آموزش پخت سریع و ساده یک غذای هندی
به گزارش یزد رسا، هانیه سادات دره شیری بانوی یزدی امروز هم دستور پخت یک غذای ساده و آسان را در اختیار ما قرار داد.با ما همراه باشید تا این غذای خوشمزه را برای وعده ناهار یا شام آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه غذای هندی «کوتای»:
پیازمتوسط : یک عدد
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذا خوری
مغزگردو: یک پیمانه
دارچین و ادویه : به مقدار کافی
بادمجان کوچک : پنج عدد و یا بیشتر
رب انار : دو قاشق غذا خوری
طرزتهیه کوتای:
1) بادمجان ها را پوست کنده وبرش عمودی می دهیم.
2) با قاشق مواد داخل برش را درمی آوریم و نگه می داریم .
3) بادمجان ها را سرخ می کنیم.
4) مواد وسط بادمجان را با پیازرنده شده سرخ می کنیم.
5) گردوی له شده و رب های انار و گوجه را با ادویه مخلوط می کنیم و دارچین را در مواد می ریزیم و تفت می دهیم.
6) همه سس را استفاده نمی کنیم. وقتی مواد را داخل شکم بادمجان ریختیم کمی آب جوش روی باقی مانده رب ها و ادویه می ریزیم و بادمجان ها را 20 دقیقه درون سس می جوشانیم تا غذا جا بیفتد و آب غذا کاهش یابد.
نکته:
این غذا را می توانید هم به همراه نان و هم به همراه پلو مصرف کنید.
نوش جان
منبع: یزدبانو
انتهای پیام/ ع ب
Related Assets:
- آموزش پخت حلوای رولت
- آموزش یک فست فود سنتی و بدون گوشت یزدی
- روش پخت قلیه کدوی تنبل برای بانوان زرنگ یزدی
- آشپزی ستارهها با حمایت یزدیها روی آنتن سیما میرود
- مرگ سه ایرانی بر اثر استفاده از قرص لاغری ماهوارهای/کاهش چشمگیر قیمت تجهیزات پزشکی
- چندش آور ترین غذاهای دنیا/دیدن این تصاویر توصیه نمی شود!
- خورش قیمه با طعم کدو حلوایی
- فستيوال غذا در دانشگاه علم و هنر يزد برگزار شد +تصاویر
- جشنواره غذای سالم، در مهریز افتتاح شد