روش پخت نان پیتزای خانگی+ مواد لازم برای پیتزای مرغ
به گزارش یزدرسا به نقل از یزدبانو، بسیاری از بانوان ترجیح می دهند برای درست کردن یک پیتزا از خمیر و نان های آماده استفاده کنند و گاهی اوقات به خاطر در دسترس نبودن این مواد خود را از پختن یک پیتزای خوشمزه محروم می کنند.
*مواد لازم برای تهیه نان مخصوص پیتزا
آرد گندم: سه پیمانه
آب ولرم: یک پیمانه
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک" یک قاشق چایخوری
روغن مایع: سه قاشق سوپخوری
خمیرمایه: یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
ابتدا خمیر مایه را با شکر مخلوط و در آب ولرم حل کنید.آن را در جای گرم قرار دهید تا ور بیاید.نمک، روغن و آرد را به تدریج به خمیرمایه اضافه کنید و ورز دهید تا ور بیاید.
سینی مخصوص نان پیتزا را چرب کنید، خمیر را روی آن پهن کنید و ۱۰ دقیقه با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت درفر قرار دهید.
آن گاه سینی خمیر نیمپز را از فر خارج کنید و روی آن را سس پیتزا بمالید.در انتها به دلخواه مواد پیتزا را روی نان بریزید و سینی را در فر قرار دهید.
ما در اینجا یک نوع پیتزا با مواد لازم را نیز به شما آموزش می دهیم.
*مواد لازم برای پخت پیتزای مرغ:
سینه مرغ پخته شده و خرد شده: یک عدد
فلفل دلمه خرد شده: یک عدد
پیاز خرد شده: یک عدد
قارچ: ۲۵۰ گرم
آویشن: مقداری پودر شده
پنیر پیتزای رنده شده: یک بسته
هویج پخته شده: یک عدد
گوجه فرنگی خردشده: یک فنجان
روغن زیتون برای سرخ کردن: دو قاشق سوپخوری
طرز پخت:
فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی و هویج را باریک باریک خرد می کنیم.
قارچ را هم حلقه حلقه می کنیم و تفت می دهیم.
مرغ ها را ریش ریش می کنیم.
خمیر پیتزایی را که نیمپز کرده بودیم در ظرف مخصوص پخت قرار می دهیم.تمام مواد را به ترتیب و لایه لایه روی خمیر می چینیم و سپس پودر آویشن روی مواد می پاشیم.
سپس پنیر ورقه شده یا رنده شده را روی مواد می ریزیم و ظرف را در فر با درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ دقیقه قرار می دهیم.
پس از پایان پخت اگر مایل بودید می توانید از سس گوجه و یا انواع سس دیگر نیز ببرای تزئین استفاده کنید.
پیتزا آماده است نوش جان کنید.