Navigation Navigation

محتوا محتوا


گزینه های احتمالی استانداری یزد را بشناسید+سوابق


مردم یزد هم اکنون چشم انتظار سومین استاندار منتخب دولت تدبیر برای استانشان هستند.

به گزارش یزدامروز، بعد از میرمحمدی اردکانی و زمانی قمی، یزد اینک چشم انتظار سومین استاندار دولت برای اداره ساختمان میدان امام حسین(ع) است. گروه ها، احزاب و جناح های مختلف هر از گاهی فردی را به عنوان گزینه قطعی استانداری یزد معرفی می کنند، اما احتمال انتخاب چهار نفر قوی تر از بقیه گزینه ها است که سوابق این افراد در ادامه قابل مشاهده است:

طالبی، معاون سیاسی دیروز، سرپرست امروز، استاندار فردا؟!
محمدعلی طالبی بعد از رفتن زمانی قمی سرپرستی استانداری یزد را به عهده گرفت. وی از ابتدای دولت تدبیر معاون امنیتی و سیاسی استانداران یزد بوده است.
وی متولد 1352 در یزد بوده و فرزند شهید یدالله طالبی است. طالبی بهمن 1375 فعالیت در مرکز اسناد ریاست جمهوری را آغاز کرد و اسفند 1376 وارد استانداری یزد شد.

 


دلایل موافقان طالبی با انتخاب وی برای انتصاب به عنوان استاندار یزد: بومی بودن و قریب به شش سال فعالیت در استانداری یزد.
دلایل مخالفان: عملکرد ضعیف و عدم قاطعیت در مورد تعرضات متعدد به خط انتقال آب آن هم در شرایطی که آب اولویت اول یزد محسوب می شود، همچنین مشکلاتی نظیر بیکاری.
 

علی زینی وند
زمانی قمی که تا قبل از آمدن به یزد استاندار استان مرکزی بود با مهاجرتش به یزد علی زینی وند که فرماندار محلات بود را نیز با خود به یزد آورد و او را به عنوان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار یزد منصوب کرد. ریاست کمیته سیاست داخلی مجمع تشخیص مصلحت نظام، مدیرکل سیاسی انتظامی استانداری ایلام و مشاور در شورای عالی امنیت ملی از جمله سوابق زینی وند است.

 


دلایل موافقان: فعالیت زینی وند به عنوان معاون هماهنگی امور اقتصادی و لزوم حل مشکل اقتصادی حاد یزد
دلایل مخالفان: غیر بومی بودن

سعید ناجی
سعید ناجی مسئولیت هایی چون فرمانداری شهریار، فرمانداری بهارستان، معاون پژوهشی اداره کل آموزشی استانداری تهران، رئیس کمیته برنامه ریزی و بودجه استانداری تهران، معاون فرمانداری اسلامشهر و معاونت سیاسی امنیتی استانداری سمنان را در کارنامه شغلی خود دارد.
سعید ناجی دارای مدرک دکتری روابط بین الملل (علوم سیاسی) است.


دلایل موافقین: سوابق خدمت در پس های نسبتاً بالای مدیریتی
دلایل مخالفین: غیر بومی بودن


محمدرضا بابایی
بابایی در سال ۱۳۴۵ در محله اکبرآباد یزد به دنیا آمد.
وی در تاریخ ۲۳/۰۴/۶۱ در عملیات رمضان مجروح و در نزدیکی بصره به اسارت نیروهای عراقی درآمد و پس از تحمل 8 سال و دوماه  اسارت به همراه سایر آزادگان به کشور بازگشت.
وی در سال 74 موفق به اخذ مدرک لیسانس در رشته مدیریت صنعتی از  دانشگاه یزد شد و فوق لیسانس خود را در رشته علوم قرآن وحديث از دانشگاه یزد در سال 89 اخذ کرده  و دوره دکتری را در رشته علوم قرآن وحديث در دانشگاه  اصول الدين تهران ادامه داد.
بخشدار اشكذر، فرماندار مهريز، معاون برنامه ريزي استانداري يزد و ریاست هیئت مدیره پیشگامان بندر خشک کوثر از جمله سوابق وی است.

 


دلایل موافقین: آشنایی با صنعت، تجربه و حضور مستمر در سطوح مختلف مدیریتی، دوری از گرایشات جناحی
دلایل مخالفین: مسئولیت در زمان دولت های نهم و دهم

 






آخرین اخبار آخرین اخبار