خبرگزاری دولت برای تطهیر فتنهگران به مجری ممنوع الکار تریبون داد+عکس
به گزارش یزدرسا به نقل از دانا، همیشه بحث ممنوع الکاری و ممنوع التصویری یکی از مباحث داغ در رسانه ها بوده است. ممنوع الکاری در رسانهها مربوط به یک دولت نبوده است و هرکس که خارج از چهارچوب خاص قانونی رفتار کند قطعاً با ممنوع التصویری مواجه میشود.
در این میان برخی از افراد انتظار دارند تا ضمن تشویش اذهان عمومی و به انحراف کشیدن افکار مردم در کنار اقداماتی که نظام را به خطر می اندازد، همچنان به فعالیت های خود ادامه بدهند و کسی به آنها کاری نداشته باشد.
سید جواد یحیوی یکی از مجریان شبکه تهران است که در انتخابات 88 با پشتیبانی از نامزد مدعی تقلب در انتخابات و همچنین حضور مستمر در میتینگهای این نامزد به یک چهره کاملاً سبز! در این میتینگ ها تبدیل شد.
یحیوی با سیاه نمایی گسترده در زمان اغتشاشات 88 حتی از مواضع خود پس از انتخابات هم کوتاه نیامده و بر آن پافشاری می کرد.
این روزها با روی کار آمدن دولت جدید برخی از رسانه های زنجیره ای و سایت های دولتی تریبون خود را در اختیار این فرد قرار داده اند تا با سیاهنمایی های دوباره عملکرد صدا و سیما را زیر سوال ببرد.
یحیوی در این مصاحبه ها اعلام می کند که در صدا و سیما نمیتواند حرف بزند؛ باید به وی تذکر داد که اگر نمی توانست صحبت کند این روز ها اینقدر آزاده بر تریبون این رسانه ها سوار نمیشد تا رسانه ملی کشور را زیر سوال ببرد.
وی در مصاحبهای با خبرگزاری دولتی ایسنا ضمن انتقاد از عملکرد صدا و سیما علم حمایت از سایر همکاران خود را نیز بلند کرده و گفته است: « اما از آقای دارابی بپرسیم سهیل محمودی، ساعد باقری، محمدرضا شجریان و بهرام بیضایی کجا هستند، اینها چرا حتی اسمشان هم روی آنتن صداوسیما نیست، مگر اینها آدمهای شاخص و شناخته شدهای در فرهنگ و هنر این سرزمین و روزگار معاصر نیستند. اگر تلویزیون رسانه همه مردم است و اسمش «ملی» است، این افراد هم کسانیاند که مخاطبانی دارند و عدهای به آنها علاقه دارند و دوست دارند ردشان را جایی پیدا کنند.»
باید به این مجری یادآوری کرد که اگر کسی علیه کشور و نظام فعالیت کند چرا باید اجازه داشته باشد تا با به دست گرفتن تریبون های کشور این فعالیت های خود را گسترش دهد؟
وی همچنین در خصوص رضا رشیدپور که روزی وی را ممنوع الکار اعلام می کردند گفت: «این مجری سابق با اشاره به فعالیت و حضور دوباره رضا رشیدپور در صداوسیما معتقد است: رضا رشیدپور دوست و همکار من شبکه ایرانیان را برای آقای مشایی اجرا میکند، یک روز دیگر پشت سر آقای روحانی میایستد و میتینگهای تبلیغاتی اجرا میکند، روز دیگر در یوتیوب به آقای ضرغامی فحش میدهد، امروز هم در شبکه نسیم برنامه میسازد، من نمیفهمم تکلیف چیست.»
باید خاطر نشان شد که طبق سخنان چند ماه گذشته ایوبی هیچ مجری ممنوع الکاری در صدا و سیما وجود ندارد و این اظهارات یحیوی مشخص نیست از کجا سرچشمه می گیرد.
این مجری که حاضر نشده است کلمه فتنه را به کار ببرد فتنه 88 را «اتفاقات 88» نامیده و اظهار کرد: «بعد از آن زمانی که دیگر ارتباطاتم با تلویزیون کم شده و به حداقل رسیده بود، در یک موضعگیری سیاسی و اجتماعی من در سویی ایستادم که آن سو بعد از اتفاقات سال 88 دیگر مورد وثوق نبود. آن روزی که من در اردوی یک نامزد انتخاباتی ایستادم، آن نامزد از اسرائیل به ایران نیامده بود، این آدم صاحب ویژگیهایی بود که از همه فیلترهای نظام عبور کرده بود و آلترناتیو ریاست جمهوری در این سرزمین بوده است؛ یعنی میتوانسته رییس جمهور بشود. پس ظاهرا آدم بدی نبوده است.»
از طرف دیگر چرا رسانه ای که بودجه خود را از دولت دریافت می کند و تابلو حمایت آن از دولت و اصلاحطلبان در همه جا بلند است، تریبون خود را برای توهین و تحقیر رسانه ملی در دست کسی قرار بدهد که یک روز علیه امنیت کشور با همراهی فتنه گران اقدام کرده است؟
این اقدامات تأمل برانگیز این خبرگزاری دولتی تنها محدود به این مورد نمیشود بلکه پیش از این با انتشار سخنان خاتمی تریبون خود را در اختیار وی که یکی از سران فتنه است قرار داده بود.