محتوا محتوا

سندی دیگر بر بی قانونی داعیه داران قانونمداری:

صدورمجوز برگزاری کنسرت در تفت بدون اطلاع شورای فرهنگ عمومی/وزیر ارشاد: وظیفه هماهنگی برگزاری کنسرت ها با شورای فرهنگ عمومی است


اینکه چرا مجوز برگزاری کنسرت در تفت بدون اطلاع و بحث در شورای فرهنگ عمومی صادر شده است این شائبه را ایجاد می کند که اصل برگزاری کنسرت در تفت با هدفی غیر فرهنگی و شاید هم بنابر روابط خاص با مجری برنامه پی ریزی شده است؟!

به گزارش خبرنگار صبح تفت، پس از برگزاری کنسرت ناظری ها در تفت و حواشی های آن، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به گفتگوی ویژه خبری دعوت شد.

علی جنتی در این گفتگو با اشاره به حواشی کنسرت ها در کشور گفت: گاهی اوقات این تماشاچیان هستند که با وضعیت نامناسب در کنسرت ظاهر می شوند و مشکلاتی را ایجاد می کنند.  

وی ادامه داد: برای رفع مشکلاتی که بیان شد نیازمند یک عزم ملی هستیم و وزارت ارشاد به تنهایی نمی‌تواند با این معضلات مقابله کند. صدا و سیما، سازمان تبلیغات اسلامی، دفتر تبلیغات اسلامی در قم، موسسات فرهنگی رسالت و وظیفه‌شان فعالیت های فرهنگی است همچنین ائمه جماعات و حوزه های علمیه و ائمه محترم جمعه می توانند در این باره به وزارت ارشاد کمک کنند.  

جنتی افزود: موسیقی پاپ در بسیاری شهرستان‌‌ها اجازه اجرا ندارد و بنا بر آمار در طول سال در استان‌های بزرگ حدود 300 کنسرت برگزار می‌شود اما در 5 ماهه گذشته تنها 9 کنسرت در کشور لغو شده است.

گاهی دیده می‌شود کنسرت‌های بدون مسئله لغو می‌شوند حتی خواننده‌های آنها نیز مورد تأیید نظام هستند و گاهی تیتراژ‌های فیلم‌ها را می‌خوانند اما مسئولان قضایی و ائمه جمعه به حواشی کنسرت نقد دارند نه خود کنسرت.

وزیر ارشاد با بیان اینکه مشکل عمده این است که این تعدد مراکز باعث می شود تا یکجا هماهنگ نشوند، گفت: معتقدم باید یک نوع هماهنگی ایجاد شودتا اثربخشی این مراکز بیشتر شود. 

او در پاسخ به این سوال که بیشترین وظیفه هماهنگی بین حوزه ها با کدام سازمان است، اظهارکرد: یکی از مراکزی که دراین زمینه هماهنگی ایجاد می‌کند شورای فرهنگ عمومی است که زیر نظر وزارت ارشاد است و یکی از شوراهای وابسته به شورای عالی انقلاب فرهنگی است. شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز به عنوان یک نهاد سیاست گذار فرهنگی که عالی‌ترین مرکز برای سیاست گذاری و هماهنگی است، در این زمینه می تواند نقش داشته باشد. 

جنتی با اشاره به اینکه شورای فرهنگ عمومی حدود ۳۲ عضو دارد، افزود: این شورا چند عضو ثابت دارد و بقیه اعضا نمایندگان دستگاه هایی هستند که هر کدام فعالیت های فرهنگی می کنند که در این شورا مسائل یکپارچه و هماهنگ می‌شود.

آنطور که وزیر ارشاد بیان کرده است هماهنگی برنامه های فرهنگی چون کنسرت برعهده شورای فرهنگ عمومی است که برنامه ریزی و دستورکار آن را اداره فرهنگ وارشاد اسلامی در هر شهرستانی بر عهده دارد.

امام جمعه تفت نیز از مسئولان تفت که بجای مطرح کردن موضوع برگزاری کنسرت در شورای فرهنگ عمومی، آن را در شورای تامین مورد بحث قرار داده بودند، انتقاد کرده بود.

با این تفاسیر، آنچه مشخص است این که چرا رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تفت به عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی بدون مطرح کردن موضوع کنسرت در شورای فرهنگ عمومی تفت اقدام به هماهنگی و صدور مجوز برای این برنامه کرده است؟

باید این سئوال را پیگیری و مطالبه کرد که چرا اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ومسئولان تفت که با داعیه قانون مداری و حرکت بر مبنای تصمیمات قانونی خود بر برگزاری کنسرت پافشاری و حرمت ائمه جمعه تفت، روحانیت و شانیت حسینیه در حسینیه ایران را شکستند، برگزاری کنسرت در تفت را در شورای فرهنگ عمومی مطرح نکرده و به صورت چراغ خاموش و تنها سه روز مانده به برگزاری، آن را اعلام کردند؟!!!

علاوه بر این طبق قانون و مصوبه خود وزارت ارشاد برگزاری تمام برنامه های فرهنگی در سالن های ورزشی ممنوع است. اما سالن قدسی که ناظری ها در آن خواندند، یک سالن ورزشی بود! سالنی که خود ناظری ها هم از شرایط نامنسابش به ستوه آمده بودند.

از طرفی برگزاری کنسرت بدون هماهنگی با شورای فرهنگ عمومی تفت و از طرف دیگر برگزاری خلاف قانون برنامه فرهنگی در یک سالن ورزشی، این شائبه را ایجاد می کند که اصل برگزاری کنسرت در تفت با هدفی غیر فرهنگی و شاید هم بنابر روابط خاص با مجری برنامه پی ریزی شده است؟!

انتهای پیام/م*




Your Rating
Average (3 Votes)
The average rating is 5.0 stars out of 5.


حاج رضوان
این سوال مردم است از رئیس اداره ارشاد تفت!! که ایشان باید پاسخگو باشند.

درخواست پیگیری جدی آن را از طرف مسئولان مربوطه داریم.
0 (0 Votes)
Posted on ۱۳۹۵/۰۶/۱۱ ۱۲:۱۲.