توليد گوشت قرمز در استان يزد 28 درصد كم شد/ ذبح چهار راس گاو ميش در يزد
به گزارش يزدرسا، بر اساس اعلام مركز آمار كشور مقدار توليد گوشت قرمز در كشتارگاه هاي استان يزد در تابستان امسال حدود يك هزار و 503 تن بوده كه نسبت به تابستان سال قبل كه بيش از 2 هزار تن بوده است 28 درصد كاهش داشته است.
سهم گوشت گوسفندی با 47 درصد بيشتر از ساير دام ها بوده است و پس از آن گوشت گاو و گوساله، بز و بزغاله و شتر به ترتیب با 23 ، 20 و 10 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص دادهاند.
در تابستاني كه گذشت 29 هزار و 973 راس گوسفند و بره در کشتارگاه های استان یزد ذبح شده که تولید 712 هزار و 752 کیلو گوشت گوسفندی را در پی داشته است كه طبق اين آمارها كشتارگاه هاي يزد در زمينه توليد گوشت گوسفندي در جايگاه چهارم كشوري قرار دارند.
بررسي آمارها حاكي از آن است كه ميزان توليد گوشت گوسفندي در تابستان امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل نزديك به 12.5 درصد كاهش داشته است.
همچنين در اين فصل بیش از 15 هزار و 787 راس بز و بزغانه كشتار شده و 296 هزار و 155 كيلو گوشت قابل مصرف تولید شده است كه نسبت به تابستان پارسال نزديك به 44 درصد كاهش داشته است.
349 هزار و 466 كيلو گوشت گاو نيز در نتيجه ذبح هزار و 194 راس گاو و گوساله در كشتارگاه هاي استان توليد شده كه نسبت به مدت مشابه سال قبل 34.5 درصد كاهش داشته است.
علاوه بر اين، 568 نفر شتر در كشتارگاه هاي استان ذبح و 144 هزار و 619 كيلو گوشت قابل مصرف توليد شده است كه بررسي آمار ها حاكي از كاهش 32.6 درصدي توليد گوشت شتر در استان يزد است. گفتني است بيشترين ميزان توليد گوشت شتر در استان هاي سيستان و بلوچستان و اصفهان بوده و پس از آنها، يزد در جايگاه سوم قرار دارد.
نكته جالب آن كه طبق اين گزارش، در اقدامي نادر در تابستاني كه گذشت 4 راس گاوميش نيز در كشتارگاه هاي يزد ذبح و به ميزان 800 كيلو گوشت توليد شده است.
انتهاي پيام/ق