زنان با کسب مهارت به عملی شدن اقتصاد مقاومتی کمک کنند/ بانوان تنها به خانهداری اکتفا نکنند
به گزارش یزدرسا به نقل از یزدبانو؛ در کشور ایران اسلامی زنان همیشه دوشادوش مردان در عرصههای مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ... فعال بودهاند. آنها همواره سعی داشتهاند با تأسی از سیره و رفتار الگوی زنان عالم حضرت فاطمه (س) به معنای واقعی مسئولیت یک زن را در ابعاد مختلف ادا کنند. حضور زنان در پیروزی انقلاب اسلامی و 8سال دفاع مقدس نمودی از نقشآفرینی و تاثیرگذاری زنان شجاع، صدیق، قانع، ساده زیست، مبارز و ظلم ستیز ایرانی است.
امسال هم که بنا به فرمایش مقام معظم رهبری سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» نامگذاری شد، زنان پر رنگ تر از قبل در این عرصه نقش آفرینی خواهند کرد.
بنا به گفته مشاور امور بانوان استاندار یزد «بیش از 90 درصد بانوان یزدی شاغل نیستند» که لازم است برای جامعه عمل پوشاندن به شعار سال وارد عرصه شده و نقشآفرینی کنند.
اینکه برخی مواقع نقش بانوان در خانه نادیده گرفته میشود و زحمات فراوان ناشی از خانهداری و همسرداری نادیده گرفته میشود، درست نیست؛ چرا که خداوند بزرگترین مسئولیت بانوان را همسرداری و تربیت فرزند قرار داده است، چه بسا افرادی که کارهای خانه را کامل به دوش زن خانه میگذارند در حالی که میتوان با تقسیم کارهای خانه به زن فرصت داد تا بیشتر در جامعه حضور یابد و زمانی را برای شناسایی و به کار گیری پتانسیلهای خود بگذارد.
فخرالسادات خامسی در باره نقش زن در اقتصاد مقاومتی در حوزه خانواده میگوید: «نقش محوري زنان در خانواده بهعنوان مديران خاموش خانه و خانواده و كانون زندگي خانوادگي هم در بيان و سخن و رهنمودهاي خود و هم در زندگي عملي خود میتواند در هدايت افراد خانواده به سمت تحقق هدف مهم اقتصاد مقاومتي بسيار مؤثر باشد.»
البته اینکه زنان مدیران خاموش خانه و خانوادهاند و میتوانند در خانواده خود «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» را پیاده کنند به جای خود؛ اما پتانسیل بانوان بویژه زنان یزدی بالاتر از این بوده و آنان میتوانند با برنامه ریزی و مدیریت در کنار اداره خانه و خانواده و انجام نقش خطیر همسری و مادری گام در جهت کمک به جامه عمل پوشاندن به شعار سال بردارند.
از آن جهت به پتانسیل بالای بانوان اشاره شد؛ که نمود آن را در حضور بانوان به عنوان کارآفرین در جامعه به وفور میبینیم.هستند بانوانی که یک تنه و بدون همسر بار زندگی را بر دوش میکشند و از عهده اداره کردن خانه، فرزندان و تامین معاش به خوبی برمیآیند؛ بنابراین نباید بانوان خود را در یک مقوله محصور کنند و لازم است از توانایی هایی که خداوند در وجود زنان قرار داده است، بهترین استفاده را داشته باشند.
آنان میتوانند با کسب مهارت، مشاوره و آموزش به کسب درآمد بپردازند و در نهایت با برنامهریزی، استفاده از توانمندیها، توکل و ایمان به خداوندبه موفقیت دست یابند.
شناسایی و معرفی زنان توانمند و موفق توسط رسانهها باعث الگوسازی در این زمینه شده و زنان بیشتر متوجه خواهند شد که با تکیه بر توانایی خود و با حفظ اعتماد به نفس در کنار موفقیت در مدیریت خانواده میتوانند به بانویی پیروز و سربلند در زمینه اقتصاد تبدیل شوند.
انتهای پیام/