بخشنامه جدید بانک مرکزی؛چک رمزدار ساعت۱۳ به بعد وصول نشود
به گزارش یزدرسا به نقل ازتسنیم، تعیین سقف زمانی برای وصول چکهای رمزدار یکی از تازهترین سیاستهای بانکی است که بانک مرکزی در راستای اجرای چکاوک به بانکداران ابلاغ کرده است.
در این طرح که بدون اطلاع رسانی انجام شده، بانک مرکزی به بانکها اعلام کرده است که از این پس چکهای رمزدار را می توانند تا ساعت 13 هر روز کاری وصول کنند و در صورتی که دارنده چک رمزدار دیرتر از زمان تعیین شده به شعبه مراجعه کند باید برای وصول یک روز منتظر بماند.
بنابراین در این طرح اگر مشتری دیرتر از ساعت 13 هر روز به شعبه بانک مورد نظر مراجعه کند باید یک روز منتظر بماند و روز بعد و البته قبل از ساعت 13 با مراجعه به شعبه چک مورد نظر را وصول کند.
یکی از مشتریان بانکها که از این طرح هم اطلاعی نداشت به خبرنگار تسنیم گفت: روز قبل از تعطیلات هفته گذشته برای وصول چک رمزدارم با ارزش بیش از 30 میلیون تومان به شعبه بانک مورد نظر مراجعه کردم ولی متصدی شعبه به بنده گفت از آنجایی که نیم ساعت دیرتر از زمان تعیین شده آمدهای امکان وصول نیست و باید بعد از تعطیلات یک بار دیگر به شعبه بیاید.
وی افزود: اینکه چنین طرحی در سکوت خبری اجرایی شد مشکلاتی را برای مردم بوجود آورده است چراکه احتمال فراوان وجود دارد که دارنده چک رمز دار برای وصول آن پول برنامه ریزی انجام داده باشد و با این سیاست تمام برنامه هایش بهم می خورد.
وی گفت: من در همان روز چکی به همان ارزش داشتم و به امید وصول چک رمزدارم از پاس کردن آن چک مطمئن بودم اما این سیاست از پیش اعلام نشده برنامه هایم را بهم ریخت.
این مشتری بانکی همچنین تأکید کرد: علاوه براین مشخص نیست که پول وصول نشده بنده در این دو روز تعطیلات صرف چه کارهایی شده و بانک از آن چه استفاده هایی کرده است؟
خبرنگار تسنیم برای مشاهده لینک بخشنامه مذکور بانک مرکزی به قسمت مربوط به بخشنامه های بانک مرکزی در حوزه نظام های پرداخت مراجعه کرد اما متاسفانه بخشنامه های این بخش از سال 90 تا کنون به روز نشده اند.
چک بین بانکی چکی است که طبق درخواست مشتری توسط بانک به عهده یکی از سایر بانکها (شعبه مورد نظر) با استفاده از رمز صادر می شود.
وجه چک های بین بانکی نقداً قابل پرداخت نبوده و بایستی به حساب متقاضی در بانک مقصد منظور گردد و در واقع غیرقابل انتقال به شخص ثالث است. چک بین بانکی عهده سایر بانک ها در صورتی توسط بانک مبدا صادر می گردد که ذینفع در بانک مقصد وجه دارای شماره حساب باشد.چک مزبور در وجه بانک مورد نظر و جهت واریز به حساب درخواست شده توسط متقاضی صادر می گردد.
انتهای پیام/ص
Related Assets:
- گرفتن پول زور از مردم قطعی شد!
- تأیید خروج ۲۲میلیارد دلار با مداخله بانک مرکزی؛ مستندات موجود است
- نقدینگی ۶۷۰ هزار میلیاردی را مدیریت نکنیم تورم و بیکاری افزایش میبابد
- اسکناس ۲۰۰۰ تومانی جدید شب عید به بازار می آید
- پیشنهاد پیمان دوجانبه پولی ایران به چند کشور؛ دلار را حذف کردیم
- سرمایه بانک مرکزی افزایش یافت
- کارگروه ۳ جانبه رفع مشکل گشایش ال سی داخلی تشکیل شد
- روحانی: تورم بهمن صفر بود/ بانک مرکزی: نرخ تورم بهمن ماه به ۱۵.۸ درصد رسید
- پاسخ سیف به خروج چمدانی ارز از کشور؛ ۱۴۷۰ میلیون دلار از دور جدید توافق ژنو وصول شد