محتوا
طرح«صلح ودوستی بامحوریت کودکان»دریزدحرکتی ضد فرهنگی وضددینی است/طلحه و زبیرهای زمان را بشناسیم
به گزارش یزد امــــــروز به نقل از یزد آوا، حجت الاسلام سید محمد کاظم مدرسی درخطبههای نماز جمعه این هفته در جمع نمازگزاران روستای محمدآباد ضمن تبریک روز جهانی کارو کارگر، تقویت تولید داخلی با کیفیت بالا و استفاده از تولید کارگران داخلی را از ضروریات امورز جامعه دانست.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درجمع کارگران یادآور شد: موجب تأسف است که سرمایههای ملی ما به جای تولید کار برای نیروهای بومی با صادرات و واردات نامناسب و قاچاق موجب تولید کار و اشتغال و کارآفرینی برای خارج از کشور می شود.
امام جمعه بخش مرکزی با اشاره به ایام اعتکاف افزود: اعتکاف عمل مبارکی است که عامل ترویج معنویت، خودباوری، خداباوری و دین محوری در جامعه اسلامی به خصوص برای جوانان است و فرصت بسیار مغتنمی برای زنان و مردان و برای برقراری ارتباط مستحکمتر با دین خدا است.
حجت الاسلام مدرسی با اشاره به سالروز تشکیل بسیج سازندگی افزود: تشکیل این بسیج پدیده بسیار ارزشمندی است که توانسته امنیت جامعه ما را در زمینهی تهاجم فرهنگی، فیزیکی و اقتصادی تامین کند و تا زمانی که روحیه بسیجی در جامعه ما حاکم باشد و کارخانهها و ادارات روحیه بسیجی داشته باشند طبعا انقلاب ما مستحکمتر خواهد بود.
این استاد برجسته حوزه علمیه با اشاره به حرکات نامناسبی در استان با عنوان «صلح و دوستی با محوریت کودکان» تصریح کرد: مسئولان استان نباید به دنبال کارهایی باشند که سوء ظن و حاشیه سازی را در جامعه زیاد کند.
وی در بیان این حرکت حاشیهساز و ضد فرهنگی افزود: ما بودجههای مردم مسلمان را در اختیار افراد غیرمسلمان قرار میدهیم تا آنها بچههای مسلمان و جوان و نوجوان ما را به مراکز غیر اسلامی به عنوان پیوند صلح و دوستی ببرند و با یک عده کافر رابطهشان را برقرار کنند.
حجت الاسلام مدرسی با بیان اینکه ما مسلمانان نباید حالت انفعالی داشته باشیم تاکید کرد: کدام مسلمانی این حرکت را میپذیرد و کدام فرهنگی به ما اجازه چینین کاری را میدهد؛ این ما هستیم که ما باید بر دیگران تاثیر گذار باشیم و فرزندان غیرمسلمان آنها را در مراکز مراکز خودمان بیاوریم نه اینکه فرزندان شیعه و مسلمان ما را با پول های اسلامی در اختیار یک عده غیر مسلمان به عنوان صلح ودوستی قرار دهیم.
وی افزود: ما نباید اجازه دهیم این حرکات حاشیه ساز، ضد فرهنگی، ضد دینی و ضد اسلامی درجامعه ما شکل گیرد و مسئولان باید در این زمینه چشمانشان بازتر و ذهنشان هوشیارتر باشد.
امام جمعه بخش مرکزی یزد با اشاره به اجرای نمایش «فصل شیدایی» در یزد، ضمن تقدیر از عوامل اجرایی و دست اندرکاران این نمایش گفت: اجرای این نمایش در استان کار فرهنگی بسیار زیبا و موثر در استان است و باید سعی شود اجرای چنین نمایشهایی در استان تقویت شود و نهادهای فرهنگی برای این گونه فعالیتها بودجه قرار دهند.
حجت الاسلام مدرسی به حضور آیت الله نوری همدانی در یزد نیز اشاره داشت و یادآور شد: نشست و برخاست با علما، عبادت است و حضور ایشان در یزد که موجب عنایت رهبری و تمجید بزرگان شیعی است، موجب آثار و برکات خواهد بود.
این خطیب برجسته ضمن تبریک میلاد باسعادت امام علی(ع)، با بیان اینکه مظلومیت ایشان تنها به جهت غصب خلافت و شهادت همسر ایشان نیست، ادامه داد: مظلومیت امیرالمومنین(ع) فراتر از اینهاست و حقایق و فضائل آن حضرت با منع نقل حدیث، تحریف و جعل احادیث مخفی ماند.
حجت الاسلام مدرسی درخواستهای غیر منطقی از امام علی(ع) برای مشارکت درحکومت را جلوه دیگری از مظلومیت ایشان عنوان کرد و یادآور شد: این مورد در این زمانه هم وجود دارد و ما باید طلحه و زبیرهای زمان را بشناسیم و مواظب باشیم یک بار دیگر تشیع و امیر المومنین(ع) در زمان حاضر مظلوم واقع نشوند.
خطیب نماز جمعه بخش مرکزی با اشاره به سخنان برخی مسئولین که نهادها در صدد اجرای قوانین اسلام نباشند؛ آنها مجری اسلام نیستند بلکه مجری قانون باید باشند، با اشاره به آیهای از قرآن تصریح کرد: این اظهارات درست مقابل فرمایشات رهبری، آیات قرآن و روایات اهل بیت است و کسانی که مکنتی پیدا کردند و دستی بر قدرت دارند اولین مسئولیتشان این است که در رابطه با نماز، وفرهنگ دینی، امر به معروف و نهی از منکر و فرهنگ قرآنی تلاش کنند.
حجت الاسلام مدرسی با اشاره به اظهارات یکی دیگر از مسئولین با این مضمون که بیرون ماندن چند تار مو اهمیتی ندارد، خاطرنشان کرد: اینها مظلومیت امیرالمومنین است که وی را متهم به قتل عثمان و بی تدبیری و بی سیاستی کردند و معاویه را سیاستمدار خواندند تا انجا که امام علی(ع) فرمودند معاویه سیاستمدار نیست و این حرکات و اظهارات نباید از چنین افرادی صادر شود اینها حرکات سیاسی گونه نیست بلکه حرکاتی برای واژگون کردن انقلاب است.
وی مرجعتراشی و عالم تراشی در مقابل امام علی(ع) را یکی دیگر از حرکات نرم افزاری و ضد فرهنگی در زمان ایشان عنوان و آن را یکی دیگر از جنبههای مظلومیت امام علی(ع) خواند و ادامه داد: این حرکات در زمان امام علی(ع) نیز وجود داشت و عدهای در مقابل امام علی(ع)، شخصیت سازی کرده و به افرا د نالایق و غیر واجد شرایط به عنوان رقیب ایشان بها میدادند.
انتهای پیام/ع