محتوا
رابطه مستقیم بیماری های قلبی عروقی با مصرف روغن/63 درصد یزدی ها در روز بیش از یکبار نبات مصرف می کنند
به گزارش یزدامروز، یوسف نقیایی افزود: هر حبه قند به طور متوسط چهار گرم و تقریبا 16 کیلوگرم انرژی دارد و طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی بهتر است که مصرف حبه های قند روزانه به کمتر از هفت حبه محدود شود ،البته نباید دیگر از غذاهای حاوی قند و شکر استفاده نمود.
وی با بیان اینکه مصرف بی رویه قندهای ساده با بیماری دیابت ارتباط مستقیم دارد اظهار کرد:
منابع اصلی دریافت قندهای ساده عبارت از قند، شکر، نبات، انواع شکلات ، شیرینی ها ، آب میوه های صنعتی و نوشابه است.
مدیر گروه واحد تغذیه مرکز بهداشت استان یزد با بیان اینکه هر لیوان نوشابه حاوی 25 گرم شکر است گفت: بنابراین برای پیشگیری از بسیاری بیماریها چون دیابت باید مصرف قند و منابع حاوی آن را کاهش دهیم.
نقیایی در ادامه به مصرف نامناسب روغن ها اشاره و تصریح کرد: هر گرم روغن 9 کیلوکالری انرژی دارد و بعنوان مثال هر یک قاشق غذاخوری روغن بیشتر از 2 عدد سیب(120 کالری) متوسط انرژی دارد.
نقیایی خاطر نشان کرد: اصلی ترین منابع دریافت روغن ها عبارت از انواع روغن ها، گوشت های پرچرب، کره، سرشیر، خامه و انواع سس های مایونز است .
وی با بیان اینکه بیماری های قلبی عروقی با مصرف روغن در ارتباط است افزود: روغن های حیوانی و جامد حاوی اسیدهای چرب اشباع هستند که موجب افزایش کلسترول خون می شود.
منبع: ايرنا
Related Assets:
-
نشانه های بیماری کلیوی را بشناسید
-
روند ابتلا به دیابت نگران کننده است/ ضرورت نهادینه شدن خود مراقبتی در جامعه
-
پرخوری،پرنوشی و پرادراری شایع ترین علامت دیابت/احداث اولین بیمارستان دیابت کشور دراشکذر یزد
-
توصیه متخصصان به اصلاح سبک زندگی/دیابت در کمین یزدی ها
-
عدم شناسایی 20 درصد از دیابتی های یزد
-
تصادفات وحشتناک جادهای
-
سبک زندگی، یزدیها را مستعد بیماری دیابت می کند/آمار دو برابری دیابت بارداری در یزد
-
ژنتیک؛ بیشترین عامل دیابت در یزد/ بیماران دیابتی نیازمند کمک خیّران