عناصری از داعش که فارسی حرف می زنند / تمرکز این افراد در شهر موصل
به گزارش یزد رسا به نقل از پارس نیوز،گروه تروریستی داعش روز دوشنبه 19 خرداد «موصل» مرکز استان نینوا را پس از یک نبرد محدود به تصرف کامل خود درآورد كه البته سه روز بعد مجددا ارتش عراق به كمك نيروهاي مردمي موفق به بازپس گيري آن شد اما در اين ميان از نكات جالب گزارش شده تعدادي افراد فارسي زبان در ميان عناصر داعش بود.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي «پارس»، شهر موصل که در حدود 400 کیلومتری شمال بغداد واقع شده دارای ترکیب جمعیتی کردی- سنی است و از آغاز بحران عراق در سال 1382 به مرکز اصلی تحرک گروههای تروریستی تبدیل شد و از این رو طی چند سال اخیر، دولت عراق در هیچ زمانی بر شهر موصل و استان نینوا سیطره واقعی نداشتند. برخي عناصر ميداني ارتش عراق و نيروهاي مردمي(كه از كردها و سني ها بودند) گزارش دادند كه بعضا در «رديابي بيسيمي» عناصر داعش، برخي از افرادي كه در رده هاي بالا به گروه تروريستي داعش كمك مي كردند با زبان فارسي سخن مي گفتند.
جمع بندي گزارش ها و نحوه برخورد افراد فارسي زبان در ميان داعش نشان مي دهد احتمالا اين افراد از گروهك منافقين هستند. اين منابع احتمال مي دهند منافقين پس از كمك به تروريست ها در سوريه، به تروريست ها در عراق نيز سرويس ويژه اي داده است و بعضا رابط يكي از دستگاههاي اطلاعاتي منطقه با اين گروه تروريستي بوده است.
البته برخي منابع نيز معتقدند برخي عناصر گروهكهاي تروريستي شرق كشور نيز با همراهي منافقين به داعش پيوسته اند.
لازم به ذكر است چند روز پيش نيز يك منبع امنیتی آگاه در عراق فاش کرد که تعدادی از اعضای گروهک تروریستی نفاق به گروه تروریستی داعش پیوسته اند.
این منبع تاکید کرد که «سلیم الجبوری» رئیس کمیسیون حقوق بشر پارلمان عراق با سوء استفاده از جایگاه خود تعدادی از افراد گروهک تروریستی نفاق را با خانواده های خارج شده از شهر فلوجه همراه کرده تا به مناطق مورد نظر خود برسند.
این منبع تاکید کرد که تروریست های مذکور به عنوان آوارگان جنگ علیه تروریسم در فلوجه با آنان همراه شده و به گروه تروریستی داعش پیوسته اند.
عناصر نفاق بيشتر در شهر موصل متمركز بوده اند و هنوز از اينكه در كدام منطقه از مناطق مورد تصرف داعش هستند اطلاع جديدي در دسترس نيست.
مسئولین استان نينوا به مركزيت موصل، عمدتا از میان دو گروه وابسته به حزب اسلامی به رهبری ایاد سامرایی که دارای گرایش اخوانی است و جبهه گفتوگوی میهنی به رهبری صالح مطلک انتخاب شدهاند. این در حالی است که این دو حزب همواره متهم بودهاند که با تروریستها علیه دولت مرکزی عراق همکاری میکنند کما اینکه به همین دلیل طارق الهاشمی رهبر سابق حزب اسلامی از سوی یک دادگاه در عراق به اعدام محکوم شد ولی با حمایت سه کشور ترکیه، قطر و عربستان از مهلکه گریخت.
Related Assets:
- در صورت اعلام نیاز، ایران حتی هواپیمای بدون سرنشین به عراق میدهد/ اتاق فرماندهی جنگهای نیابتی در کاخ سفید است
- عناصری از داعش که فارسی حرف می زنند / تمرکز این افراد در شهر موصل
- جنگندههای مسلح آمریکایی کاری با داعش ندارند !
- جنایت هولناک داعش در تکریت
- پای «منافقین» هم به میز مذاکرات هسته ای باز شد!
- یک سناتور فرانسوی طرفدار منافقین وارد ایران شد
- آماده همكاري با همرزمان رسانهاي خود در عراق و سوريه هستيم
- برادرم، مرتضی به مجاهدین گفت: شما منافق هستید نه مجاهد! /تهرانی، شکنجهگر معروف ساواک آرزوی شکنجه برادرم را به گور برد!
- دستگیری شماری از تروریستها پیش از نفوذ به کربلا / کشتهشدن مسئول نظامی داعش در شمال تکریت
- منافقین با «سوسن و ثریا» بدنبال فتح تهران بودند
- تصاویر منتشرنشده از اردوگاه منافقین
- گفتگو با دختر یکی از فرماندهان منافقین در عملیات مرصاد/ پدری که خانواده اش را به وعده استانداری کرمانشاه فروخت