ID : 21243874
سرپرست جدید دانشکده پیراپزشکی ابرکوه مطرح کرد

علت ضعف بهداشت و درمان ابرکوه؛ بعد مسافتی از مرکز استان و نامه نگاری مردم به مسئولین رده بالا!


سرپرست جدید دانشکده پیراپزشکی ابرکوه گفت: باید تعدادي از ردیف های خالی علمی این دانشکده، با پزشکان متخصص پر شود، تا گام موثری در پیشرفت پزشکی ابرکوه برداشته شود.

به گزارش یزدرسا؛ دکتر علیرضا اسماعیلی سرپرست جدید دانشکده پیراپزشکی شهرستان در گفتگوی اختصاصی با سرو ابرکوه اظهار کرد: متولد سال 1351 و فارغ التحصیل پزشکی عمومی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز می باشم. تخصص را در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گرفته و از سال 1390 وارد دانشگاه علوم پزشکی یزد شدم و به عنوان هيات علمي دانشگاه مشغول به كار ميباشم.

اسماعیلی خاطر نشان کرد: در دانشگاه علوم پزشکی یزد، گروه طب اورژانس دانشكده پزشكي را راه اندازی کردم و مدیریت آن بر عهده‌ام می‌باشد و همچنین در حال حاضر همزمان علاوه بر سرپرستی اورژانس بیمارستان شهید رهنمون به عنوان سرپرست جدید دانشکده پیراپزشکی ابرکوه انتخاب شدم.

وی افزود: دانشکده پیراپزشکی ابرکوه از برکات سفر مقام معظم رهبری به ابرکوه است که در سال 89، با رشته‌های کاردانی فوریت‌های پزشکی ویژه برادران و كارشناسي بهداشت محیط، بهداشت حرفه‌ای و اتاق عمل به بهره برداری رسید.

 


تثبیت 4 رشته فعلی دانشکده از اهداف سرپرست جدید
اسماعیلی ضمن بیان اینکه تثبیت این چهار رشته از اهداف اولیه اوست، گفت: روسای پیشین زحمات زیادی برای این دانشکده كشيدند تا 5 الی 6 ماه آینده اولویت اول ما تثبیت این رشته‌ها وبعد از ان گسترش رشته هاي جديد مي باشد.

این مقام مسئول در خصوص میزان آشنایی خود با شهرستان ابرکوه، ابراز کرد: تا قبل از این فقط از شهر ابرکوه، گذر می کردم اما امیدوارم تا مدتی که اینجا مشغول هستم چنان مثمر ثمر باشم، که مردم از من راضی باشند.

وی در ادامه با اشاره به عمده اهداف آموزشی خود در این دانشکده تصریح کرد: تعداد 260 دانشجو در این فضای علمی مشغول به تحصیل هستند و اولین برنامه در حوزه آموزشی دانشکده، مصوب كردن گروه ها در شوراي آموزشي دانشگاه و به تبع آن تعیین مدیر گروه های رشته های دانشکده بود که مشخص و معرفی شدند. همچنین معاون آموزشی و معاون پژوهشی دانشکده نیز معرفی شده‌اند.

سرپرست جدید دانشکده پیراپزشکی برنامه خاص خود را پویایی علمی- تحقیقاتی عنوان و تاکید کرد: قدم بعدی در این حوزه، راه اندازی مرکز تحقیقاتی دانشجویی است، که ساختار فیزیکی آن در نظر گرفته شده و از 15 تیرماه پس از پايان امتحانات کار آن آغاز می شود.


دو منو كردن غذاي دانشجويان از سال تحصيلي جديد
وی ضمن تاکید بر رسيدگي به وضع ظاهر دانشكده در آینده نزدیک، افزود: در حوزه رفاهی دانشجویی، راه اندازی خوابگاه های جدید دانشجویی پسران نیز در دستور کار است؛ که نامه نگاری های آن صورت گرفته و پیگیری های لازم را در استان انجام خواهیم داد. ازجمله اقدامات دیگر دو منو كردن غذاي دانشجويان از سال تحصيلي جديد مي باشد.


اسماعیلی عنوان کرد: راه اندازی ساختمان دانشکده از دیگر برنامه هایی است که در دستور کار قرار دارد. چرا که ساختمان فعلی دانشکده متعلق به آموزش و پرورش است و ساختمان جدید به صورت کاملتر باید احداث شود.

وی بهره مندی از فوائد این فضای علمی در سطح شهرستان را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: تصمیم بر این است که تعدادي از ردیف های خالی علمی در این دانشکده با پزشکان متخصص مانند پزشکان حلق و بینی و یا جراح عمومی و... پر شود، تا گام موثری در پیشرفت پزشکی شهرستان و خدمت رساني به مردم  باشد.


علت ضعف بهداشت و درمان ابرکوه؛ بعد مسافتی از مرکز استان و نامه نگاری مردم به مسئولین رده بالا
اسماعیلی بیان کرد: متاسفانه ابرکوه در زمینه بهداشت و درمان نسبت به شهرستان های دیگر محروم تر است، که بعد مسافتی شهرستان از مرکز استان یکی از عمده ترین علت آن است و باید با برنامه ریزی و تعامل مردم با مسئولین آن را حل کرد.

سرپرست دانشکده پیراپزشکی، بهره مندی از پتانسیل خیرین در ابرکوه با هدف تامین هزینه های تحصیلی دانشجویان علوم پزشکی را، یکی از بهترین راه های توسعه و پیشبرد وضعیت بهداشتی شهر برشمرد.

وی در پایان تاکید کرد: متاسفانه یکی دیگر از علل ضعف این شهرستان در حوزه درمانی، نامه نگاری های مردم به مسئولین رده بالای کشور است، که باعث می شود تا پزشکانی که به این شهر می آیند دچار دلسردي شده و ماندگاری زیادی نداشته باشند و امیدوارم بتوانیم با همكاري مسئولين و همکاری مردم شهرستان، این مسائل حل شود.


انتهای پیام/ک




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.