ضرورت الگوپذیری زنان یزدی از حضرت زینب(س) برای مقابله با هجمههای فرهنگی
به گزارش یزدرسا، رقیه کفیل الناس مسئول هیئت پیروان عترت یزد در گفتگو با خبرنگار یزدبانو؛ ضمن تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) با اشاره به نقشآفرینی حضرت زینب (س) در کربلا اذعان کرد: حمایت از امام سجاد (ع)، سرپرستی کاروان اسراء و پیامرسانی عاشورا سه رسالت بزرگ حضرت زینب (س) بعد از شهادت امام حسین (ع) بود.
وی با بیان اینکه انجام رسالت حضرت زینب (س) باعث تداوم فرهنگ عاشورا طی 14 قرن متمادی شد، تصریح کرد: حضرت زینب (س) دومین الگوی زن مسلمان است و زن جامعه ما بهواسطه نقش برجستهای که در تربیت دارد باید از این بانوی اسوه و مقاومت الگو بگیرند.
کفیل الناس زن را معلم اول و تأثیرگذار انسان عنوان کرد و افزود: با توجه به هجمههای فرهنگی که دشمن وارد میکند؛ میطلبد که بانوان ایرانی به تأسی از حضرت زهرا (س) و حضرت زینب (س) به ایفای نقش بپردازند.
این فعال فرهنگی با اشاره به دو مرحلهای بودن واقعه کربلا اذعان کرد: قیام امام حسین (ع) و یارانشان بر علیه ظلم و ستم و در نهایت شهادت ایشان مرحله اول واقعه کربلا بود و مرحله بعد که ارزش آن کمتر نیست و باعث تداوم فرهنگ عاشورا شد، پیامرسانی و زنده نگهداشتن نهضت حسینی بهواسطه رشادتها و افشاگریهای حضرت زینب (س) بود.
وی شناخت مکتب بزرگ عاشورا را برای درک «کربلا در کربلا میماند اگر زینب نبود» ضروری عنوان کرد و افزود: حضور قوی مؤثر زنان در نهضت کربلا و پیوند آنان با ولایت راز ماندگاری نهضت عاشورا است.
کفیل الناس حضور زنانی چون همسر زهیر بن قین بجلی و مادر وهب مسیحی در واقعه کربلا و تأثیرگذاری آنان را یادآور شد و تصریح کرد: آموزش صبر و بردباری، پیامرسانی و افشاگری واقعه کربلا به جهانیان، حفظ ارزشها و کرامت انسانی و مدیریت در نهضت عاشورا بهواسطه حضور زنان نشان داده شد.
مسئول هیئت پیروان عترت یزد با بیان اینکه حضرت زینب (س) بلافاصله پس از عاشورا در مقابل تحریف نهضت حسینی ایستاد خاطرنشان کرد: بانوان بهعنوان نیمه تأثیرگذار بر روی نیمه دیگر جامعه باید با مطالعه قوی در مورد نهضت حسینی و بازگویی آن در مقابل هجمههایی که به واقعه کربلا، آدابورسوم مربوط به آن وارد میشود، به مبارزه برخیزند.
انتهای پیام/ش