ID : 14416719
هر دم از این باغ بری می‌رسد

اصلااح‌طلبان و دفاع مغرضانه از تروریست مدرن!


جنایتی که کشور فرانسه در دوران نخست وزیری «فابیوس» در ارسال خون های آلوده به ویروس هپاتیت و ایدز به ایران کرد هیچگاه از ذهن مردم شریف کشورمان پاک نخواهد شد اما در این میان متاسفانه «رسانه های اصلاح طلب »به نوعی در توجیه و دفاع از جانیان این اقدام تروریستی نوین هستند که گویی هیچ نگرانی از مرگ هموطنان خود ندارند و تنها دغدغه شان، پهن کردن بهترین فرش قرمز زیر پای یک جنایتکار مدرن می باشد.

به گزارش یزدرسا، براساس آمارهای غیررسمی، تعداد بیماران هموفیلی قربانی فرآورده‌های خونی آلوده فرانسوی در ایران 300 نفر است اما براساس آمار رسمی وزارت بهداشت تا کنون 125 نفر از بیماران هموفیلی، مبتلا به هپاتیت و کلیوی در اثر استفاده از فرآورده‌های خونی آلوده به ویروس ایدز جان خود را از دست داده‌اند.

این در حالی است که رسانه های اصلاح طلب هر کدام به نوعی سعی در توجیه این جنایت نموده اند.

روزنامه ابتکار امروز شنبه 3/5/94 در گزارشی نوشت: جنجال های رسانه ای بر سر ورود وزیر خارجه فرانسه به ایران دیروز به تریبون نماز جمعه هم رسید و خطیب نماز جمعه تهران از مسئولین خواست تا فرش قرمز برای وی پهن نکنند.

مناقشه تاریخی بین ایران و فرانسه درباره خون های آلوده و مواضع سرسختانه فابیوس در مذاکرات هسته ای علیه تیم مذاکره کننده ایران و حمایت از مواضع سعودی‌ها و صهیونیست‌ها مورد انتقاد افکار عمومی در ایران است که باعث این جنجال های فراوان شده است. اما وجه دیگر داستان خود فابیوس نیز می باشد که در دو موضوع مناقشه انگیز نقش داشته است.


اما در روابط دیپلماتیک بلوغ این است که با حفظ رابطه بیشترین امتیاز را از طرف مقابل دریافت کنی. اینکه از ورود وزیر خارجه یک کشور تاثیر گذار در اروپا و دنیا جلوگیری کنیم هنر نیست اینکه بتوانیم از اشتباهاتی که آن ها انجام داده اند استفاده کنیم و بیشترین امتیاز را بگیریم هنر است. از آخرین سفر وزیر خارجه فرانسه به تهران بیش از 12 سال می گذرد. برقراری ارتباط با دنیا شاید در بند های توافق هسته ای نبود ولی یکی از پیامدهای غیر قابل اجتناب آن است.

روزنامه اصلاح طلب آفتاب‌یزد نیز بر این باور است که می‌توان به موضوع ورود خون‌های آلوده با این دید هم نگاه کرد که فرانسوی‌ها در زمان ارسال خون‌ها به ایران از آلوده بودن آن‌ها اطلاعی نداشتند.

به گزارش "بی باک"، روزنامه آفتاب‌یزد امروز شنبه 94/5/3 در گزارشی با عنوان «سفری برای دلجویی؟» به بررسی سفر لوران فابیوس وزیر امورخارجه فرانسه کشورمان به ایران پرداخت.

در بخش‌هایی از این گزارش می‌خوانید: سفر فابیوس به تهران به خودی خود کم حاشیه نبوده است . در حدود دو هفته گذشته که خبر حضور وزیر امور خارجه فرانسه در ایران قوت بیشتری یافت، کمتر رسانه ای را در داخل و خارج می توان پیدا کرد که این سفر زودهنگام بعد از حصول توافق هسته ای را بازتاب نداده باشد و با شائبه‌های خود از چرایی آن رمزگشایی نکرده باشد. یکی از این گمانه زنی ها را روزنامه لبنانی الدیار کرده است و سفر فابیوس را به علت «پیشنهاد اسامی سه نامزد برای برعهده‌گرفتن ریاست جمهوری لبنان به تهران» دانسته است. از طرف دیگر برخی منابع دیپلماتیک در پاریس مدعی هستند «ایران در مرحله آینده به اروپا برای بازگشت به عرصه بین المللی و شکستن انزوای تهران نیاز خواهد داشت و هیئت فرانسوی در سفر به تهران پرونده های مهم منطقه از جمله انتخاب رئیس جمهور جدید لبنان را مطرح خواهد کرد. ولید جنبلاط رئیس حزب سوسیالیست ترقی‌خواه لبنان هم با اشاره به این مسئله سفر فابیوس به تهران را نبض سنجی اروپا از حسن نیت ایران در مرحله پس از توافقنامه هسته ای توصیف کرده است.»

این منابع تاکید کرده اند که «کشورهای غربی و عربستان تصمیم گرفته اند نامزد ریاست جمهوری لبنان را خودشان مطرح کنند و فقط به دنبال جلب موافقت ایران باشند.» فابیوس خود، دلیل این سفر را دعوت ظریف از وی در حاشیه مذاکرات خوانده است و در همین راستا نیز رئیس جمهوری فرانسه علت سفر وزیر امور خارجه این کشور را «تحکیم روابط تهران - پاریس و تدوین نقشه راه تعمیق روابط دوجانبه»دانسته است و خواهان «توسعه همکاری های این دو کشور در زمینه انرژی، نفت و ناوگان های هوایی شده است.»

این روزنامه اصلاح طلب در ادامه می نویسد: اما در این میان دل نگرانی های عده ای دلواپس چه در خارج و چه در داخل کم نبوده است و برای جلوگیری از سفر فابیوس به تهران از به کارگیری هیچ حربه‌ای دریغ نکرده اند. در داخل کشور، یک روز فابیوس را «سیاستمدار خون های آلوده» می خوانند و پای ماجرایی را به میان آوردند که مربوط به دهه شصت و هفتاد شمسی است که طی آن از کشور فرانسه خون های آلوده به ویروس هپاتیت و ایدز وارد ایران شده است این اتفاقات در زمان نخست وزیری وی رخ داده است و می‌توان این موضوع را اینطور بیان که زمانی که این فراورده‌های خونی وارد ایران شد، بیماری ایدز بسیار ناشناخته بوده و حتی خود کشورهای صادرکننده نیز از وجود این بیماری اطلاعی نداشتند، از همین رو آزمایشی نیز برای تشخیص ایدز وجود نداشت البته که این اتفاق فاجعه ای بزرگ بوده است اما می توان همان رویکردی را اتخاذ نمود که باسایر کشورهایی که در حق ایران سهل انگاری نمودند و ایران اکنون با آنها مراوده و دوستی دارد، پیش گرفت.

 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.