دانشجویان در امر حساسیت نسبت به فساد با احدی شوخی ندارند
به گزارش یزد رسا، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد با صدور بیانیهای پیرامون فسادهای مالی و اخلاقی اخیر اعلام کرد: همه مسئولان بدانند که جنبش دانشجویی بخصوص انجمن اسلامی دانشجویان این دانشگاه در امر حساسیت نسبت به فساد با احدی شوخی ندارد چه شهرداری تهران باشد چه دولت چه هر فرد مشهوری.
متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
"اى كسانى كه ایمان آورده اید، قیام كنندگان دائمى به عدالت باشید و شهادت هاى شما براى خدا ادا شود، اگر چه به ضرر خویشتن یا پدر و مادر و خویشاوندان تمام شود، بدون تفاوت میان بىنیاز و نیازمند..."
سوره مبارکه نسا آیه 135
مسئله عدالت در انقلاب اسلامی و حکومت اسلامی بر افراشته شده از دل آن، از جمله مسایلی است که نمیتوان آن را با هر توجیهی فدای هیچ مصلحتی کرد تا جایی که حضرت علی علیه السلام حکومت خود را فدای عدالت کرد؛ اما عدالت را قربانی حفظ ظاهری حکومت خود نکرد چه برسد به فدا کردن عدالت بخاظر منافع حزبی و جناحی... و ما امروز در دهه ی سوم و چهارم انقلاب اسلامی متاسفانه با مسائلی مواجه می شویم که زیبنده نام جمهوری اسلامی ایران و انقلاب عدالت خواهانه آن نیست.
مسئله فساد معروف به املاک نجومی و فساد در شهرداری تهران و مسئله فساد 8000 میلیارد تومانی در صندوق ذخیره فرهنگیان در دولت روحانی و اتهام فساد اخلاقی "آقای سعید.ط" از آن جمله مسائلی است که باعث بر انگیخته شدن حساسیت دلسوزان انقلاب و مملکت و نظام جمهوری اسلامی می شود و آنچه که اهمیت دارد، این است که فساد و موضوع مبارزه با مفاسد اقتصادی و اخلاقی این جناح و آن جناح و اصلاح طلب و اصولگرا ندارد و یک موضوع فراجناحی می باشد.
لذا انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد بنابر رسالت اسلامی و دانشجویی و انقلابی خود مسایلی را در ادامه مطرح می نماید:
در موضوع فساد و برخورد با فساد می بایست به نکاتی توجه داشت. گام اول به دولت محترم روحانی برمی گردد:
1 جناب آقای دکتر روحانی ریاست محترم جمهوری اسلام ایران تلاش هایی را در جهت انضباط مالی دولت انجام داده اند که شایسته تقدیر است؛ اما این تلاش که منجر به کم شدن وام پرداختی به مردم عادی شده است تا جایی که برای یک وام دو میلیونی مردم دچار سختی زیادی شده اند؛ حال چگونه 8000 میلیارد تومان را به 30 نفر اختصصاص می دهند؟!!
2 - مسئله بعد برخورد رئیس جمهور با فساد مالی در دولت خود ایشان است .. یعنی اینکه آقای رییس جمهور که به حق فساد در دولت هایدیگر را محکوم کردند آیا فساد اقتصادی رخ داده در دولت خود را هم می بینند و بابت آن عذرخواهی و جبران می کنند یا آنکه فساد هشت هزار میلیاردی را وام میلیاردی می نامند؟!!
3 - آقای روحانی باید پاسخگو باشند که آیا استعفای وزیر محترم آموزش و پرورش جناب آقای دکتر فانی با فشار ایشان و برای جلوگیری از برگزاری جلسه استیضاح و بازخواست ایشان در مورد این فساد 8000 میلیاردی بوده است یا خیر؟!!
4- چه کسانی این 8000 میلیارد تومان را گرفته اند و وابسته به چه ستاد انتخاباتی اند؟ و چه کسانی از درون نهادهای دولتی و قدرت از این۳۰ نفر پشتیبانی کرده اند؟آقای دکتر روحانی آیا اطلاع دارید که این 8000 میلیارد تومان از جیب معلمان دلسوز و زحمت کشی به یغما رفته است که با حقوق یک میلیون و دویست هزارتومانی زندگی می گذرانند ؟!!
اما گام دوم فساد اقتصادی و موضوع املاک نجومی در شهرداری تهران است. آقای دکتر قالیباف شما از لحاظ قدرت اجرایی توانایی خود را در اجرای پروژه های بسیار بزرگ در تهران نشان داده اید و نشان جنگ و دفاع مقدس بر سینه دارید؛ اما این مانع این نمی شود که فساد رخ داده در دستگاه زیر مجموعه شما را نبینیم.
1- آقای قالیباف و شورای محترم شهر تهران پاسخگو باشند که پیشنهاد واگذاری املاک میلیاردی با تخفیف های پنجاه درصدی و اقساطی را چه کسی در شهرداری مطرح کرد و مجوزهای آن را گرفت؟!!
