبی برای اشتغال جوانان به وجود آمده که امیدواریم مسئولان با درک این فرصت در کاهش نرخ بیکاری تلاش کنند.

وی؛ بیکاری را از عوامل دخیل در بروز پدیده طلاق و اعتیاد عنوان کرد و اظهار داشت: متأسفانه بیکاری افسردگی را نیز به دنبال داشته و سطح نشاط جامعه را نیز کاهش می‌دهد.

امام جمعه بخش مرکزی یزد حاشیه‌نشینی را ناشی ازخشکسالی های پی‌درپی، عدم مدیریت شهری و عدم برنامه جامع اشتغال دانست و با اشاره به وجود 100 هزار اتباع بیگانه در یزد ابراز داشت: متأسفانه بیش از 60 درصد اتباع بیگانه در یزد غیرمجازند و اکثرند در مناطق حاشیه شهر زندگی می‌کنند.

آیت‌الله مدرسی در بخش دیگری از سخنانش به حرف‌وحدیث‌ها در خصوص لغو کنسرت اخیر در یزد اشاره کرد و گفت: من بارها تأکید کردم و بازهم می‌گویم ما به‌هیچ‌عنوان با شادی و نشاط جامعه و حتی نفس کنسرت مخالف نیستیم و برگزاری جشن زیر سایه خورشید با شرکت 30 هزار یزدی نشان این ادعاست.

عضو شورای فرهنگ عمومی استان تصریح کرد: مخالفت ما با کنسرت‌ها در یزد به دلیل این است که جنبه سیاسی و اقتصادی داشته و دارای حواشی زیادی است.

. آیت‌الله سید محمدکاظم مدرسی افزود: برخی افراد در یزد به دنبال تأمین غرایض سیاسی و منفعت اقتصادی خود بوده و از این نکته غافل‌اند که امکان تهیه بلیت باقیمت‌های گزاف برای قشر متوسط و ضعیف جامعه وجود نداشته و این امر نه‌تنها باعث سرخوردگی این قشر شده بلکه ممکن است خدای‌ناکرده برخی را برای تأمین هزینه کنسرت به سمت اعمال خلاف سوق دهد.

امام‌جمعه بخش مرکزی یزد با تأکید براینکه مسئولان باید شرایط نشاط و پویایی بانوان در جامعه را نیز فراهم کنند گفت: مسئولان استان باید با احداث مکان‌هایی امن برای بانوان به‌ویژه پیست دوچرخه‌سواری زمینه‌های شادی آنان را فراهم کنند.

مؤسس مدینه العلم کاظمیه یزد با ابراز گلایه از برخی بداخلاقی‌ها در خصوص ساخت این مجموعه اظهار داشت: طی 150 سال گذشته تاکنون هیچ مدرسه علمیه‌ای برای برداران در یزد ساخته نشده و با توجه به پتانسیل موجود در استان و نیاز مبرم به یک مرکز علمی جامع علوم دینی تصمیم به احداث این مجموعه گرفتیم.

وی با تأکید براین نکته که تاکنون یک ریال از بودجه دولتی به این بنا تعلق نگرفته و تمام هزینه‌های ساخت این حوزه علمیه از سوی خیرین تأمین‌شده ابراز داشت: وجود این هجمه‌ها برای این مجموعه مایه برکت بوده چراکه در روزهایی که علیه آن مطالبی در برخی سایت‌ها و نشریات منتشر شد خیران زیادی به ما مراجعه کرده و می‌توان گفت آن روز برای این مرکز علوم دینی از حیث کمک‌های خیرین روز جشن بود.

آیت‌الله مدرسی تربیت طلاب فاخر علوم دینی را مهم‌ترین هدف از ساخت این مجموعه بیان و اظهار داشت: بحمدالله این پروژه تاکنون 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و در تلاشیم تا مهرماه سال آینده آن را به بهره‌برداری برسانیم.

انتهای پیام/ح






آخرین اخبار آخرین اخبار