Navigation Navigation

محتوا محتوا

کارشناس اشتغال اداره کار استان یزد:

تنها 22درصد ثبت‌نام شدگان دفاتر کاریابی مشغول به کار شدند/ثبت نام بیش از 7 هزار جویای شغل در دفاتر کاریابی استان یزد


کارشناس اشتغال اداره کار استان یزد گفت: بررسی آمارها حاکی از آن است که تا پایان دی ماه امسال نزدیک به 22 درصد از جویندگان کار ثبت نامی در دفاتر کاریابی استان به کار گمارده شده و در واقع برای آن ها شغل پیدا شده است.

به گزارش یزدامروز؛ کارشناس اشتغال اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان یزد گفت: در حال حاضر 24 دفتر مشاوره شغلی و کاریابی غیردولتی در استان یزد دایر می باشد که از این تعداد 14 دفتر کاریابی در مرکز استان قرار دارد و ما بقی در سایر شهرستانهای استان واقع شده اند.

مجید هزاردستان اظهار داشت: بر اساس آمارهای رسمی تا پایان دی ماه سال جاری هفت هزار و 185 جوینده کار در دفاتر کاریابی استان ثبت نام کرده اند که حدود 72 درصد از آن ها را مردان و 26 درصد را زنان تشکیل می دهند که هم شامل متقاضیان بومی و هم غیر بومی است

وی با اشاره به نقش دفاتر کاریابی در به کارگیری کارجویان گفت: بررسی آمارها حاکی از آن است که تا پایان دی ماه امسال نزدیک به 22 درصد از جویندگان کار ثبت نامی در دفاتر کاریابی استان به کار گمارده شده اند.

هزاردستان در خصوص میزان هزینه و حق الزحمه ای که دفاتر کاریابی مجاز به دریافت آن هستند گفت: حق الزحمه ثبت نام به همراه مشاوره شغلی در دفاتر کاریابی برای سال 96 مبلغ 18 هزار تومان و در مناطق محروم 12 هزار تومان است و حق الزحمه بکارگماری که توسط دفتر کاریابی از کارجو. دریافت می گردد حداکثر 50 درصد حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار است.

وی افزود: کاریابی بابت به کارگماری کارجو برای یک سال قرارداد کار حق الزحمه می گیرد و برای قراردادهای کمتر از یکسال به نسبت ماه های کارکرد محاسبه و دریافت خواهد کرد.

هزاردستان اظهار داشت: کارشناسان اشتغال اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان به صورت مستمر و ماهیانه از دفاتر کاریابی بازرسی کرده و نظارت های لازم وجود دارد و خوشبختانه شکایات از دفاتر کاریابی استان بسیار کم بوده و موارد واصله نیز توسط این اداره بررسی و رسیدگی شده است.

کارشناس اشتغال اداره کار با بیان شرایط لازم اخذ مجوز ایجاد دفاتر کاریابی گفت: ایجاد کاریابی جدید در استان منوط به وجود ظرفیت خالی در شهرستان مورد تقاضا است و در صورت وجود متقاضی واجد شرایط پس از مصاحبه و گزینش در هیات استانی کاریابی ها در مورد آن تصمیم گیری خواهد شد.

هزاردستان در خصوص مشکلات دفاتر کاریابی تصریح کرد: وصول حق الزحمه از کارجویان از مشکلات اصلی این دفاتر می باشد همچنین تامین نیرو توسط کارفرمایان از سایر مبادی غیررسمی از دیگر مشکلاتی است که دفاتر کاریابی با آن درگیر هستند.

انتهای پیام/






آخرین اخبار آخرین اخبار