دولت با دلبستگی به نتیجه مذاکرات در ساماندهی درآمدهای کشور گیج شده است/ لایحه بودجه 94 درآمدهای سرگردان را به عرصه تولید می کشاند
عضو کمیسیون شوراهای مجلس در گفتگو با خبرنگار یزد رسا با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی قطع وابستگی به نفت در تدوین لایحه بودجه سال 94 دستور کار خود قرار داده است اظهار داشت: نمایندگان مجلس با حذف امور غیر ضروری بر خلاف تدابیر کنونی دولت در این امور بر حذف درآمدهای نفتی در لایحه بودجه پافشاری خواهند کرد.
دخیل عباس زارع زاده با تاکید بر اینکه دولت با سیاستی همسو و حرکت در عرصه فناوری از خام فروشی دست بردارند افزود:ایران از فرصت تحریم نفتی به عنوان یک امتیاز نگاه می کند تا از جولانگاه نفت در بودجه کشور و اتکا اقتصاد کشور به درامد نفتی منفک شود.
وی با بیان اینکه گام های موثری در زمینه خود کفایی از دارمد های نفتی توسط مجلس برداشته شده است بیان کرد: بدنه مجلس و همچنین کمیسون تلفیق مجلس شورای اسلامی تمام تلاش خود را در تحقق این مهم به کار بسته اند.
نماینده بزرگترین حوزه انتخابیه کشور با بیان اینکه متاسفانه دولت در خودکافی ایران از وابستگی به دارمدهای نفتی مساعدت لازم را ندارد افزود: دولتمردان در اجرای این طرح مقاومت می کنند و همچنان بر قیمت 70 دلاری نفت که برای بودجه بسته است اصرار دارند.
وی خاطر نشان کرد: این اقدام مجلس درراستای کاهش وابستگی به درامد های نفتی در مایوس ساختن دشمن دراستفاده ابزاری از نفت به عنوان کالایی سیاسی و تحریم های نفتی است.
دخیل عباس زارع زاده با اشاره به اینکه امروز کشور با کمبود نقدینگی روبرو نبوده بلکه با سرگردانی نقدینگی مواجه است گفت: باید با مدیرت صحیح و برنامه ریزی بانک ها 700 هزار نقدینگی سرگردان در کشور را به عرصه تولید برسانیم.
وی با اشاره به اینکه دولت در فضای ساماندهی کشور گیچ شده است و قدرت اتخاذ سیاست های صحیح رو ندارد گفت: با تدوین لایحه بودجه سمت و سوی درامدهای سرگردان را به سوی طرح های اقتصاد مقاومتی کشانده می شود اما دولت همه سمت به سمت خارج ودل بسته به نتیجه مذاکرات.
دخیل عباس زارع زاده در بخشی دیگر از سخنانش سیستم بیمه در کشوررا بیمارگونه عنوان کرد و گفت: متاسفانه این بیماری منوط به بیمه توسعه ایران نیست بلکه این بیماری به علت عدم مدیریت متمرکز و نظارتی قوی و همچنین عدم توفیق در فضای سزمایه گذاری گریبان بیمه تامین اجتماعی را گرفته است.
وی با اشاره به اینکه این مراکز برشکسته بیمه اکثراً بستانکار دولت هستند گفت: متاسفانه فضایی مراکزبیمه در گذشته تحت مدیریت درست قرا نگرفته است و با بازدهی زیان آور دولت هم دستش خالی است تا بدهی بیمه و صندوق بیمه گذار را تامین کنند.
دخیل عباس تاکید کرد: امروز بیمه مرکزی به علت عدم توان مدیریتی برای ساپورت کردن این بیمه ها توان مالی لازم را ندارد.
وی با اشاره به اینکه مجلس شورای اسلامی با این اتفاقات اخیر بیمه برخوردی جدی می کند گفت: با توجه به اینکه یکی از وظایف مجلس دفاع از حقوق مردم است مجلس نسبت به این قضایا حساسیت نشان خواهد داد قطعا با ورود به این مبحث با عاملان آن برخورد می کند.
Related Assets:
- انتظار می رفت «ظریف» شأنیت جمهوری اسلامی را حفظ کند/عدم اجرای مصوبات مجلس توسط دولت؛ عادتی برای حاکمیت منافع گذرا بر قانون!
- نعره های شیطانی غرب از حلقوم «علی مطهری» سر داده شد/ «علی مطهری» آب در آسیاب دشمن نریزد
- افکار عمومی انتظار رأی عادلانه برای «آقازاده ها» را می کشند/ قوه قضائیه با مصلحت اندیشی باعث بی اعتمادی مردم می شود
- کسانی که در پرونده کرسنت رشوه گرفتند، اکنون واردکننده بنزین است
- رمزگشایی ازاظهارات نایب رئیس مجلس آلمان در دیدار با«عارف»/ وقتی«کلودیا روت»،انتخابات مجلس ایران را پیشگویی میکند
- دستاوردهای انقلاب اسلامی به خوبی بیان نشده است/ باید نسل جوان را در جریان برکات نظام قرار داد
- موافقت مجلس بافوریت طرح«الزام دولت به حفظ دستاورد هستهای»/فریاد«مرگ بر آمریکا»دربهارستان +متن طرح
- عکس جالب روحانی و یک مرجع تقلید
- آیا زمان حال با صلح امام حسن(ع) قابل قیاس است؟