ایثارگران؛ افتخار دارالعباده یا آلت دست سیّاسان استان؟!
یزد رسا؛ چند روز پیش مطلبی با عنوان « نامه ایثارگران و خانواده ایثارگران شاغل در استانداری یزد ومعرفی سه گزینه برای استانداری یزد» بر روی یکی از سایت های محلی استان ( که حمایت های بی دریغ مالی و فنی یکی از شرکت های بزرگ وابسته به اصلاح طلبان را در کارنامه خود داشته و تهیه دستور کار روزانه و مشی سیاسی آن توسط سران اصلاحات استان بر همگان محرز است) منتشر شد که برای بسیاری از افراد مطلع استان مایه تعجب بود.
در این نامه (یا بهتر بگوییم: شب نامه !) آمده بود 38 نفر شامل 13 جانباز، 14خانواده و 4 رزمنده ، 7 آزاده در نامه ای به وزیر کشور سه گزینه را برای مسئولیت استانداری معرفی کرده بودند.
طی تماس هایی که با تعدادی از ایثارگران استانداری یزد و مراکز مرتبط با این عزیزان در استانداری یزد برقرار شد، کاشف به عمل آمد که یکی از دوستان به نام آقای «ه . م» که در صورت قبول مسئولیت از طرف این سه گزینه خود را فرماندار یزد می بیند، تماس های متعددی را با برخی از ایثارگران داشته و با خواهش و اصرار از تعدادی امضاء گرفته است. البته بعضی ها هم تلفنی امضاء کرده !!! و تعداد دیگری از امضاء این نامه اعلام بی اطلاعی کرده اند! و یا به محض مطلع شدن از اهداف و اغراض سیاسی تنظیم کنندگان این شب نامه، اعلام انصراف کرده و امضاء خود را پس گرفته اند.
یک منبع آگاه دراستانداری که سابقه تغییر چندین دولت را دارد نیز گفت: متأسفانه در آغازین روزهای دولت ها ، یا در زمان تعویض استانداران ، تعدادی از دوستان برای کسب مسئولیت ، سوابق ایثارگری را به حراج می گذارند و تجربه نشان داده اکثر این افراد، در نهایت امر از کرده خود پشیمان می شوند !
وی همچنین به این نکته نیز اشاره کرد که جمعیت ایثارگران استانداری و فرمانداری ها، تقریبا دهها برابر این تعداد می باشد که این تعداد در مقابل جمعیت ایثارگران استانداری جمعیت قابل توجهی نیستند.
حال سئوال اینجاست که اولاً: این بزرگواران که با کمال تأسف نام آن ها نیز در رسانه ها منتشر نشد !!! در پایان دولت اعتدال هم همینگونه بر صحبت خود پایدار می مانند ؟!! یعنی اگر مثلاً این دوستمان فرماندار نشود هم همینگونه بر نظر خود می ماند ؟!
ثانیاً: به نظر شما استفاده ابزاری از کسوت ایثارگری برای تحت تاثیر قرار دادن وزیر کشور برای انتخاب استاندار مورد نظر جریان سیاسی خاص دور از شان ایثارگر و جامعه ایثار گری نیست؟! آیا تعداد انگشت شمار یاد شده (به فرض که تعداد آن ها صحت داشته باشد!) این اجازه را خواهند داشت که به نمایندگی از هزاران نفر از خانواده بزرگ ایثارگران استان، که به حق از افتخارات دارالعباده و کشور هستند، برای استان تصمیم سازی(نه تصمیم گیری) کنند؟! آیا جامعه عظسم ایثارگران استان، این اجازه را به این تعداد اندک خواهند داد؟!
ثالثاً : فرض کنیم یکی از این سه گزینه انتخاب شد و بر خلاف انتظارات جامعه ایثارگری تصمیم گرفت، این دوستان حاضرند جواب این قشر فداکار را تا پایان صدارت فردی را معرفی کرده اند بدهند؟!
به هر روی توقع مردم فهیم دارالعباده، به عنوان قطره ای از اقیانوس دلسوزان نظام، از وزیر محترم کشور آنست که بدون توجه به هیاهوها و جوسازی ها و تصمیم سازی های این تعداد انگشت شمار که از یک مرکز خاص هدایت می شوند، امر مهم انتخاب استاندار را صرفاً از مجاری قانونی و با ملاک های مطلوب و با هماهنگی نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و نماینده محترم ولی فقیه در استان که از آگاهی عمیقی نسبت به مسائل و شخصیت های سیاسی استان برخوردارند انتخاب کند و به نظرات تعدادی از افراد که سوابق ایثار گری را وجه المصالحه مباحث و گرایشات سیاسی خاص قرار داده اند وقعی ننهد.
ملت هوشمند استان دارالعباده نیز همواره این حرکات مقطعی که ناشی از عدم شناخت استان و مردم هوشیار است را می شناسند و به خوبی در برابرسوء استفاده کنندگان از ارزش ها در راستای مطامع سیاسی واکنش نشان خواهند داد.
م. بصیر