اجرای بیمه زنان خانهدار منجر به افزایش جمعیت میشود
وی با بیان اینکه زنان خانهدار از مشکلات عدیدهای برخوردارند که باید از آنها حمایت شود، ادامه داد: طرح بیمه زنان خانهدار براساس مقررات باید اجرایی شود و در خصوص مزایای آن روشنگریها صورت گرفته و مسئولان باید آن را اجرا کنند.
این کارشناس مسائل زنان همچنین گفت: طرحهای با اهمیت کمتر، اجرا میشوند، ولی طرحی تحت عنوان بیمه زنان خانهدار که حامی زنان دارای شغل باارزش خانهداری است مغفول میماند و به اجرا در نمیآید.
شهرتاش با تاکید بر اینکه حمایت از زنان خانه دار خود حمایت از اعضای خانواده محسوب میشود، گفت: باید به طرح بیمه زنان خانهدار نگاه جامع انداخت و این موضوع در حاشیه قرار نگیرد؛ در حقیقت نباید موضوع اعتبارات و بودجه را برای به عقب انداختن این طرح مطرح کنیم.
وی با بیان اینکه بیمه زنان خانه دار خود باعث حمایت از مادران خانه و تحکیم بنیان خانواده میشود، اظهار داشت: اگر مادری از بیمه برخوردار باشد با پشتوانه وآارامش عاطفی و روحی به تربیت فرزندان میپردازد و این موضوع باعث میشود که با وجود آرامش و پشتوانه به زادولد بپردازنند.
این کارشناس مسائل زنان گفت: آموزش و پرورش و نهادهای اجتماعی در راستای فرهنگ سازی افزایش جمعیت در جامعه نقش اساسی داشته و تدبیرهای لازم باید از سوی آنها صورت گرفته و تابوی موجود در جامعه شکسته شود. در حقیقت موضوع بیمه زنان خانهدار و فرهنگسازی در راستای ضرورت افزایش جمعیت از مواردی است که باید مورد توجه عموم قرار گیرد.
شهرتاش گفت:موضوع بیمه زنان خانهدار نسبت به دیگر طرحها از اهمیت بیشتری برخوردار است بنابراین باید هر چه سریعتر این طرح در جامعه اجرایی شود.