Navigation Navigation

محتوا محتوا

نایب‌رئیس کمیسیون عمران مجلس:

دولت باید نظم مدیریتی را در برنامه‌های خود حاکم کند/ باید به سمت یزد دیجیتالی حرکت کنیم


نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس گفت: مردم سختی‌ها را تحمل می‌کنند اما آشفتگی در اجرا و مدیریت را برنمی‌تابند لذا دولت باید نظم را در رفتار خود مدیریت کنند

 به گزارش یزدامروز؛سید ابوالفضل موسوی بیوکی در مصاحبه با یزد آوا؛ با اشاره به شرایط فعلی اقتصادی و عدم وجود نظم مدیریتی در دولت گفت: وضعیت معیشت مردم مناسب نبوده  و با  سختی  زندگی خود  را می‌گذرانند بنابراین از دولت، مجلس و قوه قضاییه انتظار می‌رود بیش ازآنچه امروز انجام می‌شود به وضعیت معیشت مردم توجه داشته باشند.

نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی افزود: سؤال مردم این است که چگونه در ارتش و سپاه  شاهد وجود چنان نظمی هستیم  که هواپیمای بدون سرنشین و جاسوسی دشمن را به‌راحتی تشخیص داده  و مقتدرانه سرنگون می‌کنند امادر سایر امور جاری دولت این نظم و مدیریت چندان حاکم نیست.

وی تصریح کرد: مردم سختی‌ها را تحمل می‌کنند اما آشفتگی در اجرا و مدیریت را برنمی‌تابند لذا دولت باید نظم را در رفتار خود مدیریت کنند.

وی بابیان این مطلب که  مردم سختی‌ها را تحمل می‌کنند اما تحمل بی‌عدالتی را ندارند اظهار داشت: اینکه ریاست قوه قضائیه برقراری عدالت و شفافیت را ازخودشروع کرده و دردستور کار قرار داده حرکتی بسیار ارزشمند است و این موضوع می‌تواند امید را در جامعه تجلی بخشد.

موسوی در بخش دیگری از سخنانش بابیان این مطلب که یزد به‌عنوان  دومین شهر تاریخی جهان و اولین شهر ثبت‌شده ایرانی در میراث جهانی جایگاه مناسبی در شاخص توسعه انسانی دارد گفت: رتبه سوم یزد در سهولت فضای کسب‌وکار، رتبه سوم در گردشگری، رتبه چهارم در صنعت و رتبه دوم در معدن نشان از قابلیت‌ها و ظرفیت‌های عظیم این شهر بوده و به‌جز این در بخش‌های زیرساخت، سرمایه‌های انسانی، تأمین منابع مالی نهادهای پشتیبان و تحقیق و توسعه فرهنگ نیز ظرفیت‌های خوبی دارد.

نایب‌رئیس کمیسیون عمران مجلس با اشاره به مشارکت و همراهی یزدی‌ها در اجرای پروژه‌های مختلف خاطرنشان کرد: دولت باید سهم یزد را در اعتبارات لحاظ کرده و سازمان مدیریت نیز باید طرح آمایش سرزمینی را  در بازه زمانی موجود به تصویب رسانده و اجرایی کند تا کاندیداها برای دوره آتی مجلس بر اساس این طرح، برنامه‌های خود را ارائه دهند.

موسوی بیوکی  با اشاره  به وضعیت مطلوب زیرساخت‌های ارتباطی در یزد و شرکت‌های علم و فناوری، پردیسی و شتاب‌دهنده‌ها گفت: سالانه در حوزه ICT در حدود 800 فارغ‌التحصیل داریم لذا باوجوداین سرمایه ارزشمند انسانی باید به سمت برنامه محوری سوق حرکت کنیم و باوجوداین امکانات و ظرفیت‌ها چاره‌ای نداریم جز اینکه چشم‌انداز را جلوتر ببینیم و یزد را در معرض دیجیتالی شدن و ایجاد شهری هوشمند پیش ببریم.

انتهای پیام/ح
 






آخرین اخبار آخرین اخبار