جذب 350 نفر آمر به معروف و نهی از منکر در ستاد بخش بهمن
به گزارش یزدرسا، حجت الاسلام رضا علیزاده رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر بخش بهمن شهرستان ابرکوه، در گفتگو با خبرنگار سرو ابرکوه، اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر یک وظیفه عمومی است که قرآن در رابطه با آن می فرماید: تمام مردان و زنان با ایمان نسبت به یکدیگر حق ولایت دارند تا یکدیگر را با معروف سفارش کنند و از منکر باز دارند.
با ترویج معروف، منکرات خود به خود کمرنگ می شوند
حجت الاسلام علیزاده تصریح کرد: قرآن امر به معروف را مقدم بر نهی از منکر می داند؛ چرا که با ترویج خوبی و معروف، منکرات خود به خود کمرنگ شده و از جامعه رخت بر می بندند.
وی تصریح کرد: به لطف خداوند ستاد امر به معروف و نهی از منکر بخش بهمن با تکیه بر دستورات قرآن در این رابطه با برگزاری جلسات مختلف با صاحب نفوذان این منطقه، کارگاه های آموزشی برای والدین و دانش آموزان و دیگر جلسات عمومی تا حدودی توانسته است از شیوع منکرات جلوگیری کند.
رئیس ستاد امر به معروف بخش بهمن در پایان به برخی از مهمترین آسیب های اجتماعی اشاره کرد، که با فعالیت های این ستاد و ارائه راهکارهای عملی، وضعیت جامعه را رو به بهبودی هدایت می کند.
جلوگیری از ازدواج های زودهنگام که منجر به طلاق می شوند
سیف الله ابراهیمی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر بخش بهمن در گفتگو با خبرنگار سرو ابرکوه، اظهار کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر در سطح کلان کشوری و به مراتب در استان ها و شهرستان های سراسر کشور نیز راه اندازی شده است. در شهرستان نیز این ستاد در بخش بهمن و مرکزی به ریاست ائمه جمعه تشکیل و آغاز بکار کرده است.
ابراهیمی افزود: ستاد مذکور از 5 معاونت از جمله روابط عمومی، دولت به مردم، قضایی انتظامی، فرهنگی و معاونت مردم به دولت و مردم تشکیل شده است که معاونت مردم به دولت و مردم خود دارای سه زیرمجموعه به نام های طلایه داران، یاوران و یادآوران است.
وی با بیان اینکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر بخش بهمن در آبان ماه 95 راه اندازی شده است، تصریح کرد: اداره ارشاد، فرماندار، بخشدار، اداره تبلیغات، نیروی انتظامی و چند دستگاه دیگر اعضای ستاد محسوب می شوند که برای تصمیم گیری های بخشی یا شهرستانی تشکیل جلسه می دهند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر بخش بهمن خاطر نشان کرد: در جلسات مختلف آسیب های اجتماعی و راهکارهای آن بررسی و اولویت بندی شد. در حال حاضر مهمترینِ این اولویت ها ازدواج های زودرس در مناطق مختلف است که منجر به طلاق می شود.
ابراهیمی اضافه کرد: پس از بررسی مسئله با مشورت کارشناسان مختلف از محضر داران، عاقدان، معتمدین هر محل برای ارائه راهکارها دعوت به عمل آمد. سپس کارگاه های آموزشی با حضور کارشناسان قضایی، حقوقی و اجتماعی، برای دانش آموزان و والدین، جلسات مختلف آگاه سازی و اطلاع رسانی با همکاری آموزش و پرورش در راستای فرهنگ سازی انجام شد.
وی اذعان کرد: معضل بعدی که مردم بخش بهمن را درگیر کرده، مسئله اعتیاد است که آن هم توسط کارشناسان مربوطه در حال بررسی است تا بتوانند از افزایش اعتیاد جلوگیری کرده و به درمان معتادین بپردازند.
جذب 350 نفر آمران به معروف و ناهیان از منکر در ستاد بخش بهمن
این مسئول اضافه کرد: اقدام بعدی ستاد، در معاونت مردم به دولت و مردم، شناسایی و جذب حدود 350 نفر از بانوان و آقایان به عنوان آمران به معروف و ناهیان از منکر بوده است. در این زمینه حداقل 20 نفر تحت عنوان گروه طلایه داران هر مسجد یا محله را با شعار «بگو و بگذر» پشتیبانی می کنند، در حالی که سهمیه ابلاغی استان 120 نفر بوده و ما موفق شدیم حدود سه برابر این سهمیه، نیرو جذب کنیم.
ابراهیمی یادآور شد: بعد از طلایه داران، یاوران در ادارات مختلف موظف به انجام وظایف مربوطه هستند. در مرحله بعدی یادآوران در مدارس به فعالیت می پردازند و گروه های ده نفره تشکیل می دهند.
در ایام تعطیلات عید نیز این ستاد با نصب بنر، پلاکارد و... حاوی احادیث و تصاویر و همچنین در ایام ماه رمضان سخنرانی روحانیون در مساجد فعالیت داشته است.
انتهای پیام/ م.ف
Related Assets:
- عقبماندگیها محصول «انقلابی عملنکردن» است نه «انقلابی بودن»
- عکس نوشته/ گلایه رهبر انقلاب از معطل ماندن اصل هشتم قانون اساسی
- توجه به قرآن، سبب گسترش امر به معروف و نهی از منکر در جامعه می شود
- انتخاب ستاد نماز جمعه بخش بهمن به عنوان ستاد برتر استان یزد
- مسئول سازمان بسیج عشایری کشور با عشایر دهستان اسفندار دیدار کرد+ تصاویر
- «امر به معروف و نهی از منکر» منحصر به موضوع خاصی نیست
- افتتاح نمایشگاه «پارک در ایستگاه آخر» در شهر مهردشت ابرکوه +تصاویر
- مراسم زورخانه ساقی کوثر بخش بهمن به مناسبت عید قربان+ عکس