اگر فتنه ۸۸ نبود تحریمهای اقتصادی نه تنها تشدید نمیشد بلکه کاهش می یافت
به گزارش یزدرسا، محمدحسن قدیری ابیانه در ادامه نشست اقتصادی با موضوع بررسی آسیبها و زیانهای اقتصادی فتنه 88 که در غرفه تسنیم در حال برگزاری است، با اشاره به اینکه حتی آقای تاجزاده در زندان نیز اعتراف کرده بود ما انتخابات ریاست جمهوری را باختهایم، افزود: صحبتهای این افراد نشان از آن دارد کسانی که قائل به تقلب در انتخابات بودند، به نوعی فقط به رای مردم احترام نگذاشته و حتی میدانستند که نمیتوانند پیروز انتخابات باشند.
وی با اعلام این که البته هنوز میرحسین موسوی حاضر نیست قبول کند که در اعلام تقلب در انتخابات ریاست جمهوری اشتباه کردهاست، افزود: صحبتهای این افراد نشان میدهد که اعتقادی به آرای کنونی نداشته و وقتی نمیتوانند پیروز میدان باشند، انتخابات را زیر سوال میبرند.
این فعال اقتصادی با تاکید بر اینکه مگر در آمریکا جناحهای بازنده اصل انتخابات را زیر سوال میبرند، اظهار داشت: این انتخابات میتوانست به یک پیروزی برای نظام جمهوری اسلامی ایران تبدیل شود اما اظهارات این افراد باعث شد تا نتوانیم در عرصه بینالملل در انتخابات ریاست جمهوری جایگاه مناسبی کسب کنیم.
وی اضافه کرد: آمریکاییها نیز هنوز نمیخواهند قبول کنند که انتخابات در ایران براساس رای مردم است. اغتشاشات میرحسین و کروبی نیز باعث شد تا صحبتهای آنان از سوی آمریکا تایید شده و تا حدودی بر غیررسمی بودن جمهوری اسلامی ایران تاکید زیادی صورت گیرد.
وی به اعلام بخشی از نتایج فتنه در حوزه سیاسی و اقتصادی کشور پرداخت و اظهار داشت: ما میتوانستیم قدرتمند در انتخابات ریاست جمهوری جلوه کرده و تا حدودی دشمن را در وضع تحریمهای جدید برعلیه کشور ناامید کنیم اما اغتشاشات و جوسازیهای فتنهگران باعث شد چهره ملت ایران در سطح بینالمللی انشقاق پیدا کند. از ایران یک چهره طالبانی در سطح منطقه ساختند که این موضوع بسیار ناخوشایند بود.
قدیری ابیانه با بیان این که متاسفانه تعامل فتنهگران به صورت حضوری یا غیرحضوری با دستگاههای جاسوسی خارج از کشور باعث شد تا اقدامات ناخوشایندی در کشور برای زیر سوال بردن انتخابات ریاست جمهوری ایران به وجود آید، تصریح کرد: بسیاری از افراد در تلاشند تا تشدید تحریمهای بینالمللی را برعلیه جمهوری اسلامی به گردن دولت سابق بیاندازند اما به اعتقاد بنده عامل اصلی تشدید تحریمهای بینالمللی عملکرد فتنهگران در موثر بودن اعمال تحریمها بر ضد کشور بوده است.
وی در پاسخ به این پرسش خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه کارشناسان میگویند اگر موضوع فتنه در کشور اتفاق نمیافتاد به طور حتم تحریمهای بینالمللی تشدید پیدا نمیکرد نیز، گفت: بله بنده نیز با این نظر موافقم. بنده در دوره ریاست جمهوری احمدینژاد انتقادات خود را به عملکرد دولت اعلام کردم اما باید این موضوع را متذکر شوم که هر پیروزی برای نظام ناامیدی دشمن را به دنبال خواهد داشت. باید از خود رفتاری مدنی در عرصه بینالملل نشان دهیم تا بتوانیم مانع تحقق اهداف قدرتهای غربی در آسیبرساندن به جمهوری اسلامی ایران شویم.
