زمین های دولتی به افراد سودجو واگذار نشود/کمبود نیروی ناظر در استان
به گزارش یزد رسا به نقل از خبرنگار یزدبانو، حجت الاسلام اکبر طالبی چاهوکی یکشنبه شب در جمع عوامل نظارتی جهاد کشاورزی و مدیریت امور اراضی و منابع طبیعی استان، افزود: فعالیت ناظران در عرصه منابع طبیعی بسیار مهم است چون با سرمایه ملی که میراث آیندگان است سروکار دارند و اگر خدای نکرده عدم نظارت کامل باعث شود که به عرصه منابع طبیعی ضرر وارد شود آیندگان ما را مورد شماتت قرار می دهند.
حجت لاسلام طالبی ادامه داد: باید در واگذاری زمین و امکانات تمام جوانب بررسی شود تا برای آیندگان مشکل نداشته باشیم و افرادی که سرمایه گذار واقعی و توانمند هستند،حمایت شوند.
بازرس کل استان یزد افزود: افراد سودجویی که فقط با هدف گرفتن زمین به ارگان ها مراجعه دارند باید شناسایی شده و با آنها برخورد شود و اگر شخصی با فشار جانبی و انواع لطایف الحیل خواست امکانات بگیرد باید برخورد شده و هیچ گونه حمایتی از وی نشود چراکه در غیر اینصورت با مشکل مواجه خواهیم بود.
طالبی ادامه داد: در صورت عدم توجه به این موارد باید در آینده معادل حقی که از بین رفته، بازهم از بیت المال هزینه شود تا آن مورد اصلاح شود و در آن صورت نیز باید بدون هیچ ملاحظه ای سیاسی ، گروهی یا قومی با متخلفان برخورد شود.
بازرس کل استان یزد با اشاره به اینکه از بین رفتن قبح گناه از خطرناکترین عوارضی است که برای دین یا شخصیت مذهبی بوجود می آید، گفت: شخصی که گناه می کند دفعه اول از خدا و بنده خدا می ترسد ولی در تکرار گناه باعث می شود قبح گناه از بین رفته و زمینه لغزش و سقوط انسان بیشتر شود.
وی ادامه داد: متأسفانه در برخی موارد در جامعه ما قبح گناه از بین رفته و تبدیل به ارزش شده است به عنوان مثال گرفتن امکانات بدون حق قانونی از دولت به زرنگی و ارزش استنباط می شود و این خطرناک است که اصلاح آن نیز به عزم ملی نیاز دارد تا این فرهنگ اشتباه اصلاح شود.
طالبی افزود: فعالیت سازمان بازرسی استان یزد فقط بعد نظارت است اما اگر موردی نیاز به بازرسی داشت اقدام خواهد شد و بنای اصلی ما بر تعامل با همه ارگان ها است و به هیچ عنوان نمی خواهیم باعث کندی کار شویم بلکه برعکس می خواهیم کارها با سرعت بیشتر اجرا شود.
بازرس کل استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امیدوارم از کارهای سخت خسته نشده باشید و با قدرت و قوت به مسئولیت خود ادامه دهید .
وی ادامه داد: این جلسه به منظور معرفی و دیدار و تعامل برگزار شد تا با بخش های نظارتی تعامل بیشتری بوجود آید و امیدواریم با تشکیل جلسات شرح وظایفی را که به عهده داریم، بهترانجام دهیم.
طالبی افزود: با تلاش و نظارت کامل در ۲۰ سال آینده قضاوت خوبی از ما خواهند داشت و اکنون که تجربیات گذشته آزمون و خطا را کم کرده و قوانین نیز کامل تر شده وظیفه ما سنگین تر است.
بازرس کل استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرمایش حضرت علی (ع )که از ناظرین به عنوان چشم یاد می کند، گفت: حضرت امیر المؤمنین علی (ع )در بحث نظارت تأکید بسیار دارند که افرادی به عنوان ناظرین انتخاب شوند که خبره ، بصیر و کارشناس باشند چون این افراد بر دیگران نظارت می کنند و به عنوان چشم هایی فعالیت دارند، یعنی اینکه همه وجود این افراد باید چشم باشد.
