ID : 10999401
خاطرات مردم بافق در انقلاب؛

دعوت رقاصه به آهنشهر همزمان باحضور کافی دربافق/میخواستند مسجدفاطمیه را آتش بزنند


در زمان رژیم طاغوت علیه برنامه ها ی فرهنگی مذهبی اقداماتی انجام می‌دادند مثلا وقتی مرحوم کافی را برای سخنرانی در مهدیه بافق آورده بودیم طاغوتی ها نیز همزمان رقاصه ای به نام خسرومهر را کنار دریاچه آهنشهر آورده بودند تا مردم روضه نیایند .

به گزارش یزد رسا، حجت الاسلام شیخ علی روحانی رئیس تبلیغات اسلامی بافق پیرامون نحوه حضور مردم بافق در انقلاب اسلامی ایران و از خود گذشتگیهای آنان و مبارزه با رژیم طاغوت در گفتگو با خبرنگار بافق خبر گفت: شرایط قبل از انقلاب با شرایط کنونی قابل قیاس نیست و نظام سلطنتی مشروعیت نداشت .

 

 

رژیم طاغوت با فعالیت های فرهنگی مذهبی مبارزه می کرد

در زمان رژیم طاغوت علیه برنامه ها ی فرهنگی مذهبی اقداماتی انجام می‌دادند مثلا وقتی مرحوم کافی را برای  سخنرانی در مهدیه بافق آورده بودیم طاغوتی ها نیز همزمان رقاصه ای به نام خسرومهر را کنار دریاچه آهنشهر آورده بودند تا مردم روضه نیایند .

 

 

می خواستند مسجد فاطمیه را آتش بزنند

یکی از مراکزی که در بافق کار انقلابی میکرد مسجد فاطمیه بود و تحت عنوان هیأت فاطمیه فعالیت داشت که آقای حسینی امام جمعه فعلی اردکان امام جماعت این مسجد بودند و مراسمات ما بیشتر گرایش سیاسی داشت.

 

یادم هست که در اوج انقلاب قرار بود ایشان در مسجد سخنرانی کنند از قضا تعدادی از  نیروهای انقلابی همانروز خانه ی  چندین مامور شهربانی را که بچه ها را اذیت میکردند آتش زده بودند و آنها گمان بر این برده بودند که بچه های مسجد این کار را انجام داده اند و فورا به مسجد هجوم بردند مردم را کتک زدند ،لوستر مسجد را شکستند و عکسهای امام را که در دو طرف محراب بود با سرنیزه پاره کردند و بخاری نفتی را انداختند تا مسجد را آتش بزنند که  خوشبختانه نفت  نداشت و تنها مسجدی  که رژیم به آن حمله کرد مسجد فاطمیه بود.

 

 

آزادی شاهنشاهی یعنی ول انگاری،بی حجابی

در آن زمان مسئله  آزادی را مطرح میکردند اما به معنای واقعی خود نبود آزادی آنها به معنای لاابالی  گری، بی تفاوتی،  ول انگاری بود و می گفتند هر که دوست  داره حجاب داشته باشد و هر که خواست حجاب نداشته باشد.

 

حتی دستهایی هم در کار بود تا بچه مذهبی ها و باحجاب ها را مورد تمسخر قرار می‌دادند حتی در ان زمان مساجد جمعیتی نداشت و در شهر  ما دو الی سه مسجد بود که در آنها  نماز جماعت برگزار می شد ، بیشترین جمعیت نمازگزاران افراد مسن بودند و رژیم مراکز فساد را در مقابل مساجد ایجاد کرده بود که به علت جذابیت آن جوانان جذب آن مراکز می شدند.

 

مراسم های مذهبی و روضه ها توسط نیروهای پلیس به صورت محسوس و نامحسوس کنترل میشد و اگر حتی کنایه ای به رژیم زده میشد بازداشت میکردند.

 

 

قرآن را برای مراسم ترحیم معرفی کرده بودند

قرآن را در آن زمان برای مجالس ترحیم جا انداخته  بودند تا آنجایی که وقتی برای اولین بار در مسجد برای اذان قرآن پخش کردیم مردم میگفتند برای ترحیم گذاشته اید ؟ولی الان فضا تغییر کرده و مراکز قرآنی  فراوانی در شهر و کشور ایجاد شده است.

انتهای پیام/ع

summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.