ID : 7593006
امام جمعه محمدآباد:

تحقق« هلال بسیج کشورهای اسلامی» باید اطلاع رسانی شود/معرفت، تربیت و بصیرت محور اصلی رسانه ها


امام جمعه محمد آباد گفت: بعد از فتوای آیت الله سیستانی دهها هزار بسیجی درعراق با هدف احیای تفکریسیج نظام اسلامی درحال شکل گیری وسازماندهی است وبا پیوند بسیج ایران به عراق وسوریه ولبنان، رؤیای هلال بسیج درحال تحقق است.

به گزارش یزد رسا به نقل از یزدبانو، حجت الاسلام سید کاظم مدرسی در جمع خبرنگاران منتخب استان یکی از نکات مورد غفلت را عدم توجه به اهداف کلی دشمن در باب بصیرت دینی دانست و با امید وارخواندن بازسازی افکار عمومی بعد از جریان غزه تصریح کرد: خوشبختانه با دفاع همه جانبه جامعه اسلامی بعد از جریان غزه، افکارالهیه امام و رهبری در باب نظام اسلامی دردنیا بازسازی  شد و افکاری را که دشمن قصد تخریب آن را  را داشت  یعنی اختلاف شیعه و سنی بازسازی کردیم.

 

*نگاه همه جانیه نظام جمهوری اسلامی ایران به دنیای اسلام


وی به نگاه همه جانبه نظام اسلامی به دنیای اسلام اشاره کرد وخاطر نشان ساخت: نظام اسلامی ایران هرجا ظلمی را ببیند احساس مسؤولیت می کند و من می خواهم عرض کنم درجریانات اخیر که خسارات سنگینی هم دیدیم ولی باید ازحوادث عراق و سوریه در مسیر احیای تفکریسیج درکشورهای اسلامی بهره برداری کنیم.

 

*احیای تفکربسیج درکشورهای اسلامی


این روحانی برجسته افزود: اکنون فرهنگ بسیجی در جامعه ما جا افتاده است و 20 میلیون بسیجی فرم پرکرده داریم ولی ما بسیج جامعه اسلامی و دنیای اسلام را برای جامعه مهدوی می خواهیم و بسیجی های ما امروز در لبنان هستند و حدود 100 هزار بسیجی پای کارهم در سوریه داریم.


وی با اظهارتأسف ازتهاجم تکفیری ها به عراق وحرکت وحشیانه داعش خاطرنشان ساخت: باید خبراین جنایات برای جامعه جهانی علنی شود.


وی افزود: بعد از فتوای آیت الله سیستانی ده ها هزار بسیجی با تفکربسیج  نظام اسلامی درجهان اسلام در حال شکل گیری و سازماندهی شدن هستند وبا پیوند بسیج ایران به عراق و سوریه و لبنان رؤیای هلال بسیج اسلامی درحال تحقق است.

 

*گزارشگری کارخداوند وجبرئیل وپیامبران


امام جمعه محمد آباد در بخش دیگری از سخنان خود با تبریک روز خبرنگاراظهار داشت: گزارشگری کار خداوند و جبرئیل و پیامبران است و درگزارشات جبرئیل امین هم که درقالب احادیث قدسی است ضمن توجه به احساسات بشری آنچه را که مورد نیاز او بوده است توسط اهل بیت عصمت و طهارت که گزارشگران و منبع اطلاعات الهیه هستند منتقل کرده اند.
آیت الله مدرسی افزود: گزارشگرانی را در طول تاریخ به عنوان نقل کنندگان تاریخ داریم که زندگی آنها نگارش شده است وبا بررسی مجموعه این روایتگران ویژگی هایی را از آنها بدست می آوریم.

 

*بشر نیازمند خبرنگاری و گزارشگری است


وی با تأکید بر این مطلب که جامعه بشری 100درصد به اطلاع سانی نیاز دارد گفت: بشر بی نیاز از خبرنگاری و گزارشگری نیست و  باید اخبار در مسیر زندگی مادی و معنوی او از کانالهای مختلف به دست او برسد.


امام جمعه محمدآباد اذعان داشت:  هرکسی نباید به عنوان خبرنگار معرفی شود و کسانی می توانند به عنوان انتقال دهنده خبرمعرفی شوند که در مسیر قرآن و اهل بیت و شاگردان اهلبیت علیهم السلام باشند .


وی امانتداری، صداقت درگفتارو توجه به نیازمندیهای مخاطب را ازمهمترین ویژگی های یک خبرنگار برشمرد وخاطر نشان ساخت: گاهی برای جلب مخاطب توجه به احساسات او نیاز است ولی باید دقت کنیم که این مسأله ما را از اطلاع رسانی دقیق برای روشنگری افکارعمومی غافل نسازد..


حجةالاسلام مدرسی گفت: احساسات، علم ، تعقل ، هدایتگری های مقطعی در مسیر زندگی و اطلاع رسانی ازنیازمندیهای بشرهستند.

 

*به روزسازی آثارشهید مطهری


وی یکی از سه محور مورد نیازخبرنگاررا محور معرفتی دانست و تصریح کرد: محوراول محور معرفتی با دریای گسترده معرفت الهی است که شامل انسان شاسی، خدا شناسی و باورهای راستین مورد نیاز بشرمی شود و بخشی ازعرصه اطلاع رسانی هم معرفتی هست که باید از شهید مطهری الگوگرفته و به روزسازی کنیم که منظورارائه مطالب شهید مطهری" ره "در قالب نو است .

 

*آداب ازجذاییت های فرهنگ دینی


آیت الله مدرسی درتبیین محورتربیتی به عنوان دومین محوراظهار داشت: حوزه تربیتی با مفاهیم گسترده ای که دارد می تواند نقش تعیین کننده ای درترویج اخلاق وآداب در جامعه اسلامی داشته باشد .


وی بیان آداب را یکی از جذابیت های فرهنگ دینی ما دانست  وتصریح کرد: ریشه اخلاق به آداب بازمی گردد واگرآداب در جامعه ما ترویج شود اخلاق هم گسترش می یابد؛ مثل آدابی که درمورد نحوه غذا خوردن و نشست و برخاست به کودک می آموزند وازرعایت این آموزش ها همواره  به عنوان آداب یاد می شود.

 

*به روزرسانی بصیرتی مراکزاطلاع رسانی


امام جمعه محمد آباد محور بصیرتی را مهم ترین محور خواند وتأ کید کرد: ضمن توجه به حوزه های معرفتی وتربیتی ، به روز رسانی بصیرتی را حتما در مراکز اطلاع رسانی خود مورد توجه قرار بدهید. نشریات به خاطر ویژگی خاص خود ازآرشیو بهتری برخوردارند ودقت بهتری بر مطالب خود دارند ولی سایتها در این زمینه ضعیف عمل می کنند که باید توجه بیشتری مبذول دارند.

وی در تعریف بصیرت گفت: بصیرت عبارت از محتوایی که رهبری با استفاده از روایات تبیین کردند که البته حوزه بصیرت با توجه به فرایندها زمانی ومکانی متحول خواهد شد و زمانی حوزه بصیرت در محدوده بحث جدایی ناپذیری دین از سیاست و گاهی دشمن داخلی در درون جامعه دینی می باشد.




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.