ID : 38382024
ساخت "هاون الکتریکی" توسط مخترع یزدی/بی توجهی مسئولین نیز مخترع یزدی را دلسرد نکرد
بُرنامنش جوان مبتکر یزدی موفق به ساخت رآکتور با کاربری آزمایشگاهی جهت سنتز مواد آلی (هاون الکتریکی) شد.
به گزارش یزدرسا؛ احمد بُرنامنش از سن ۱۴ سالگی پژوهش و اختراع را آغاز کرد. وی در چهار دوره از جشنواره خوارزمی شرکت کرد و سه دوره به مرحله کشوری راه یافت. وی نوآور برتر سال ۹۶ در پارک علم و فناوری شد و چندین ثبت اختراع را در کارنامه خود دارد.
بُرنامنش اخیراً در فدراسیون بین المللی مخترعین(IFIA) در ژنو سوئیس نیز عضویت یافت.
ساخت رآکتور با کاربری آزمایشگاهی جهت سنتز مواد آلی یکی از اختراعات اوست که در جشنواره جوان خوارزمی نیز حائز رتبه برتر شده است. او در سن ۱۸ سالگی یک شرکت به ثبت رساند و شروع به تولید این اختراع که در آزمایشگاه ها کاربرد دارد کرد. هم اکنون فرآیند تحقیق و توسعه این دستگاه همچنان ادامه دارد.
وی در مصاحبه با خبرنگار یزدرسا؛ در تشریح کارکرد این دستگاه عنوان کرد: این رآکتور در واقع یک واکنش دهنده شیمیایی مواد در حالت جامد با جامد با قابلیت تنظیم دما است که در آزمایشگاه ها کاربرد دارد.
بُرنامنش اظهار داشت: تا پیش از این برای انجام فرآیندهای شیمیایی می بایست مواد توسط هاون های چینی و سنگی بعضاً تا یک ساعت سابیده می شد تا فرآیند مورد نظر انجام بشود که امری بسیار طاقت فرسا و زمان بر بود. ولی این دستگاه به صورت اتوماتیک این کار را انجام می دهد.
این جوان مخترع بیان کرد: برای انجام این پروژه حدود ۴ سال کار شده و از دانشگاه یزد نیز تاییدیه دستگاه اخذ شده است. خوشبختانه تا کنون یک فاز طرح به تولید رسیده و مقدمات تولید فاز بعدی در حال انجام است.
وی اذعان داشت: متاسفانه تا کنون حمایت مسئولین کم بوده که همین امر می تواند موجب دلسردی و نا امیدی جوانان و مبتکران شود.
بُرنامنش با تاکید بر اینکه ناملایمات او را از ادامه مسیر دلسرد نکرده افزود: برنامه های بعدیم این است که کسب و کار خود را گسترش بدهم و ایده هایی که برای اختراعات بعدی ام دارم را عملی کرده و به انجام برسانم.
وی با اشاره به وجود واحدهای تولید کاشی و سرامیک فراوان در استان یزد اظهار کرد: در حال حاضر بر روی یک دستگاه آنالیز فرکانس ایجاد شده بر روی بتن ها کار می کنم که در صنایع سیمان سازی، کاشی و سرامیک و معادن کاربرد دارند.
انتهای پیام/
summary-address :