دیابتی ها در کنار غذاهای نشاسته دار سرکه بخورند
به گزارش یزد رسا، یک کارشناس ارشد صنایع غذایی در یزد گفت: با بیان این که سرکه باعث کاهش قند خون میشود اظهارکرد: مصرف 10 گرم سرکه به همراه غذای شیرین، میزان قند خون را کاهش میدهد که این خاصیت در اثر اسید استیک موجود در سکه می باشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، علی اکبر کمالی اردکانی گفت: به همین دلیل افراد دیابتی که میخواهند یک غذای سرشار از نشاسته میل کنند باید در کنار آن سالادشان را با سرکه بخورند تا قند خونشان کنترل شود.
کمالی با اشاره به این که سرکه میتواند باعث کاهش فشارخون شده و از رشد تومورهای سرطانی جلوگیری کند تصریح کرد: همچنین سرکه حاوی آنتیاکسیدانهای پُلیفنولی نیز میباشد که میتوانند با سرطان مقابله کنند.
وی با اشاره به دیگر خواص سرکه افزود: سرکه در کنار خواص زیاد در برخی موارد میتواند آسیبرسان هم باشد.
این کارشناس صنایع غذایی با بیان این که سرکه سرشار از سولفیتها میباشد خاطرنشان کرد: این ترکیبات به خودی خود خطرناک نیستند اما آلرژیزا میباشند.
وی عنوان کرد: سرکه حاوی آنتیاکسیدانهای پُلیفنولی نیز میباشد که میتوانند با سرطان مقابله کنند.
کمالی اذعان داشت: دومین آسیب سرکه خاصیت اسیدی آن است که میتواند به دستگاه گوارش آسیب برساند بنابریان توصیه می شود افرادی که از سوزش معده رنج میبرند سرکه مصرف نکنند.
وی ادامه داد: همچنین اسید موجود در سرکه به مینای دندانها نیز آسیب میرساند لذا توصیه میشود بعد از مصرف سرکه دندانهایتان را مسواک بزنید و یا دهان را با آب شستشو داد.