قدیری ابیانه با تاکید بر اینکه بنده معتقدم اگر فتنه نبود نه تنها تحریمها افزایش پیدا نمیکرد بلکه کشورهای غربی مجبور میشدند تا در اعمال تحریمها عقبنشینی کنند اظهار داشت: در این رابطه منافع اقتصادی برخی از افراد نیز در تشدید تحریمها باید مورد توجه قرار گیرد اما فقط مسائل اقتصادی نیست بلکه قدرتطلبی افراد باعث شد تا سازمانهای جاسوسی ضمن تعامل با فتنهگران هزینههای زیادی را برای تحقق اهداف خود برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران را صرف نمایند.
وی با اعتقاد بر اینکه موسوی و کروبی کاملا از حمایت استکبار آگاه بودند و حتی اعضایی از ستاد انتخاباتی آنها با دستگاههای جاسوسی بر سر تعامل بود گفت: کروبی در مجلس ششم در طول تحصن اعلام کرد که اگر اهداف این متحصنین اجرایی نشود شرکتهای ایتالیایی ایران را تحریم خواهند کرد، برای خود بنده جای سوال دارد چطور است این مقام با شرکتهای ایتالیایی در ارتباط است. به نظر بنده آنان آگاهانه با سازمانهای جاسوسی همکاری میکردند تا بتوانند به اهداف خود دست پیدا کنند.
این فعال اقتصادی با اشاره به اینکه جذب نیروهای خمینی یکی از اهداف اساسی سازمانهای جاسوسی در سطح کشور به شمار میآید، گفت: متاسفانه در تحقق این هدف نیز به دستاوردهای مناسبی دست پیدا کردهاند.وی با انتقاد بر اینکه نباید تشدید تحریمهای بینالمللی را فقط به گردن دولت گذشته بیاندازیم
اظهار داشت: بنده خود منتقد عملکرد دوره ریاستجمهوری احمدینژاد بودم اما برخی میگویند صحبت وی در مورد اینکه قطعنامهها فقط یک کاغذ پاره است و غربیان آنقدر قطعنامه صادر کنند تا قطعنامهدانشان پاره شود باعث شد تا تحریمها افزایش پیدا کند را به هیچ عنوان قبول ندارم چرا که احمدینژاد خود به وزارتخانه دستور داده بود تا اقدامات لازم را برای کاهش صدور قطعنامههای بینالمللی بر ضد ایران انجام دهیم.
قدیری ابیانه با اشاره به اینکه احمدینژاد به هیچ عنوان خواهان وضع قطعنامههای جدید بر ضد کشور نبوده است گفت: وضع قطعنامه خطرناک است اما دشمن باید بداند نمیتواند ایران را با این ابزارها فلج نماید.
وی به صحبتهای روحانی در انتخابات ریاست جمهوری نیز اشاره کرد و گفت: روحانی معتقد بود تا زمانی چرخ سانتریفیوژها به گردش در خواهد آمد که چرخ کارخانهها نیز بچرخد. این صحبت با وجود آنکه در ماههای بعد از انتخابات ریاست جمهوری اصلاح شد اما اثر منفی را به وجود آورد.
انتهای پیام/ص
Related Assets:
- چه نیازی به دشمن؟!
- انقلابیون یمن به توافق با رئیس جمهورشان دلخوش نباشند/ رئیسجمهور یمن وابسته به سعودیهاست
- مواضع اصلاحطلبان نسبت به ديدار با كامرون حقارتآميز بود / براي رسانههاي اصلاحطلب بايد يك دوره روابطبين الملل گذاشت
- دشمنان نظام به افول خود واقفند/ضرورت مقابله مقتدرانه با توطئه های اقتصادی/ضعف اساسی عموم مردم در اصلاح سبک زندگی
- واشنگتن منتظر برداشتن نخستین گام ایران در مذاکرات هستهای است
- شرمن:توافق نهایی با ایران شامل از بین بردن بخشی از رأکتور اراک است/قبل از ژنو مذاکرات محرمانه با ایران داشتیم
- مراسم سوگواری در اردکان و اقدامی تأملبرانگیز!
- وخامت حال پادشاه عربستان اختلافات در این کشور را تشدید میکند
- انصاری:به جای اینکه با شاخ گاو(آمریکا)دربیافتیم باید از پستانش استفاده کنیم/ابیانه:این گاو نر است!مراقب باشید! +صوت