ID : 16605684
قدیری ابیانه:

آمریکا ساقط نشدن از ابرقدرتی را با دست دادن با وزیر خارجه عوض نمی‌کند


تحلیل‌گر مسائل سیاسی: آمریکا به دنبال اشغال منابع نفتی خلیج فارس و خاورمیانه است تا بتواند از وضعیت کنونی خارج شود/ آیا آمریکا می‌پذیرد که با ما دوست باشد و چشم طمع به نفت ما نداشته باشد؟

به گزارش یزدرسا ، محمدحسن قدیری‌ابیانه شامگاه شنبه در جمع دانشجویان یاسوجی به دعوت بسیج دانشجویی در محل سالن حکیم جرجانی این شهر و در نشستی با عنوان "نظام سلطه؛ تعامل یا تقابل" اظهار کرد: سؤالات زیادی در خصوص ارتباط با آمریکا وجود دارد اول این که اگر تعامل با آمریکا موجب رفع کدورت‌ها و تخاصم‌ها می‌شود پس چرا مذاکره نکنیم؟


این تحلیل‌گر مسائل سیاسی در ادامه همین مطلب گفت: اگر تقابل با دشمن موجب محدودیت‌ها و بدبختی‌ها می‌شود پس چرا تعامل نکنیم؟


وی گفت: چرا صحبت از تقابل به جای تعامل می‌شود و چه اشکال دارد که امان‌نامه بگیریم و و درگیر نشویم و بگذاریم که یک مقدار قدرتمندتر شویم؟
قدیری‌ابیانه تصریح کرد: اگر بخواهیم این سؤالات را بررسی کنیم باید نگاهی به وضعیت جهان بیندازیم و قبل از هر چیز به این نکته پی می‌بریم که از مهم‌ترین استراتژی‌های استعمار این است که کشورهای نفت‌خیز باید حتما وابسته باشند.


وی افزود: یکی از اقدامات اصلی آن‌‌ها این است که ما کشورهای مصرف‌گرا باشیم و فرهنگ کار ضعیفی داشته باشیم و به هر ترتیب که شده ما را مصرف‌گرا بار بیاورند و به همین دلیل است که درخواست صادرات پیراهن و نوشابه و سیگار را به جای تکنولوژی داده‌اند.


این تحلیل‌گر مسائل سیاسی تصریح کرد: یکی از مشکلاتی که داریم به فرهنگ کار برمی‌گردد به آن اندازه که اگر فرهنگ کار در کشور کره‌ جنوبی 9.5 ساعت در روز است میانگین کار مفید هر یک از ما 22 دقیقه در روز است.


وی گفت: همین‌ مسائل باعث شده که کشوری مانند کره‌جنوبی هر چند که آمریکا بر آن‌ها تسلط دارد اما به دلیل فرهنگ کاری که دارند پیشرفته شده‌اند در حالی که این ارتباط با بنگلادش و پاکستان هم وجود دارد و به دلیل فرهنگ ضعیف کار آن‌ها پیشرفتی حاصل نکرده‌اند.


قدیری‌ابیانه با بیان این که در دنیا 14 منطقه استراتژیک وجود دارد از وجود هفت منطقه از این تعداد در جهان اسلام سخن به میان آورد و گفت: تنگه هرمز، باب‌المندب، کانال سوئز و تنگه بسفر و سایر نقاط دیگر از این مناطق استراتژیک در دنیای اسلام به شمار می‌روند که استعمار برنامه خاصی برای آن‌ها دارد.


این تحلیل‌گر مسائل سیاسی تصریح کرد: آمریکا در حالی چشم طمع به این مناطق دارد که دیگر به مانند سال‌های قبل ابرقدرت اقتصادی نیست و اگر در دوره‌ای 40 درصد از اقتصاد دنیا در دست این کشور بود اکنون به شدت این قدرت را از دست داده است.


وی گفت: با این وضعیتی که برای اقتصاد آمریکا به وجود آمده آن‌ها به دنبال سود بردن از منابع نفتی کشورهای منطقه نیستند بلکه تنها به دنبال تصاحب این چاه‌های نفتی هستند و به غیر از این هم با شکست مواجه خواهند شد.


قدیری‌ابیانه خاطرنشان کرد: لذا آمریکا به هر طریق به دنبال اشغال منابع نفتی خلیج فارس و خاورمیانه است تا بتواند از وضعیت کنونی خارج شود.
وی با بیان اینکه طبق نظر و گفته کارشناسان و استراتژیست‌های آمریکایی هدف آن‌ها اشغال کل منابع نفتی منطقه است، تصریح کرد: حال باید از خودمان پرسید آیا آمریکا می‌پذیرد که با ما دوست باشد و چشم طمع به نفت ما نداشته باشد.


این تحلیل‌گر مسائل منطقه‌ای افزود: باید پذیرفت که آمریکا ساقط نشدن از ابرقدرتی را به هیچ وجه با دست دادن با وزیر امور خارجه و رئیس‌جمهور ما عوض نمی‌کند.


قدیری ابیانه اظهار کرد: آقای روحانی اخیرا گفته است که «منطق ما در مذاکرات پیروز شد» تازه اگر اسم آن را پیروزی بگذاریم اما باید پرسید اگر 19 هزار سانتریفیوژ را نداشتیم با چه چیزی می‌خواستیم مذاکره کنیم؛ باید پرسید اگر قدرت پنجم موشکی دنیا نبودیم آیا آمریکایی‌ها حاضر بودند به حقوق ما تمکین کنند.


قدیری‌ابیانه با بیان اینکه مراکز پژوهشی امریکا گفته بودند اگر به ایران حمله کنند کل ناوگان آنها در منطقه غرق خواهد شد، تصریح کرد: آنها اگر 52 درصد هم احتمال پیروزی بر ایران را می‌دادند حمله می‌کردند.


این تحلیل‌گر مسائل استراتژیک خاطرنشان کرد: آمریکا تنها با این شعار راضی می‌شود که مسلمان باش و نفت نخواه و در غیر این صورت راضی به تعامل با هیچ کشوری از جمله ایران نخواهد شد.

منبع:فارس

انتهای پیام/ص




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.