دغدغه مقام معظم رهبری در خصوص مقابله با جنگ نرم مورد غفلت واقع نشود
به گزارش یزدرسا، سردار علی فضلی، جانشین بسیج مستضعفین در نهمین همایش سراسری مدیران کانون ها و اعضای شورای بسیج فرهنگیان کشور که صبح امروز در دانشگاه تربیت معلم شهید هاشمی نژاد برگزار شد، تصریح کرد: امروز سالروز دوره دوم انتخاب ریاست جمهوری مقام معظم رهبری در سال 1364 و همچنین سالروز عملیات عاشورای 3 در فکه است.
وی خطاب به فرهنگیان افزود: امروزدر حوزه جنگ نرم کار بزرگ و مجاهد پیش رو داریم که ابعادش متفاوت جنگ سرد است که اگر درست درکش کنیم توفیقاتی افزون خواهد شد.
سردار فضلی با اشاره به این مطلب که امروز جنگ نرم به ما تحمیل شده ادامه داد: احساس نکنید کاری که شما فرهنگیان انجام می دهید کار کوچکیست و اثر ندارد بلکه کار هر کدام از شما وقتی در کنار هم قرار می گیرد بسیار اثربخش خواهد بود.
وی با توجه به هشدارهای مقام معظم رهبری در دهه های گذشته در خصوص جنگ نرم، گفت: وقتی ما به تهاجم فرهنگی توجهی نکردیم و غفلت کردیم مقام معظم رهبری مسئله شبیخون فرهنگی را یادآوری کردند، اما باز هم کاری که در خور شأن انقلاب باشد صورت نگرفت و باز هم ایشان فرمودند: مسئله براندازی فرهنگی علیه مردم به راه افتاده است.
وی با اشاره به دیدار مقام معظم رهبری از کربلای ایران، گفت: در همان مقاطع حضرت آقا به کربلای ایران آمدند و این در حالی بود که وزیر لندن نشین در همان زمان در حال احیای جشن های تخت جمشید بود.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب در آنجا (کربلای5) فرمودند: شبهای عملیات کربلای5 شب های قدر این انقلاب است که انس با آن شما را وارسته می کند، هر کس آن را فراموش کند نامش از اردوگاه قلم خواهد خورد، پس این خاطره ماندگار حسینی را زنده بدارید.
جانشین بسیج مستضعفین با بیان این مطلب که پنجاه درصد بسیجیان جذب بسیج نیستند گفت: با اخلاق اسلامی می توانیم همه فرهنگیان را جذب بسیج کنیم.
وی با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری که ناتوی فرهنگی و جنگ نرم علیه این مردم به راه افتاده است، خاطر نشان کرد: هیچ عملیاتی را نمی توانیم به تنهایی انجام دهیم و باید همه ظرفیت های کشور در این عملیات حضور یابند.
فضلی با بیان اینکه بسیج فرهنگیان و بسیج دانش آموزی لازم و ملزوم یکدیگرند، افزود: بسیج فرهنگیان و بسیج دانش آموزی در ساختار ها ثابتند و در هدف مشترک هستند و باید در کنار هم باشند و محوریت دانش جویی نیز مد نظر قرار گیرد تا خروجی خوبی داشته باشد.
وی در خصوص درس آمادگی دفاعی، اظهار کرد: طرح درس آمادگی دفاعی بیش از دو دهه است که اجرا شده و 14 هزار معلم در این دوران آموزش دانش آموزان را بر عهده گرفته اند که فقط 28 نفر صفر تا صد آمادگی دفاعی را تدریس و به صورت تخصصی به دانش آموزان آموزش داده اند.
سردار علی فضلی تأکید کرد: برای اجرای صحیح این قانون از سال تحصیلی جدید باید بسیج، سپاه و آموزش و پرورش همه در یک راستا حرکت کنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در زمینه آموزش دفاعی تحولی در حال وقوع است که این تحول در محتوا اتفاق خواهد افتاد.
منبع:صبح توس