محتوا
مواضع رهبر انقلاب در دیدار نخستوزیر ژاپن مستند به تجربههایی مانند برجام بود
سیدرضا صدرالحسینی در گفتگو با خبرنگار یزدامروز، پیرامون دیدار رهبر انقلاب و نخست وزیر ژاپن گفت: بیانات عزتمندانه رهبر معظم انقلاب در دیدار نخستوزیر ژاپن، در واقع ترسیم ادامه راه سیاست خارجی جمهوریاسلامی ایران بود.
وی تأکید کرد: فرمایشات صریح، قاطع و راهگشای رهبر انقلاب نشأت گرفته از دقت نظر و آگاهی بالای ایشان نسبت به تحولات منطقهای و بینالمللی است و این مواضع عزتمندانه در واقع مصداق جمله «من انقلابی هستم» ایشان بود.
مواضع رهبر انقلاب منطقی و انقلابی بود
کارشناس مسائل بینالملل افزود: نکته قابل اهمیت درباره مواضع رهبر انقلاب در دیدار با شینزو آبه، این است که این سخنان علاوه بر پشتوانه دینی و انقلابی، با توجه به موقعیت فعلی و اهدافی که دشمنان طراحی کرده بودند، کاملا منطقی و عقلانی نیز بود و این واقعیتی است که ناظران و تحلیلگران مختلف سیاسی هم بر آن تأکید کردهاند.
صدرالحسینی خاطرنشان کرد: بیاعتمادی و عدم خوشبینی رهبر معظم انقلاب نسبت به آمریکا بسیار عاقلانه و منطقی و مستند به رفتارهای مختلف دولتمردان این کشور است و هر عقل سلیمی با دشمن عنود اینگونه برخورد میکند.
وی اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب در این دیدار این مهم را یادآوری کردند که بعد از توافق هستهای، اولین کسی که برجام را بلافاصله نقض کرد، شخص اوباما بود، یعنی همان کسی که درخواست مذاکره با ایران کرده و واسطه هم فرستاده بود و این تجربه ما است که آن را تکرار نمیکنیم.
تحیلگر مسائل بینالملل عنوان کرد: تردیدی نیست که سیاستهای اصولی جمهوریاسلامی همچنان بر عدم مذاکره با آمریکا استوار است و در ارتباط با این موضوع هیچگونه تغییری صورت نگرفته است. البته در شرایط کنونی ضرورت بیان صریح سیاست خارجی ایران از جانب رهبر معظم انقلاب احساس شد و این ضرورت، نیاز فعلی جامعه ما و جامعه بینالملل است.
صدرالحسینی تصریح کرد: بیانات رهبر انقلاب مقامات آمریکایی را متوجه این واقعیت کرد که اتخاذ راهبرد مقاومت از سوی ایران نه یک تاکتیک لفظی، بلکه یک استراتژی پایدار در مقابله با دشمن از جمله دولت آمریکا محسوب میشود.
سناریوی غرب و غربگرایان خنثی شد
وی گفت: در حال حاضر محاسبات پمپئو و بولتون در تقابل با قدرت منطقهای و بینالمللی ایران نقشبرآب شده و مقاومت مؤثر ایران، نقش بهسزایی در رقم خوردن شرایط فعلی به ضرر دولت ترامپ داشته است.
صدرالحسینی بیان کرد: در چنین شرایطی التماس پمپئو به شورای امنیت سازمان ملل متحد، به معنای اذعان دولتمردان امریکا به ناکامی در اتخاذ یکجانبهگرایی و باجگیری بینالمللی است.
وی با بیان اینکه از سوی دیگر بیانات رهبر انقلاب به نوعی سناریوی جریان غربگرای داخل کشور را نیز خنثی کرد، اظهار داشت: غربگرایان میخواستند به واسطه تحریمها و فشارهای مالی در قالب عملیات روانی هفتههای اخیر، به مردم ما تحمیل کنند که برای برونرفت از مشکلات و کاهش تهدیدات باید مذاکره صورت گیرد، اما بیانات عزتمندانه رهبر انقلاب این نقشه را خنثی کرد و جلوی تحمیل خسارتی دیگر به کشور را گرفت.
صدرالحسینی افزود: تأکید رهبر انقلاب بر پیشرفت بدون نیاز به مذاکره، نشان از این بود که راه برونرفت از شرایط کنونی، ارتباط با کشورها بر اساس اصول و ارزشها و تقویت اقتصاد داخلی و درونی با عمل به نقشهها و راهبردهای اقتصاد مقاومتی است و هیچ نیازی به مذاکره با کشورهایی همچون رژیم آمریکا وجود ندارد.
انتهای پیام/
Related Assets:
- تحریم اقتصادی، نماد اصلی جنگ استکبار با انقلاب اسلامی/ پیشرفتهای ایران با تکیه بر نیروی جوان و انقلابی حاصل شده است
- در شورای پنجم چیزی به سرانه فضای سبز یزد اضافه نشده است/سرانه فضای سبز یزد تا جهانیشدن تنها 2 مترمربع کم دارد
- جوانان روزی را خواهند دید که کشور فلسطین به ملت آن بازگردد/ برای تعیین نظام حاکم بر فلسطین باید از همه فلسطینیها نظرخواهی شود
- مقاومت درس بزرگ امام (ره) و حرکت ریشهای برای انقلاب است
- بههیچعنوان نباید مقابل امریکا عقبنشینی کرد
- سپاه پاسداران مجموعهای دلسوز و در کنار مردم است