شوری آش سیاهنمایی علیه گذشته و اذعان معاون اول رئیسجمهور به فساد در دولت یازدهم
به گزارش یزد رسا به نقل از عصرسیاست؛ تخریب و سیاهنمایی بیحد وحصر نسبت به اقدامات و عملکرد دولت قبل یکی از مشخصههای اصلی دولت یازدهم محسوب میشود. مسئله ای که در این سه سال وقت قابل توجهی از عمر دولت یازدهم را به خود اختصاص داده و دولتیها در هر سطحی از هر فرصتی برای سیاهنمایی و هجمه به گذشته استفاده کردهاند. این هجمهها که ناشی از کینههای شدید مسئولان دولت یازدهم نسبت به دولت قبلی است به قدری شدت دارد که مسئولان و ارتش رسانهای دولت در نسبت دادن هیچگونه مسئله و رخداد منفی به دولتی قبل دریغ نکردهاند و در این زمینه به هر مقدار که توانستهاند سیاهنمایی کردهاند.
البته تخریب و سیاهنمایی گذشته علاوه بر اینکه ناشی از کینههای مسئولان دولت یازدهم نسبت به مسئولان دولت قبل است؛ نوعی استراتژی از سوی دولت یازدهم نیز محسوب میشود. در واقع دولت فعلی از همان آغاز روی کار آمدن، بنای خود را بر این گذاشت تا با هجمه به گذشته، برای ناکارآمدیهای خود بهانهتراشی کند و بدینشکل گذشته را عامل کوتاهیها و بیعرضگیهای خود معرفی کند. اما دولتیها در این مسیر به قدری زیادهروی کردند که اگر در روزهای آینده شاهد این باشیم که رسانههای حامی دولت، برجام را هم نتیجهی دولت قبل بخوانند، چیز عجیبی نخواهد بود. در واقع انتساب هر گونه معضل و رخداد منفی به دولت قبل از سوی دولت یازدهم به یک قاعده تبدیل شده و آنها بیربطترین رخدادها به گذشته را هم سعی میکنند نتیجهی عملکرد دولت قبلی عنوان کنند.
یکی از مواردی که رسانههای اصلاحطلب و حامی دولت سعی کردند به دولت گذشته منتسب کنند، بحث فساد در بنیاد شهید و بانک دی بود، اما این دروغپردازی اصلاحطلبان و دولتیها در حدی بود که اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیسجمهور هم نتوانست نسبت به واقعیت بانک دی و فساد رخ داده در دولت یازدهم بیتفاوت باشد. وی چند روز قبل در نشست شورای اداری استان بوشهر در رابطه با وجود فساد در دولت گفت: «وقتی میگوئیم در گذشته تخلف و فساد بوده معنایش این نیست که امروز دیگر تخلفی وجود ندارد اما وقتی فسادی به گوش دولتمردان میرسد، سریع واکنش نشان میدهیم و برای هیچکس در مبارزه با فساد خط قرمز قائل نیستیم؛ وقتی در مبارزه با فساد گفتیم که این فرد دوست و هم خط من است و برای برخورد با او خط قرمز قائل شویم، آن وقت فساد سیستمی خواهد شد. به محض اعلام خطا در این بانک (دی) دولت تصمیم گرفت مدیر آن را برکنار کند. دولت در پیگیری حقوق مردم کوتاه نخواهد آمد و در مسئله صندوق فرهنگیان نیز که متعلق به صدها هزار نفر از فرهنگیان کشور است اگر کسی تخلفی کرده باید با آن برخورد شود. دولت و نهادهای کشور باید به مردم اطمینان بدهند که نسبت به مفاسد حساسیت دارند و با آنها برخورد خواهند کرد.» در واقع همین که معاون اول رئیسجمهور حاضر شده فساد بانک دی مربوط به دولت یازدهم و همچنین فساد صندوق فرهنگیان را بپذیرد و این بار سعی نکرده این را مسئله را به دولت قبل نسبت دهد، نشان میدهد آش دروغپراکنی و سیاهنمایی نسبت به دولت قبلی خیلی شور شده است.
نویسنده: ارسلان پورذهبی