ID : 2900194
لاریجانی:

حل بحران سوریه از طریق سازوکار دموکراتیک میان گروه‌های سوری امکان‌پذیر است


رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ایران برای حل بحران سوریه معتقد به استفاده از ساز و کار دموکراتیک و گفت‌وگو میان همه گروه‌های سیاسی سوری است.

به گزارش یزدرسا، علی لاریجانی در دیدار با اعضای حرکت بین‌المللی زائران صلح با اشاره به تحولات منطقه در سال‌های اخیر و چشم‌انداز بحران سوریه با بیان این‌که «ریشه‌های بحران در سوریه به یک دهه قبل و لشکرکشی آمریکا و متحدانش به افغانستان و عراق باز می‌گردد» گفت: دخالت نظامی در افغانستان و عراق نتیجه‌ای جز افزایش تروریسم و منطقه و جهان نداشته است و اکنون شاهد حوادث تاسف باری در سوریه و تلاش تروریست‌ها برای نابودی این سرزمین هستیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی به تشریح مواضع جمهوری اسلامی ایران در موضوع بحران سوریه پرداخت و افزود: جمهوری اسلامی ایران از ابتدا با اعلام حمایت از روند دموکراسی و حل سیاسی بحران در سوریه،‌ دخالت خارجی و راه حل نظامی را مردود دانست و معتقد به استفاده از ساز و کار دموکراتیک و گفت‌وگو میان همه گروه‌های سیاسی سوری است.

نماینده مردم قم با بیان این‌که «دموکراسی با سلاح و موشک ایجاد نمی‌شود» گفت: حل مسأله سوریه تنها از طریق سیاسی و با گفت‌وگو میان همه گروه‌های سوری و برگزاری انتخابات سراسری در سوریه امکان‌پذیر است.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان این دیدار با تقدیر از تلاش‌های صادقانه اعضای حرکت بین‌المللی زائران صلح برای کمک به حل مسأله سوریه اظهار امیدواری کرد: این حرکت بتواند به ایجاد صلحی پایدار در منطقه کمک نماید.

خانم مریم اگنس از کلیسای سنت جیمز دمشق نیز در همین دیدار به نمایندگی از اعضای حرکت بین‌المللی زائران صلح ضمن قدردانی از تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران برای کمک به حل بحران سوریه، هدف از سفر گروه خود را که متشکل از فعالان صلح از گوشه و کنار جهان است، کمک به حل مسأله سوریه عنوان کرد و افزود: ما از تلاش‌های ایران در طول این بحران برای حل مسأله سوریه از مجاری سیاسی و به صورت مسالمت آمیز تشکر می‌کنیم.

وی در ادامه گفت: ایران دوست واقعی ملت سوریه از ابتدای این بحران بوده و است.

آلیس مگوایر از ایرلند شمالی نیز در این دیدار حل بحران سوریه را تنها از طریق سیاسی و آشتی ملی در این کشور امکان‌پذیر دانست.

منبع:ایسنا

 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.