بی ثباتی در قیمت مواداولیه و بازار فروش کام شیرینیپزهای یزد را تلخ کرده است
به گزارش یزدرسا، اقتصاد مقاومتی، مدل راهگشای اقتصاد بیمار ایران که سهم اصلی در به ثمر نشستن اقتصاد مقاومتی توجه به صنایع کوچک و تکیه بر تولید داخلی است.
«امید دهقان» جوان کارآفرین یزدی که به همراه پدرش یک کارگاه شیرینیپزی راهاندازی کرده است در گفتگو با خبرنگار یزدندا گفت: پدرم کارگاه تولید حلوا داشت و به دلیل اینکه یزد قطب تولید شیرینی محسوب میشود تصمیم به راهاندازی کارگاه شیرینی گرفتیم و در سال 94 کارگاه شیرینی سنتی راهاندازی کردیم و حدود 6 ماه قبل با هزینهای بالغ بر 200 میلیون تومان دستگاه مخصوص پخت شیرینی خریداری و کارگاه را صنعتی کردیم.
وی اظهار کرد: در کارگاه برای 4 نفر اشتغالزایی شده است که اگر وضعیت بازار درست شود 10 تا 15 نفر دیگر میتوانند مشغول به کار شوند.
دهقان ادامه داد: در کارگاه انواع شیرینی سنتی، نان برنجی، قطاب، حاجی بادام، باقلوا و شیرینی مربایی تولید میشود و بسته به ایام سال تولید کمتر و بیشتر میشود.
این کارآفرین اذعان کرد: از مشکلات عمده ما در تولید خرابی بازار و نوسان قیمت مواد اولیه است و از همین رو قیمت شیرینی نیز کم و زیاد میشود، هیچ ثباتی در بازار نیست این ماه شکر یک قیمت و نیمه ماه بیشتر میشود و موجب بروز مشکل در قیمت گذاریها است و این میان دلالها هستند که بدون هیچ دغدغهای سود به جیب میزنند.
دهقان در بیان مشکلات بر سر راه کارآفرینان گفت: متاسفانه در حال حاضر مسئولین به جای حمایت از تولید بیشتر سنگ اندازی میکنند و چوب لای چرخ تولید کنندهها می گذارند، برای مثال اسانسهای خوراکی که در شیرینی استفاده میشود دارای نشان سلامت است اما وقتی میخواهیم استفاده کنیم اجازه نمیدهند و بهانه تراشی میکنند.
وی دیگر مشکل تولید کنندگان را زیاد بودن هزینههای آب و برق و گاز عنوان و خاطر نشان کرد: امروز دخل و خرج تولید به هم نمیخواند و تولیدکنندهها به سختی ادامه مسیر میدهند.
انتهای پیام/ک