سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده استان یزد رونمایی شد
به گزارش یزدرسا، فاطمه دانشیزدی در آیین گرامیداشت روز ملی خانواده که در باغ دولت آباد یزد برگزار شد، اظهار داشت: خانواده مهمترین ساختار گروهی و زیربنای شکلگیری سایر بخشهای اجتماعی است که اثربخشی چشمگیری برای سایر بخشها به همراه دارد.
وی تصریح کرد: با توجه به فضای امروز که برخی آسیبهای اجتماعی به ویژه جریانات برآمده از ارتباطات مجازی جریان زندگی و مولفههای فرهنگی را به شدت تحت تاثیر قرار داده، توجه به کانون خانواده و ایمنسازی و توانافزایی این نهاد از اهمیت بالایی برخوردار است و تک تک اعضای جامعه و نهادهای آموزشی، فرهنگی و اجتماعی باید نسبت به این موضوع احساس مسئولیت داشته باشند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری یزد ادامه داد: در این مسیر دفتر امور بانوان و خانواده استانداری یزد با رویکرد خانواده، مشارکت و نشاط اجتماعی برنامههای خود را با همکاری سایر نهادهای فرهنگی هدفگذاری کرده است که برای تحقق نتایج موثر نیازمند همراهی مردمی، احساس مسئولیت همگانی و نقش آفرینی سازمانهای مردم نهاد و رسانه در موضوعات مختلف است.
وی ادامه داد: این روند باید شکل بگیرد تا جریانسازی نسبت به تحکیم و تقویت بنیاد خانواده به عنوان اصلی چند بعدی مورد توجه تک تک اعضای جامعه قرار گیرد و بتوانیم در برابر آسیبهای اجتماعی به شکلی مقاوم و بر اساس توان و اراده جمعی عمل کنیم.
دانش یزدی افزود: بدون شک درصد بالایی از برنامههای فرهنگی و اجتماعی باید در قالب خانوادگی به سمت اجرایی شدن حرکت کنند و در این میان حقوق شهروندی، حقوق کودک و خانواده و ارزشهای برآمده از سبک زندگی اسلامی نیازمند توجه هر چه تمامتر هستند تا با حساسسازی و مسئولیتپذیری جامعه نسبت به این موضوع بتوان در مسیر مناسبی به نتایج کاربردی دست پیدا کرد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری یزد افزود: با توجه تهدیدهای برآمده از آسیبهای اجتماعی که اغلب کانون خانواده را نشانه گرفتهاند، یکی از مهارتهایی که سبب میشود افراد بتوانند با دشورایهای زندگی به درستی مواجه شوند تاب آوری است.
وی از رونمایی سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده استان یزد خبر داد و گفت: این سند در هفت محور طراحی شده و در واقع برای آماده شده که اینکه بتواند سیاستها و راهبردها را در حوزه خانواده برای دستگاههای اجرایی و دولتی و در کنار آن سازمانهای مردم نهاد، رسانهها و سایر بخشهای جامعه داشته باشد.
مدیرکل زنان و خانواده استانداری یزد ادامه داد: در واقع این مهارت اشاره میکنند که یک فرد چگونه این قابلیت را پیدا میکند که با ناملایمات زندگی در قالبی صحیح و موثر برخورد کند.
دانش یزدی عنوان کرد: برای تجهیز تمام اعضای یک خانواده به ظرفیت تابآوری ضروریست گفتمان، برنامهریزی و سیاستگذاری به سمت مهارت آموزی و جایگزین توانمندی به جای شعار حرکت کند و خصوصیتها وتوانمندیهایی که فرد را قادر میسازد با سختیها، مشکلات و چالشها سازگار شود و بر رویدادهای پراسترس غلبه کند از طریق نهادهای آموزشی و فرهنگی به تمام بخشها ترسی یابد تا خانوادهای مقاوم، توانمند، انعطافپذیر و پویا را در جامعه شاهد باشیم.
انتهای پیام/