طالبی در ادامه خطاب به ناظرین گفت: گاها در پرونده هایی که از گذشته وجود دارد با مقاومت هایی روبرو خواهید شد که برخورد را سخت می کند و قطعا هرگونه برخورد منجر به مقاومت ها و توجیهاتی از طرف افراد می شود اما در اجرای قانون هیچ کس برای ما فرقی ندارد و باید برخورد شود.
و ی تصریح کرد: اینکه گفته می شود گاها در پرونده ای با رفعت اسلامی برخورد می شود به دلیل عدم اشرافیت افراد به خسارت حاصل از این مورد است و اگر افراد مسئول دقیق تر پرونده را بررسی و خسارت وارده را ببینند ملاحظه افراد را نخواهند کرد و این بیشتر به گزارشی که ناظرین ارائه می دهند برمی گردد.
بازرس کل استان یزد با اشاره به مشکل کم آبی در استان اظهار داشت: در فعالیت ها باید به سمت فعالیت های کم آب خواه حرکت شود و در طرح ها این مورد در اولویت بررسی ها قرار گیرد.
مدیرکل منابع طبیعی استان یزد نیز در این نشست گفت: تعداد ناظرین عرصه منابع طبیعی بسیار کم است و از لحاظ نیروی انسانی با مضیقه مواجه هستیم و عوامل انگیزشی بسیار کم است که باعث می شود گاها کارها به نتیجه نرسد.
سیدابوالفضل وکیلی افزود: باید در واگذاری های جدید در همان ابتدا تمام موارد نظارتی اعمال شود تا از خطاهای آینده و برخورد ها جلوگیری شود
وی ادامه داد: خوشبختانه در سال گذشته ۱۲ جلسه نظارتی در استان یزد برگزار شد در حالیکه در سال های قبل فقط سه جلسه برگزار شده است.
مدیرکل منابع طبیعی استان یزد گفت: تراکم پرونده ها باعث می شود که پرونده های قبلی به نتیجه نرسیده و از پرونده های جدید نیز غافل شویم که باید در این مورد تمهیدات و مساعدت لازم صورت گیرد.
رییس سازمان جهادکشاورزی استان یزد نیز در این نشست گفت: ۵۸ مجتمع در حوزه کشاورزی و دام واگذار شده که همه را به طور یک جا ورود کردیم تا اگر طرحی اجرا نشده پیگیری شود
سید جمال سجادی پور افزود: در شهرستان های خاتم و میبد نیز عوامل نظارتی این سازمان حضور دارند و در صورت عدم اجرای طرح به افراد، شش ماه فرصت داده شده تا نسبت به اصلاح طرح اقدام کنند که در غیر اینصورت نسبت به خلعیت اقدام خواهد شد و در دیگر شهرستانها به مرور اقدام خواهد شد.
وی ادامه داد: خوشبختانه واگذاری های جدید قطعی نیست و اجاره ای است و اگر موارد نظارتی بیشتر شود حقوق دولت نیز بیشتر رعایت شده و قابل وصول تر خواهد بود.
سجادی گفت: در حال حاضر در شهرستان ها با کمبود نیروی حقوقی مواجه هستیم و امیدواریم با حمایت بیشتر مشکلات این زمینه رفع شود.
در پایان این نشست عوامل نظارتی جهادکشاورزی، مدیریت امور اراضی و منابع طبیعی استان مشکلات و درخواست های خود را مطرح و از طرف کارشناسان و بازرس کل استان یزد پاسخ داده شد.
Related Assets:
- بیش از 300 هزار اصله نهال در استان یزد توزیع شد
- افزایش ۱۰درصدی برداشت طلای سرخ در بافق
- ایران رتبه نخست كشت و توليد انار را در دنيا به خود اختصاص داده است
- یکی از عوامل طلاق، عدم ابراز احساسات مناسب توسط همسران است
- ۲۵ میلیارد ریال؛خسارت بارندگی های اخیر به قنات های تفت
- نشست مدیر کل سازمان جهاد کشاورزی استان یزد به روایت تصویر
- وضعیت بحرانی آب استان یزد باید رسانهای شود/ 70 درصد از ساخت و سازها در استان بدون پروانه است
- مدیران و مسئولین در فعالیت های خود جسارت و شتاب بیشتر داشته باشند / شفاف سازی و سالم سازی سر لوحه سازمان بازرسی استان یزد