جای خالی سینما در افزایش «نشاط اجتماعی» یزدی ها/چرا مردم یزد از آثار ارزشی استقبال می کنند +تصاویر
به گزارش یزد رسا، به دنبال استقبال بی نظیر یزدی ها از فیلم سینمایی محمد رسول الله شب گذشته خبرنگار یزدهنر، برای تهیه گزارشی از این فیلم، سری به یکی از سینماهای شهر دارالعباده یزد زد.
قبل از تهیه گزارش از مردم حاضر در سالن سینما، اتفاق جالبی سمت و سوی گزارش خبرنگار یزدهنر، را تغییر داد و آن اتوبوسی بود که جمع کثیری از مردم میبد را برای تماشای این فیلم موفق، به یزد آورده بود.
و جالب تر از هر موضوع دیگری اشتیاقی بود که میبدی ها را برای دیدن فیلم محمد رسول الله به یزد کشانده بود به طوری که هر کسی با نظر به شور و شوق آن ها برای استقبال از یک کار معنوی و دینی، از ادعای برخی درخصوص افسردگی یزدی ها به شک! می افتاد.
امروزه «سینما» تاثیر بهسزایی بر نهادهای زندگی بشر دارد و دلیلش هم این است که سینما برگرفته از مسائل جامعهشناختی و موضوعاتی است که در دل جامعه وجود دارد که اگر غیر از این باشد نه تنها کمکی به فرهنگ عمومی نمیکند بلکه برای فرهنگ کهنی مانند فرهنگ ایرانی اسلامی بهعنوان سم عمل میکند.
سینما و صنعت سینماداری در ایران نیز زمانهای طلایی خود را سپری کرده و با ورود رسانههای خانگی و صد البته بیتوجهی مسئولان به نقش سینما بهعنوان یک فستیوال در افزایش «نشاط اجتماعی»، به خوابی زمستانی رفته است و با این عملکرد مسئولان در حوزه سینما به نظر میرسد هیچ گاه از این خواب بیدار نمیشود.
همچنین کاهش شدید کیفیت فیلمها و محتوای فیلمنامهها با اقبال تهیهکنندگان و رو آوردن بهسوی ژانرهای عشق و عاشقی و جدایی و وصال، اعتیاد و طلاق باعث رکود شدید صنعت سینما در مدت زمان کوتاهی شد به ویژه در آثار یک سال اخیر فیلم های جشنواره فجر که حتی انتقاد اهالی بزرگ سینما چون حاتمی کیا را درآورد که متعاقبا این بی محتوا در سینمای ایران گریبان گیر همه استان کشور می شود و استان یزد هم از آن بی نصیب نیست!
لیکن با اکران فیلم محمد رسول الله در کشور و به دنبال آن استقبال چشمگیر مردم یزد، به مسئولان و دولتمردانی که یزدی ها را افسرده خطاب کرده بودند ثابت کرد که اگر فیلم ارزشی و در راستای ارزش های نظام و دینداری ساخته شود مردم از تماشای و استقبال اینگونه فیلم ها با هیجان و نشاط وصف ناپذیر، کوتاهی نمی کنند.
البته قبلاهم مردم یزد در استقبال هزاران نفری خود از نمایش بزرگ « فصل شیدایی» ثابت کردند که هر کجا کار ارزشی ارائه شود با شور و اشتیاق و نشاط فراوان استقبال می کنند.
سینما به عنوان یک رسانه پرمخاطب و عام پسند سهم به سزایی در پرکردن اوقات خانواده ها و به خصوص جوانان ایفا می کند که نمی توان به سادگی از اهمیت وجودی آن گذشت پس با این تفاسیر و اهمیت بسیاری که سینما ها دارند پیشنهاد می شود مسئولین استان دیگر از «وعده سر خرمن» دست بردارند و به فکر ایجاد فضایی مناسب برای جوانان درشهرستان ها و استان باشند.