در مقابل انحرافها نباید دچار ملاحظهکاری شویم
به گزارش یزدرسا ، آیتالله سیداحمد علمالهدی عضو مجلس خبرگان رهبری در یازدهمین مجمع عمومی حزب موتلفه اسلامی که صبح امروز پنجشنبه در تالار ادینه برگزار شد با بیان اینکه تبارشناسی سیاسی براساس جامعهشناسی سیاسی از طریق تحلیل مفاهیم صورت میگیرد، اظهار داشت: تبارشناسی سیاسی از طریق تحلیل مفهوم محوری جامعهای است که این تبار سیاسی از آن به وجود آمده است.
آیتالله علمالهدی ادامه داد: در صورتی که بتوانیم با شناخت کامل به مفهوم اجتماعی که بستر یک تبار سیاسی است شناخت پیدا کنیم اصالت کامل آن بر ما ثابت میشود و بستر پیدایش نهاد مقدس و تبار سیاسی حزب موتلفه نیز جامعه دینی بوده است.
عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: این جامعه دینی در جهت واقعیت تشکیل آن یعنی جامعه ولایی است.
وی با بیان اینکه جامعه دینی با جامعه متدینین متفاوت است، افزود: جامعه دینی جامعهای است که محور آن بر مبنای ارزشها و باورهای آسمانی دینی شکل گرفته است.
آیتالله علمالهدی ادامه داد: ولایت یک منش استماعی خاص است که از یک نقطه شروع می شود و راس این مخروط اجتماعی پیامبر و امام علی (ع) به عنوان رهبران پس از وحی قرا ردارند و چینش اجتماعی مفهوم ولایت است.
آیتالله علمالهدی با بیان اینکه تقسیمبندی اجتماعی در قالبهای متنوع در جامعه ولایی با حفظ این اصل محوری صورت میگیرد، گفت: در این راستا حزب موتلفه نهاد مقدسی است که ضمن اینکه پرسابقهترین نهاد است از روز اول تشکیل با همین عنوان و توجه به این اصل مشترک شکل گرفته است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به نحوه آشنایی مرحوم عسگراولادی و مرحوم مهدویکنی که منجر به شکلگیری هیاتهای موتلفه شد خاطرنشان کرد: قالببندی اجتماعی آن روز تحت عنوان هییئات بود.
وی یادآور شد زمانی که هیئات موتلفه شکل گرفت انقلاب اسلامی تنها در آیینه آرمانها وجود داشت و واقعیت قابل تحققی برای اندیشمندان پیشبینی نمیشد و آن روز بحث مبارزه و براندازی ستم و استکبار تا مرز جان دادن مطرح بود و در همان سالها نیز جریان شهدای موتلفه رقم خورد.
آیتالله علمالهدی با هشدار نسبت به اینکه برخی سیاستمداران و جریانهای سیاسی درصددند این اصل مقدس جامعه ولایی را کنار گذاشته و با بیتوجهی از آن عبور کنند، گفت: موتلفه باید به عنوان پاسدار قوی در این زمینه اقدام کند و این مسئله به عنوان یک اصل مطرح است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اصلگرایی و اصولگرایی باید براساس سیستم مرکزی مورد گرایش باشد، خاطرنشان کرد: ما اصولی به عنوان اصول متنوع و متفاوت نداریم و همه اصول فرع بوده و اصل ولایت است و در واقع اصولگرایی یک اصلگرایی محسوب میشود.
وی با تاکید براینکه در مقابل اصولگرایی اصلاحطلبی نبوده بلکه فردگرایی مطرح است، افزود: در مقابل اصلاحطلب محافظهکار وجود دارد.
آیتالله علمالهدی ادامه داد: اصولگرایی کسی است که اگر عناصری ریزش کنند به عنوان فردگرایی سراغ این ریزشها نمیرود و اگر اصول فردی با اصول ما تطبیق نداشت باید از آن عبور کرد چراکه همه فرع یک اصل به نام ولایت هستند.
منبع:فارس
انتهای پیام/ص
Related Assets:
- دولت در رابطه با فاجعه منا ضعیف عمل کرد؛ امیدواریم جبران کند
- معنای توافق؛ پهن کردن سفره آمریکایی «مکدونالد» در کشور نیست
- دیدار تبادل نظر «آیت الله ناصری» با«آیت الله علم الهدی» در مشهد مقدس
- سخنان قاطع رهبری مانع دور زدن مجلس شد
- رمزگشایی رهبری از سناریوی غرب در پساتحریم
- افزایش احتمال حضور نوه امام(ره) در خبرگان
- مذاکره ایران و آمریکا جبهه مقاومت را سرد میکند
- الگوی عینی مردمسالاری را در منطقه به منصه ظهور رساندهایم