محتوا
کمک به نیازمندان؛ گفتمان غالب مکتب تشییع و فرهنگ اهلبیت (ع)/ باید تلاش کرد تا جامعه به سبک زندگی اسلامی بازگردد
معاون فرهنگی سپاه الغدیر استان یزد در مصاحبه با یزدامروز؛ بابیان اینکه موضوع کمک به نیازمندان هم در فرهنگ معنوی و قرآنی ما آمده و هم از بنمایههای اعتقادی ما نشاءت میگیرد گفت: در روایات داریم که هرگاه مسلمانی فریاد برآورد و طلب دادخواهی کند وظیفه مسلمانان است که به فریاد آن مسلمان برسند و اگر چنین نکنند مسلمان نیستند.
سید حسین راسخی نژاد افزود: بنابراین کمک به نیازمندان و دادخواهی از مظلوم در فرهنگ عمیق دینی و مذهبی ما نهفته شده و در سبک زندگی اسلامی نیز براین مطلب تأکید شده است.
وی در ادامه با اشاره به این مطلب که دردستورات دینی گستره جغرافیایی کمک به نیازمندان از محدوده محلی تا جهانی تعریفشده است اظهار داشت: نگاه اسلام به امتهای اسلامی بهگونهای است که مسلمانان وظیفهدارند به امتهایی که تحتفشار هستند کمک کنند و این موضوع یک وظیفه دینی، اخلاقی و اعتقادی ماست
معاون فرهنگی سپاه الغدیر استان؛ فرهنگ کمک به نیازمندان و دستگیری از فقرا را گفتمان غالب مکتب تشییع و فرهنگ اهلبیت (ع) دانست و گفت: در روایت آمده که حضرت امیرمومنان علی (ع) و فاطمه زهرا (س) و فرزندانشان غذای افطار سه روز روزهداری خود را به یتیم و مسکین و اسیر بخشیدند اگر این فرهنگ بخشندگی و کمک به نیازمندان در جامعه احیا شود بسیاری از مشکلات خانوادههای نیازمند برطرف خواهد شد.
راسخی نژاد تصریح کرد: در جامعهای که عدهای صورت خود را باسیلی سرخ نگه میدارند وعدهای نیز اسراف میکنند باید این فرهنگ یادآوری شود و دردستور کار آحاد مردم جامعه قرار بگیرد تا هم اسرافی صورت نگیرد و هم نیازمندی باقی نماند.
دشمن بنیاد خانوادههای ما را هدف گرفته است
وی بابیان این مطلب که امروز دشمن به تغییر سبک زندگی مردم ما دلبسته است اظهار داشت: دشمنان اسلام امروزه در حوزه جنگ نرم بنیاد خانوادهها را هدف گرفته و به دنبال از هم گسستن نظام خانواده هستند بنابراین باید تلاش کنیم تا جامعه ما به سبک زندگی اسلامی بازگردد و این فرهنگ دینی کمک به هم نوع و نیازمند بهعنوان الگو در زندگی همه ما جاری و ساری شود.
معاون فرهنگی سپاه استان خاطرنشان کرد: بسیاری از آسیبهایی که امروز جامعه با آن درگیر است به دلیل تأسی گرفتن برخی از افراد جامعه از فرهنگ غرب است که متأسفانه بنا بر رفتار برخی مسئولان غربزده به جامعه تزریقشده و فرهنگ دینی ما را دچار خدشه کرده است.
راسخی نژاد با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر خطرناکتر بودن نفوذ فرهنگی از نفوذ اطلاعاتی و امنیتی گفت: باید همه ما ترویج سبک زندگی اسلامی و سیره حضرات معصومین (ع) را از خانوادههای خود شروع کنیم و از آن بزرگواران الگوبرداری کنیم تا بدین طریق ضمن حل مشکلات نیازمندان بهصورت مقطعی با یک کار علمی بهصورت ریشهای نیز مشکلات آنان را حل و این خانوادهها را به سمت توانمندسازی هدایت کنیم.
وی در خصوص برنامههای معاونت فرهنگی سپاه الغدیر استان درزمینهٔ اطعام غدیر هم گفت: برای اطعام جسمانی درحال رایزنی با نهادهای فرهنگی هستیم اما با توجه به وظیفه و رسالت معاونت فرهنگی جهت تغذیه معنوی مردم و آشنایی آنان با مسئله غدیر اقدامات خوبی را انجام دادیم که یکی از این اقدامات برگزاری جشنهای متعدد در سراسر استان بود و البته تلاش کردیم در کنار برگزاری این جشنها فرهنگ غدیر و پیام اصلی غدیر که همان مسئله ولایت و ولایتپذیری است را نیز به جامعه منتقل کنیم.
انتهای پیام/ح