ID : 9529250
۱۵ درصد تلفات تصادفات یزد از آن موتورسیکلت سواران

تفت واردكان بالاترين آمار تلفات جاده‌ای يزد را دارند/ تعیین 30نقطه برای احداث مجتمع خدمات بین‌راهی


مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های استان یزد با بیان اینکه ۱۴۴ نفر در حوادث رانندگی یزد در سال گذشته کشته شدند، گفت: ۱۵ درصد آمار تلفات تصادفات یزد را موتورسیکلت سواران تشکیل می‌دهند.

به گزارش یزد رسا، بشیری صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان یزد که به مناسبت دهه ایمنی برگزار شد، اظهار کرد: از 14 تا 25 آبان ماه به عنوان دهه "ایمنی و مسئئولیت‌های ما" نامگذاری شده که به مناسبت این ایام، برای روزهای یک هفته از 17 تا 25 آبان اسامی در نظر گرفته شده است.
وی افزود: نخستین روز این هفته با عنوان "سفر سالم با وسایل حمل و نقل عمومی" نام‌گذاری شده که در این روز، مانور ایمنی در پایانه‌های مسافربری و باربری انجام شد.
مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های استان یزد تصریح کرد: "راه و خودرو ایمن" عنوان دومین روز این هفته و "دانش آموزان و ایمنی" عنوان سومین روز آن است.
بشیری تصریح کرد: "موتورسیکلت سواری ایمن" هم نامی است که برای چهارمین روز این هفته در نظر گرفته شده که در این روز، توزیع کلاه ایمنی شب رنگ، و مانور موتور سیکلت سواران انجام شد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلاتی که در استان یزد داریم، تلفات موتورسیکلت سواران است که تقریبا 15 درصد آمار تلفات ما را تشکیل می‌دهند.
مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های استان یزد خاطرنشان کرد: موتورسواران باید این موضوع را مورد اهمیت قرار دهند که به سلامت خود و دیگر افراد جامعه توجه داشته باشند.
وی تصریح کرد: روز شنبه 24 آبان به نام بهداشت جسم و روان و ایمنی نام‌گذاری شده که در این روز، هماهنگی برای برگزاری برنامه رادیوی صدای راهبران با حضور مسئول شرکت طب کار حکمت انجام می‌شود.
بشیری گفت: کارت سلامت رانندگان حمل و نقل باری و مسافربری الزامی است و سلامت جسمی و روحی آنها مورد بررسی قرار می‌گیرد.
وی اضافه کرد: آخرین روز این هفته هم با عنوان یادمان قربانیان سوانح رانندگی نام‌گذاری شده که این یادمان با برگزاری مراسم نمادین اجرا می‌شود.
مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های استان یزد اضافه کرد: تعداد کل متوفیات رانندگی در سال 92، استان یزد جزو چهار استان پایین کشور است و استان‌های ایلام، کهکلویه و اردبیل پایین‌تر از ما قرار دارند.
وی خاطرنشان کرد: استان یزد در سال 92 با 144 کشته در این رتبه قرار گرفت که نسبت به میانگین کشوری هم بسیار پایین‌تر است.
بشیری اضافه کرد: برای استان یزد کاهش سالیانه 10 درصد میزان تلفات با توجه به اقداماتی که در این زمینه در سال‌های گذشته انجام شده، بسیار کم است.
مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های استان یزد خاطرنشان کرد: بیشترین آمار در بین استان‌ها مربوط به خراسان رضوی است که 740 کتشه داشته و کاهش 10 درصدی به دلیل سیکل بالای آن راحت‌تر از سیکل پایین استان یزد است.
وی خاطرنشان کرد: در خواست ما از اصحاب رسانه این است که این موضوع را به صورت مستمر در دستور کار قرار دهند و اطلاعات را انجام دهند.
بشیری اضافه کرد: استان یزد با استان کرمان از لحاظ طول راه‌ها تقریبا مساوی هستند اما کرمان رتبه دوم را از بین تلفات به خود اختصاص داده و این نشان از فرهنگ بالای رانندگی در استان یزد دارد.
مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های استان یزد خاطرنشان کرد: در شش ماهه اول سال 92، میزان تلفات برون شهری 65 مورد و میزان تلفات روستایی 11 نفر بوده‌اند.
وی افزود: این درحالی است که در شش ماهه اول امسال در تصادفات درون شهری 71 مورد و در روستایی 9 مورد بوده است.
بشیری خاطرنشان کرد: از بین متوفیان حدود 71 درصد متاهل و حدود 26 درصد مجرد بوده‌اند که از لحاظ جنسیت هم تقریبا 63 درصد مرد و 36 درصد زن بوده‌اند.
مدیر کل حمل و نقل و پایانه‌های استان یزد گفت: بیشترین میزان تلفات استان یزد در بازه زمانی 20 تا 40 سال هستند که قشر مفید جامعه به حساب می‌آیند.
وی افزود: عمده کشته شدگان استان یزد دیپلم به پایین هستند که نزدیک به 68 درصد میزان تلفات را به خود اختصاص داده‌اند.
بشیری افزود: در میان شهرستان‌ها هم شهرستان تفت با 28 درصد، اردکان با 22 درصد و شهرستان مهریز با 13 درصد بالاترین میزان تصادفات را به خود اختصاص داده‌اند.
مدیر کل حمل و نقل و پایانه‌های استان یزد افزود: در ارتباط با نوع راه هم عمده تصادفات در راه‌های اصلی و پس از آن در بزرگراه‌ها بوده است.
وی خاطرنشان کرد: 77 درصد از کشته‌های استان یزد به علت ضربه به سر بوده است که بحث کلاه ایمنی و کمربند ایمنی می‌تواند به مقدار بسیاری از تلفات کم کند.
بشیری افزود: حدود 70 درصد از کشته‌ها در محل حادثه کشته شده‌اند که نشان از شدت و سرعت بالای تصادف بوده است که رعایت سرعت مطمئنه باید حتما فرهنگ‌سازی شود.
مدیر کل حمل و نقل و پایانه‌های استان یزد خاطرنشان کرد: 23 درصد از کشته‌ها هم در بیمارستان بوده و 6 و نیم درصد هم در حین انتقال به بیمارستان فوت کرده‌اند.
وی اضافه کرد: 58 و 4 دهم درصد سرنشین، 2 و 6 دهم درصد عابر پیاده و 30 درصد هم رانندگان میزان تلفات را به خود اختصاص داده‌اند.
بشیری افزود: در بین ماه‌های ابتدایی امسال، در ماه‌های خرداد، تیر و مرداد، افزایش ناگهانی در میزان تلفات را شاهد بودیم.

منابع: تسنیم و فارس و مهر
انتهای پیام/ع




summary-address :
Your Rating
Average (1 Vote)
The average rating is 5.0 stars out of 5.