خوشبختانه یزد؛ جز «9استان با میزان آمار طلاقبالا» نیست/60 هزار خانوار در نوبت دریافت خدمات بهزیستی
به گزارش یزد رسا، انوشیروان محسنی بندپی صبح امرزو در نشست خبری با اصحاب رسانه استان یزد که به مناسبت هفته بهزیستی برگزار شد، با اشاره به شعار "تنها همه با هم می توانیم"، اظهار داشت: یکی از مهمترین گروههایی که در این زمینه میتوانند به سازمان بهزیستی کمک کنند، اصحاب رسانه هستند.
وی خاطرنشان کرد: در سال 1375، یک میلیون و 200 هزار زن سرپرست خانوار داشتیم که در سال 85 با 38 درصد رشد به یک میلیون و 600 هزار و در سال 90 به 2 میلیون و 500 هزار مورد رسیده است، این موضوع نشاندهنده عمق آسیبهای اجتماعی در زمینه طلاق است.
رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه طلاق زمینه بسیاری از آسیبهای اجتماعی را فراهم می کند، گفت: میانگین طلاق در کشور حدود 7.5 درصد است. در همین راستا علوم پزشکی طرحی را در نظر دارد که در 9 استان با بالاترین میزان آمار طلاق، بهعوامل منجر به طلاق وزندهی کند تا علت طلاق سنجیده شود.
محسنی بندپی عواملی از جمله اعتیاد همسر، نداشتن فرزند و موارد مختلف دیگر را از جمله عوامل طلاق دانست و گفت: براساس این مطالعات، باید به سمت درمان این اقدام گام برداشت.
وی تعداد 5 هزار زن کارتن خواب را بدون مبنای آماری دانست و گفت: الان از بین جامعه معتادان ما حدود 9 تا 10 درصد زنان و از بین کارتن خوابها و رها شدهها در پارک و خیابانها، به این عدد و رقم 5 هزار مورد به صورت رسمی بیان نشده است.
رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: واقعیت این است که روزبهروز آسیبهایی که زنان جامعه را در بر میگیرد، در حال افزایش است و میطلبد که یک نگاه علمی و جامعتر به این معضل داشته باشیم.
محسنی بندپی با بیان اینکه الان یک میلیون و 100 هزار معلول تحت پوشش بهزیستی کشور هستند، گفت: اینکه چه تعداد معلول در کشور وجود دارد، بستگی به تعریفهایی است که در کشور نسبت به این موضوع وجود دارد. درحال حاضر 2.5 درصد از جمعیت کشور نیاز به خدمات بهزیستی به عنوان خدمات معلولیت دارند، ما نیز با توجه به خدمات اجتماعی و توانبخشی جامعه میخواهیم به آنها کمک کنیم.
رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: آموزش معلول و یا خانواده وی و پرداخت یارانه به این افراد، رویکردی است که در راستای ارائه خدمات به جامعه هدف در نظر داریم.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ارتباط با مجوز دولت برای واردات خودرو توسط معلولان، گفت: حدود 4700 خودرو وارد شده ولی به دلیل سودگیری بعضی افراد از معلولان در حال حاضر متوقف شده است. البته در این زمینه تفاهمنامهای با خودروسازان داخلی منعقد شده است تا بتوانیم استانداردسازی در خودروهای داخلی برای این افراد در نظر گرفته شود.
وی با اشاره به اینکه حدود 60 هزار خانوار در نوبت دریافت خدمات بهزیستی هستند، گفت: پیشبینی ما برای ورود افراد جدید حدود حداکثر 20 هزار نفر طی سال جاری است که بتوانیم در شش ماهه دوم آن را انجام دهیم. همچنین تلاش داریم با همکاری کمیسیونهای درمان و تامین اجتماعی، تولیگری در حوزه مسائل اجتماعی را مشخص کنیم و سایر نهادها در این چتر تولیت همکاری داشته باشند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: دستگاههای مختلفی درحال حاضر در حوزههای مختلف اجتماعی فعالیت میکنند اما در برخی موارد که دستگاهی باید وارد شود، موضوع را به بهزیستی واگذار میکند. یکی از این دستگاهها میتواند ظرفیتهای کاری که در شهرداریها وجود دارد را در دست گرفته و دیگر دستگاهها هم میتوانند هر یک بخشی از خدمات اجتماعی را انجام دهند.
وی خاطرنشان کرد: حدود 2 هزار و 200 مرکز در سراسر کشور داریم که نسبت به درمان این افراد اعم از کمپهایی که در کشور راهاندازی شدهاند، کار میکنند. همچنین در حال حاضر آمارگیری از معتادان در حال انجام است که در سال 95 اعلام میشود.
انتهای پیام/
Related Assets:
- واگذاری واحدهای مسکونی به مددجویان یزد تا پایان سال به اتمام می رسد/نظارت آنلاین بر کمپهای ترک اعتیاد استان
- فیلم/ رها سازی بیمار جلوی سازمان بهزیستی
- روابط عمومی مسئول اعتماد سازی در جامعه است
- وضعیت مناسب سازی در رفت و آمد سالمندان و معلولان در یزد خوب نیست
- «شفا» تعطیل شد تا «بهزیستی» بهتر خدمت کند!/رویت:تمام اجاره بهای محل«شفا»را پرداخت کردیم
- 25 هزار معلول تحت پوشش بهزیستی استان یزد / 50درصد معلولیتهای بدو تولد ناشی از عوامل ژنتیکی است