Navigation Navigation

محتوا محتوا

رئیس بنیاد نهج البلاغه استان یزد:

تفکر انقلابی امام(ره)؛ از مؤلفه‌های پیروزی انقلاب اسلامی/ ترویج معنویت، کمک به انقلابی ماندن جامعه است


رئیس بنیاد نهج البلاغه استان یزد گفت: تفکر امام(ره)، صرفا تفکر دینی محض نبود، ایشان یک عالم دینی انقلابی بودند تفکر ایشان یکی از مولفه‌های پیروزی انقلاب اسلامی بود.

به گزارش یزدامروز، رئیس بنیاد نهج البلاغه استان یزد در مصاحبه با خبرنگار یزد آوا، با اشاره به مولفه‌های مختلف در پیروزی انقلاب اسلامی، تفکر رهبری انقلاب را یکی از این مولفه‌ها دانست و اظهار کرد: تفکر امام(ره)، صرفا تفکر دینی محض نبود، ایشان یک عالم دینی انقلابی بودند والا صرف داشتن خصوصیاتی که یک انسان را به عنوان نماد انسان مذهبی می‌تواند بشناساند نمی‌توانست محرک پیدایش انقلاب باشد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد رضا ابویی ادامه داد: رژیم پهلوی به این نتیجه رسیده بود که باب اعتقادات مذهبی و رونق داشتن مساجد و زیارتگاه‌ها و ... تا زمانی که به انقلابی بودن نمی‌انجامد در کنار سایر سیاست‌ها استمرار داشته باشد و در عین اینکه رژیم شاه سیاست‌های خود در زمینه فرهنگی و بی حجابی را دنبال می‌کرد مخالفت ظاهری با شاخصه‌های مذهبی نداشت.

وی گفت: امام(ره) در مراجع یک استثنا بود و امید و نوید تازه‌ای را با یک جریان نویی در میان قشرهای مذهبی ایجاد کرد و آن بحث انقلابی بودن است به این معنی که دشمن اسلام را به مردم بشناسانیم و نقاب از چهره تزویر پهلوی بردارد و سازش بین جبهه اسلام و مروجان لاابالی‌گری و فرهنگ غربی را رد و عدم سازش را پر رنگ کند.

ابویی افزایش بصیرت امت و مسلمانان و ایجاد وحدت کلمه بین طیف‌های مختلف مذهبی را معنای دیگری از انقلابی بودن عنوان کرد و ادامه داد: در این مسیر امام(ره) مبارزه را شاخص حرکت خود قرار دادند و دشمن‌شناسی همراه با بصیرت، مبارزه به موقع و اقدام عاجل در فرصت زمانی طلایی و آرمان‌گریی، عدالت محوری و پرهیز از سیاسی کاری که در مراجع دیگر پیدا نمی‌شد را به عنوان شاخصه انقلابی بودن ترویج داد.

وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر انقلابی بودن و انقلابی ماندن با وجود گذشت 37 سال از پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: دلیل تاکید رهبری بر این جریان، این است که دشمنان خارجی و عمال دانا یا نادان داخلی، جریان عادی شدن فضای سیاسی اجتماعی بعد از انقلاب اسلامی را ترویج کنند به این معنا که آنچه که مرحوم امام(ره) از خباثت‌های دولت‌های استکبار در رأس امریکا می‌گفتند را منحصر به زمان پیروزی انقلاب بدانند.

رئیس بنیاد نهج البلاغه استان یزد ادامه داد: دشمنان می‌خواهند حساسیت نسبت به نفوذ مخصوصا نفوذ فرهنگی و به پشتوانه آن، نفوذ سیاسی که این دو نفوذ نهایتا استیلای سیاسی فرهنگی اقتصادی را شامل خواهد شد این را منتفی اعلام کنند و این فشار را هم متعلق به زمان 40 سال پیش بدانند.

ابویی تصریح کرد: با این رویکرد، ملتی که احساس کند دشمن ندارد و غافل از دشمن شود و احساس کند اضطراری وجود ندارد،  وضعیت اضطراری که آمادگی می‌طلبد تبدیل به وضعیت عادی شده است که در آن نه تنها آمادگی وجود ندارد بلکه واژه‌هایی مثل ایثار، جهاد و...  طبعا در فضای آرامش و عادی رنگ می‌بازد.

وی  ادامه داد: ترویج نرم و آرام فساد و بی بند و باری و به دنبال آن بی اعتمادی و ایجاد فضای باز فرهنگی می‌تواند انگیزه‌های انقلابی بودن و انقلابی ماندن را به تدریج بیش از روز گذشته کمرنگ کنند که در چندین سال گذشته موج آن را شاهد هستیم که سیاست‌های آن حساب شده و تشکیلاتی از سوی دشمنان خارجی و داخلی پیگیری شده است.

رئیس بنیاد نهج البلاغه استان یزد تصریح کرد: مهم‌ترین چیزی که در این مرحله می‌توان آن انگیزه‌ها را برگرداند و آن نگاه شجاعت، بصیرت و حساسیت‌ها را احیا کند همان روشی است که امام(ره) برای آغاز انقلاب شروع کردند و برای حفظ حراست و انقلابی ماندن جامعه ضرورت داد.

وی گفت: اگر بتوانیم با فعالیت‌های فرهنگی و هر نوع کار تشکیلاتی و گروهی و غیره معنویت را در جامعه ترویج کنیم کمک بزرگی به انقلابی بودن است چرا که شهدای انقلاب، دفاع مقدس و مدافع حرم با این روحیه معنویت بالا و خودسازی بود که به این مقام بالای جهاد و شهادت رسیدند و انقلابی بودن جز این نیست.

انتهای پیام/ ح

 






آخرین اخبار آخرین اخبار