محتوا
کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی با تغذیه مناسب
به گزارش یزد امــــــروز:کارشناس تغذیه سیدمجید نقیب زاده تصریح کرد: بیماریهای قلبی عروقی به عنوان مهمترین عامل مرگ و میر در جهان محسوب شده و یافتن راهکاری سالم برای غلبه بر این مشکل می تواند باعث افزایش سطح سلامت افراد جوامع گردد.
وی در ادامه افزود: توصیه های یک برنامه غذایی مدیترانه ای بر استفاده کمتر از گوشت قرمز و محصولات آن و همچنین مصرف بیشتر سبزیجات، میوه ها، آجیل، حبوبات، ماهی و روغن زیتون است. مصرف یک رژیم غذایی مدیترانه ای مطلوب، عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی متعدد، مانند دیس لیپیدمی، فشار خون بالا، سندرم متابولیک و دیابت را کاهش داده و با کاهش موارد التهاب و چربی خون عملکرد قلبی را در دراز مدت بهبود می بخشد.
نقیب زاده خاطر نشان کرد: بر اساس نظر کارشناسان، امروز کشور دچار اپیدمی اضافه وزن و چاقی شده است و متاسفانه از هفت عامل شناسایی شده در زمینه مرگ و میر پنج عامل مربوط به مصرف غذا است که با کنترل آنها میتوان درصد زیادی از میزان مرگها در کشور را کاهش داد.
منبع : خبر مرکز یزد
Related Assets:
- پرینترهای سهبعدی در خدمت جراحان فک و صورت قرار گرفت
- ﻣﺮﺩﻡ یزد ﺯﻳﺮ ﻓﺸﺎﺭ ﻫﺰﻳﻨﻪ ﻫﺎﻱ ﺩﻧﺪﺍﻧﭙﺰﺷﻜﻲ/کسی زیر بار مسئولیت نمی رود!
- هفت نوع غذایی که در صورت گرم شدن مجدد، سرطان زا می شوند
- برنامه ریزی موثر برای حضور پربار گردشگران خارجی به یزد
- آرایشگری مداح معروف+ عکس
- کمیته اطلاع رسانی ملی اورژانس در کشور ایجاد شود
- هیچ نمونه گیری خون از مردم، درب منازل صورت نمی گیرد/لزوم رویت کارت شناسایی مامورین آمارگیر طرح سلامت توسط مردم
- هیچ نگرانی در خصوص مصرف مرغ در استان وجود ندارد/عدم رویت وجود آلودگی در نهاده های دامی، طی پایش های سازمان دامپزشکی
- حوادث عامل اصلی معلولیتها در یزد است