محتوا
نگاهی به آرایش جبهه های سیاسی در انتخابات مجلس دهم
به گزارش یزدامروز به نقل از عصرسیاست، معاون سابق سیاسی امنیتی استاندار یزد در خصوص آرایش احزاب و جریانات سیاسی در انتخابات مجلس دهم، جریان های مطرح کنونی را در سه گروه عمده دانست که هرکدام از آن ها با نقاط قوت و البته نقاط ضعفی رو به رو هستند و هرکدام از این نکات می تواند در سرنوشت آن ها در انتخابات مجلس دهم تعیین کننده باشد.
جبهه اول اصول گرایان
غلامحسین دشتی اولین جبهه مطرح در کشور را، جبهه راست یا اصول گرایان دانست و اذعان کرد: جبهه اصول گرای کشور به نوعی درگیر یک تشتت ضعیف در درون خود است؛ به این صورت که همچنان در یکپارچه کردن اعضا و کسب اتحاد کامل در درون ناکام مانده است.
وی ادامه داد: ولی آنچه که اصولگرایان را برجسته می کند، مقبولیت و مشروعیتی است که این جریان در بین مردم برخوردار است.
جبهه دوم، اصلاح طلبان
این تحلیلگر سیاسی دومین جبهه حاضر در انتخابات را اصلاح طلبان معرفی کرده و گفت: مشکل اصلی که جبهه اصلاحات باید با آن مقابله کند، بحث مقبولیت است چرا که اکنون توانایی این جریان در هاله ای از ابهام قرار دارد و مشخص نیست که بتواند امور داخلی و خارجی کشور را به خصوص در مواقع بحرانی و سرنوشت ساز، مدیریت کند.
معاون سابق سیاسی امنیتی استاندار یزد در بیان دومین معضل جبهه اصلاحات اظهار کرد: برخی از افعالان و نیز عوامل اصلی و لیدر های جریان «فتنه»، هنوزوز در این جبهه حضور دارند، عناصری ضد نظام و حتی ضد دین که چهره دینی این جبهه را نیز مخدوش کرده است؛ لذا جریان اصلاحات باید بکوشد تا با ابهام زدایی از این مسئله مرز مشخصی بین خود و این دست افراد مشخص نماید.
جبهه مستقل، جریانی احتمالی ولی رو به تحقق
دشتی در ادامه گفت: با نگاه به سیر تحولات جریانی و حزبی در کشور و حضور دو جبهه به عنوان قطب های حزبی، اینگونه برداشت می شود که بستر برای حضور جریانی دیگر که به هیچ یک از جبهه های مطرح وابسته نبوده و به نوعی از استقلال سیاسی، اجتماعی و اقتصادی برخوردار است؛ وارد عمل شود؛ مناسب است.
وی با بیان این نکته که علائم وجود جبهه سوم اکنون هم وجود دارد ادامه داد: احتملا این جریان تلاش دارد تا با دعوت مردم به جریانی مستقل و جدید، اهداف خود را به مردم عرضه داشته و آن ها را با خود همراه کند و علاوه بر کسب پیروزی در جریان های انتخاباتی، از حمایت مردم در سایر حوزه ها نیز برخوردار شود.
اعتدال، جبهه ای به رنگ اصلاحات
این تحلیلگر سیاسی در بیان امکان حضور مستقل جبهه اعتدال در انتخابات گفت: جناح اعتدال به لحاظ موضع در قالب جریان های چپ و دوم خرداد تعریف می شوند.
وی ادامه داد: جبهه اعتدال از نظر استقلال از جایگاه سیاسی و اجتماعی خاصی برخوردار نبوده و از هر لحاظ، ذیل ااصلاح طلبان تعریف می شوند.
غلامحسین دشتی در جهت داشتن بهترین انتخابات بیان کرد: با توجه به شرایط حساس کشور چه در عرصه داخلی و چه در عرصه خارجی و منطقه ای، باید به برنامه های کندیدا ها فارغ از حزب و جریان توجه کرد؛ مردم باید به سمت کسانی بروند که در پرونده خود حمایت همیشگی و فداکارانه ای از نظام، مردم و رهبری دارند؛ کسانی که در طول دشواری ها یار و یاور مردم و حافظ اسلام انقلاب بوده اند؛ در این صورت است که کشور ضمن داشتن انتخاباتی سالم و سازنده آینده ای روشن و رو به رشد خواهد داشت.
انتهای پیام/
Related Assets:
- لیست نامزدهای ائتلاف بزرگ اصولگرایان در ۵۲ حوزه انتخابیه کشور + اسامی
- انتخابات پیش رو، انتخابی آگاهانه و با بصیرت را می طلبد/لزوم ائتلاف اصولگرایان در انتخابات مجلس دهم
- ثبت نام از داوطلبان عضويت در مجلس خبرگان رهبري از 26 آذرماه
- توصیه های امام خامنه ای باید همواره سرلوحه امور قرار گیرد/ عده ای بصورت زیرکانه به دنبال وارد کردن افراد مسئله دار به مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری هستند
- باید تمام ادارات با همه پرسنل و امکاناتشان در اختیار انتخابات باشند
- اصولگرا هستم اما کارهای برخی اصولگرایان و اصلاح طلبان را قبول ندارم
- عروس هزار دامادی که به هیچ کس نه نمی گوید!
- صرفه جویی در هزينه ها،اولویت برنامه ریزی ها،در برگزاری انتخابات
- زمزمههای انتقال تابش به حوزه انتخابیه یزد/بیطرف هم به دعوت اصلاح طلبان برای کاندیداتوری از حوزه یزد و اشکذر پاسخ منفی داد
- جای خالی تدبیر برای خبرنگاران در محل ثبتنام کاندیداهای انتخابات یزد/کاندیداهای انتخاباتی، ثبت نام ها را به نوعی با سیاست دربهای نیمه باز انجام میدهند!
- انتخاب افراد متدین درانتخابات،راه نفوذ دشمن را می بندد/ترکیه و عربستان مدعیان ناکام رهبری جهان اسلام
- ثبت نام چهار کاندید مجلس خبرگان رهبری در یزد/31 نفر برای کاندیداتوری مجلس در حوزههای انتخابیه یزد ثبت نام کردند
- حداقل ۱۵۵ نماینده مجلس دهم اصولگرا و مستقلین متمایل به اصولگرایی هستند