محتوا
مشاغل خانگی گنجی پنهان در اقتصاد کشور/ در صورت حمایت مسئولین می توانستم برای نیازمندان شغل ایجاد کنم
به گزارش یزدامروز، امروز صفحه جدیدی از کتاب اقتصاد مقاومتی را ورق زد که متعلق است به یک بانوی خانه دار که موفق شده است با تولید محصولات خانگی به چرخیدن چرخ اقتصاد خانواده خود کمک کند.
اشرف برزگر در گفتگو با خبرنگار سروابرکوه، از چگونگی آغاز کار خود اظهار کرد: اولین قدم من که اصلاً تصور نمی کردم موجب توسعه کارم شود، این بود که بعد از درست کردن یک نوع ترشی، عکس آن را در گروه خانوادگی خود قرار دادم که مورد استقبال چند نفر از اقوام قرار گرفت و اولین سفارش کار را از آنها گرفتم.
برزگر ادامه داد: کم کم ترشی ها از یک نوع ساده، به چندین نوع افزایش یافت و از سوی دیگر هم علاوه بر سفارشات خانوادگی، از دوستان، آشنایان، همسایه ها هم درخواست های زیادی داشتم. وقتی حجم سفارشات را دیدم تصمیم گرفتم علاوه بر ترشی محصولات دیگر مانند برگه زردآلو، لواشک، سبزیجات خشک، سرکه سیب، ربّ گوجه و ربّ انار و.... را هم تهیه کنم.
وی با بیان اینکه مدت 4 سال است که مشغول به این کار می باشد، تصریح کرد: حرفه من، علاوه بر اینکه به اقتصاد خانواده خود کمک می کند، در محدوده وسیع تر به چرخه اقتصاد کشور هم کمک می کند؛ چرا که مشاغل خانگی یگنجی پنهان در اقتصاد کشور است که باعث خودکفایی می شود.
این بانوی کارآفرین خاطرنشان کرد: کلیه مواد اولیه مورد نیاز را خودم خریداری کرده و تمامی محصولات را بدون استفاده از دستگاه و با دست خود انجام می دهم؛ چرا که کار بدون استفاده از دستگاه، بالاترین کیفیت را دارد و تهیه مواد اولیه توسط خودم نیز این اطمینان را به متقاضیان می دهد که تولیدات نهایی از مواد درجه یک و با بهترین کیفیت تهیه شده است.
برزگر یادآور شد: داشتن یک شغل در خانه با وجود گذراندن امورات روزمرّه ی سه فرزند کار سختی است و صبر و حوصله می طلبد همچنین مشکلات دیگری از جمله نداشتن فضای کافی در خانه، نبودن بازار فروش مناسب و مهم تر از همه حمایت نشدن از سوی نهادهای مختلف و مسئولین بر سختی کار می افزاید.
وی با تأکید بر اینکه باید به همنوعان نیز توجه کرد گفت: هدف من تنها کسب سود و منفعت برای خودم نیست، لذا اگر با حمایت مسئولین یک مغازه دایر می کردم هم کار را با شرایط بهتری ادامه می دادم، هم می توانستم برای چند بانوی دیگر نیازمند شغل ایجاد کنم و به همین دلیل روزانه بخشی از درآمد خود را برای حمایت از کودکان یتیم یا نیازمند در نظر می گیرم.
درخاتمه قابل ذکر است که اشرف برزگر هم اکنون محصولاتی از جمله: انواع سبزیجات خشک، انواع ترشی، برگه زردآلو و انواع میوه ها، کشک، آلو، لواشک، دوشاب، ربّ گوجه فرهنگی و ربّ انار، آبغوره، آرد سوخاری، جوانه های گندم، ماش و عدس و ... را تهیه کرده و در قالب مشاغل خانگی به فروش می رساند.
انتهای پیام/ م.ف
Related Assets:
- صدور بیش از 3 هزار مجوز مشاغل خانگی در استان یزد/ مشاغل خانگی هزار و 60 یزدی را از بیکاری نجات داد
- تصاویر/ نمایشگاه تولیدات اقتصاد مقاومتی در یزد
- سود یک سال زحمت کشاورزان به جیب دلالها می رود/ زعفران، نماد اقتصاد مقاومتی در کم آبی
- چراغ قرمز منابع آب زیرزمینی یزد روشن شده است/ گازرسانی به شهر بهاباد تا مهرماه/ برگزاری سمینار با حضور 30 سفیر کشور خارجی در یزد
- فرش دستبافت بانوانمیبدی به حرم امامحسین(ع) اهدا شد+تصاویر
- رفتارهای پرخطر ترافیکی و حوادث رانندگی علت اصلی اشغال تخت های آی سی یو
- عدم حمایت مسئولان در عرصه اقتصاد مقاومتی /بسیج سازندگی تنها حامی من بود