2 - افرادی که این املاک را تحویل گرفتند ایا واقعا نیازمند مسکن بودند؟! اگر این ها مدیران شهرداری بودند و واقعا هم نیاز به مسکن داشتند آیا حتما می بایست این املاک واقع در الهیه و زعفرانیه و بالاشهر تهران باشد؟!!
3 -آقای دکتر آیا قرار بوده این که دوستان دریافت کننده این املاک بعدا در انتخابات ریاست جمهوری به نفع شخص خاصی فعالیت کنند؟!چه کسی؟!
4 -ضمنا علاوه بر آقای قالیباف باید تک تک اعضای شورای شهر تهران چه اصلاح طلب و چه اصولگرا پاسخگوی این فساد رخ داده باشند.
5- آیا شهرداری و شورای شهر تهران از آقای یاشار سلطانی به اتهام نشر لیست گیرندگان املاک نجوی شکایت کرده اند؟!
در انتهای بحث روی سخن ما با قوه قضائیه و ریاست محترم آن حضرت آیت ا... آملی لاریجانی می باشد. آقای آملی لاریجانی باروی کار آمدن شما در قوه قضائیه و عملکرد مثبت تان این امید در دل عدالت خواهان ایران اسلامی روشن شد که قرار است قوه قضاییه برخوردی قاطع تر با دانه درشت های فساد اقتصادی داشته باشد تا آنجا که فرد خطا کار حتی اگر فرزند رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و یا معاون اول رئیس جمهور هم باشد نباید از مجازات اسلامی در امان باشد و ما قشر دانشجو و عدالتخواه ایران اسلامی از این برخورد های عدالت محورانه ی قوه ی قضائیه حمایت مینماییم؛ اما از سر وظیفه شرعی نکاتی چند را خدمتتان عرض میکنیم:
1 - آیا انتظار نمی رود که قوه قضائیه به فرموده مقام معظم رهبری برخورد با دانه درشتهای مفاد اقتصادی را در اولویت قرار دهد و کمتر درگیر پرونده های خرد شود؟
2 - بنا به فرموده مقام معظم رهبری دستگاه قضا می بایست در برخورد با فساد قاطعیت و شفافیت نشان دهد لذا به نظر میرسد دادستان محترم می بایست در جلساتی که با اصحاب رسانه و مردم دارند شفاف تر صحبت نمایند
3 - انتظار می رود دستگاه قضا در برخورد با پرونده های بزرگ فساد اقتصادی سرعت عمل بیشتری از خود نشان دهد تا زمان مختوم شدن آتها کوتاه تر شود
4 - انتظار می رود قوه قضائیه در رسیدگی به پرونده اتهامات افرادی که شناخته شده اند و جامعه نسبت به آنها حساسیت دارد از جمله پرونده اتهامات مطرح شده در مورد "آقای سعید. ط " سرعت عمل بیشتری به خرج دهد تا طولانی شدن روند صدور حکم باعث سوء استفاده رسانه های بیگانه و ضد انقلاب نشود و خدای ناکرده حقی پایمال نشود؟ کما اینکه در پرونده ی اتهامات آقای "سعید.ط" پرونده ی شکایت مربوط به سال 91 می باشد و اگر ایشان بی گناه اند که بایستی سریع تر حکم برائت صادر می شد و آبرویشان حفظ میشد و اگر که مقصر و مجرم اند که انتظار میرفت زودتر حکم مجازاتشان صادر شود نقش معاونت پیش گیری از جرم قوه ی قضاییه در پیشگیری از مفاسد اقتصادی چیست؟!
خظاب به آقایان آیت الله لاریجانی و دکتر حسن روحانی عرض می نماییم که مقام معظم رهبری در پیام 8 ماده ای خود معروف به پیام 8 ماده ای مبارزه با فساد مطرح می کنند که " هیچ شخص یا فرد و یا نهادی حتی با بهانه ی وابستگی به رهبری نباید از نظارت و مجازات در امان باشد"
در انتها به عنوان فصل الخطاب این جملهی حضرت روح ا...را می آوریم که فرمود:" هدف از تشکیل حکومت اسلامی خدمت به مردم و برافراشتن پرچم عدالت بر بلندا است ..." خود گویای اهمیت عدالت در حکومت اسلامی است؛ پس همه مسئولان باید توجه کنند که جنبش دانشجویی بالاخص انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد به پیروی از امام خمینی و مقام معظم رهبری در امر حساسیت نسبت به فساد با احدی شوخی ندارد چه شهرداری تهران باشد چه دولت چه هر فرد مشهوری و این غیرت روی بیت المال مسلمین از امام متقیان حضرت علی (ع) به ما ارث رسیده است در انجا که فرمودند : بیت المال را از شما پس خواهم گرفت و به خزانه مسلمین بر خواهم گرداند حتی اگر آن را مهریه زنانشان کرده باشند.
والسلام علی من اتبع الهدی