تحقق اقتصادمقاومتي احساس مسئوليت همگانی را می طلبد/ با اقتصاد مقاومتی مردم را از یارانه بی نیاز کنیم
به گزارش یزد رسا، آيت الله محمدرضا ناصري در خطبه هاي اين هفته نمازجمعه يزد اظهار داشت: اقتصاد مقاومتي از تاكيدات رهبر معظم انقلاب است و به طور قطع اگر اقتصاد مقاومتي با جديت بيشتري به مرحله اجرا درآيد، بخش قابل توجهي از مشكلات اقتصادي كشور رفع خواهد شد.
وي با بيان اينكه تعريف اقتصاد مقاومتي از منظر بسياري از مردم و مسئولان صحيح نيست، تاكيد كرد: اقتصاد مقاومتي در يك كلمه تغيير الگوهاي مصرف است.
با اقتصاد مقاومتی مردم را از یارانه بی نیاز کنیم
نماینده ولی فقیه در استان یزد بیان کرد: مسئولین ما باید در ارتباط با بکارگیری بیکاران و ایجاد اشتغال برای آنها برنامهریزی کرده و طرح بدهند، چرا که یک عدهای از افراد که بیکارند به علت سرگردانی و عدم اطلاع از کاری که باید بکنند بیکار هستند.
ناصری اضافه کرد: باید بتوانیم به گونهای برای افراد ایجاد اشتغال کنیم که کفاف زندگی آنها را بدهد و نیازی به یارانه و اینگونه کمکها نداشته باشند.
امام جمعه یزد با اشاره به ضرورت ایجاد اشتغال در تحقق اقتصاد مقاومتی، گفت: با اقتصاد مقاومتی باید مردم را از یارانه بی نیاز کنیم.
معناي اقتصاد مقاومتي رياضت كشيدن نيست
امام جمعه يزد بيان كرد: عده اي گمان مي كنند اقتصاد مقاومتي به معناي رياضت و سختي كشيدن است در حالي كه الگوي اقتصاد مقاومتي بر جلوگيري از اسراف و زياده روي و افراط تاكيد دارد.
ناصري خاطرنشان كرد: الگوي اقتصاد مقاومتي در واقع مي گويد كه منابعي را كه در اختيار داريم، درست مصرف كنيم و از اسراف و تبذير بپرهيزيم.
وي تاكيد كرد: تحقق اقتصاد مقاومتي و اتكا به سرمايه ها و منابع داخلي كشور، يكي از اهداف اصلي نظام اسلامي است كه مقام معظم رهبري نيز بارها بر روي آن تكيه داشته اند.
مسئولان برای تحقق اقتصاد مقاومتی طرحهای قابل اجرا ارائه دهند
امام جمعه يزد خاطرنشان كرد: اقتصاد مقاومتي را نبايد فقط در حرف ارائه كنيم بلكه مسئولان بايد طرح هاي جدي و برنامه هاي اصولي و قابل اجرا در راستاي تحقق اقتصاد مقاومتي ارائه دهند.
ناصري تاكيد كرد: آنچه در الگوي اقتصاد مقاومتي بايد مدنظر قرار گيرد، اشتغال جوانان و جلوگيري از سرگرداني آنها، كمك به نيازمندان از سوي افراد داراي بضاعت مالي هر چند اندك، استفاده از منابع داخلي و فرآوري فرآورده هاي خام در بخش هاي مختلف و ... است.
ناصري در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به فرا رسيدن سالروز تاسيس كميته امداد امام خميني (ره) بيان كرد: امام خميني (ره) اين نهاد مقدس را به منظور رسيدگي به محرومان جامعه بنا نهاد و اين هدف بايد هر روز متعالي تر به مرحله اجرا درآيد.
خانواده ها با صرفه جويي در هزينه هاي خود به ياري نيازمندان بشتابند
وي تاكيد كرد: اگر خانواده ها حداقل كمك هاي خود را به افراد نيازمند جامعه دريغ نكنند، به طور قطع شرايط براي افراد نيازمند آسانتر خواهد شد و در جامعه اسلامي لازم است همه دست يكديگر را بگيرند و به همديگر كمك كنند.
ناصري با اشاره به برخي مصداقها در مورد كمك به نيازمندان تصريح كرد: به عنوان نمونه خانواده اي كه دو فرزند دارد، به اندازه سه فرزند خريد كند و يك سهم را به افراد نيازمند اهدا كند يا افرادي كه خودروهاي چند ميليارد توماني سوار مي شوند، به جاي هزينه براي يك خودرو، مي توانند براي ساخت چند خانه براي افراد نيازمند هزينه كنند و خودروهاي ارزانتر سوار شوند.
وي تاكيد كرد: اين نمونه ها در اطراف ما بسيار است و اگر تلاش كنيم قدري در زندگي هاي خود قناعت كنيم به بركت اين توصيه پيامبر (ص)، مي توانيم دست چندين نيازمند را نيز بگيريم.
آيت الله ناصري در خطبه هاي اول نمازجمعه اين هفته يزد نيز نمازگزاران به تقواي الهي و دوري از هواي نفس فرا خواند و اظهار داشت: اطاعت از خداوند متعال بايد براي ما به يك عرف تبديل شود به نحوي كه وجدان ما در ارتباط با اين موضوع بيدار و حساس باشد.
منابع: مهر و تسنیم و فارس