ID : 5266935
امام جمعه اشکذر؛

رابطه عزتمندانه با کشور های جهان از ویژگی های شخصیتی امام راحل بود/ لزوم حفظ حرمت اهل بیت در جشن های شعبانیه


امام جمعه اشکذر با اشاره به اندیشه های سیاسی امام راحل، ایستادگی برابر زورگویان و مستبدان عالم را از ویژگی های بارز شخصیت سیاسی ایشان نام برد و گفت: مبارزه با صهیونیسم جهانی و ارتباط عزتمندانه با کشور های جهان از ویژه گی های دیگر شخصیت وی بود.

به گزارش یزد رسا به نقل از نسیم صادق، امام جمعه اشکذر در خطبه های این هفته نمازجمعه با اشاره به سالروز ولادت امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل العباس (ع)، این دو بزرگوار را دو گوهر گرانبها برای انسان های مستعد به کمال انسانی دانست و اظهار داشت: این دو بزرگوار همانند پدر و مادر و جدشان و همچنین فرزندانشان گوهر های گرانبهایی برای انسان های مستعد به دست یابی به کمال انسانی هستند؛ هرکس به آن ها نزدیک شود به عالی ترین مرتبه انسانی دست یافته است.

حجت الاسلام والمسلمین طالبیان امام جمعه اشکذر امام راحل (ره) را از جمله انسان هایی دانست که از روی استعداد ذاتی خود و با تمسک به اهل بیت (ع) توانست به جایی برسد که علما و مجاهدان تکریم وی را از جمله شعار دینی می دانند.

طالبیان با برشمردن برخی خصوصیات اندیشه سیاسی، فرهنگی امام خمینی (ره) اندیشه های آن بزرگوار را الگویی برای پیمودن مسیر امروز کشور دانست و خاطر نشان کرد: امام هرگونه اباحه گری را نفی می کرد، سرسری گرفتن احکام را ناپسند می دانست و در دفاع از احکام و معارف دین جانانه عمل می کرد.

امام جمعه اشکذر ادامه داد: امام بر مبارزه با مفاسد اقتصادی تاکید و دفاع از حقوق مردم را جزو وظایف اصلی مسئولین می می دانستند.

وی با اشاره به اندیشه های سیاسی آن امام راحل، ایستادگی برابر زورگویان و مستبدان عالم و دفاع از حقوق مظلومان را از ویژه گی های بارز شخصیت سیاسی ایشان نام برد و خاطر نشان کرد: مبارزه با صهیونیسم جهانی و ارتباط عزتمندانه با کشور های جهان از ویژگی های دیگر شخصیت وی بود.

طالبیان در پایان ضمن دعوت از مردم برای شرکت در مراسمات و جشن های اعیاد شعبانیه، توجه به حفظ حرمت اهل بیت در برگزاری مراسمات را امری ویژه دانست و گفت: هیئت ها و مسئولین برگزاری چنین مراسماتی توجه لازم را داشته باشند که با گناه و معصیت نمی توان دل امام زمان (ع) را خوشحال کرد و به تقویت دین کمک کرد.

summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.