ID : 10401977

عیب می جمله چو گفتی، هنرش نیز بگو


اگرچه با تدابیر رهبر فرزانه انقلاب و پشتیبانی عالمان بصیر و مجاهد و هوشیاری ملت بزرگ ایران، پرده‌های فتنه یک پس از دیگری به کنار رفت و واقعیت عریان فتنه و فتنه‌گران با درایت و شرح‌صدر بی‌نظیر رهبر دوراندیش نظام، به خوبی در معرض قضاوت همگان قرار گرفت؛ اما همچنان برخی از عناصر فعال سیاسی علیرغم بیزاری درونی از فتنه‌گران، حاضر به اعلام برائت صریح از آنان نشده‌اند.

فتنه 88 را با توجه به دامنه و ابعاد آن، پیچیده‌ترین فتنه پس از انقلاب نامیده‌اند؛ چه‌این‌که قدرت‌طلبی و باج‌خواهی کسانی که زمانی در زمره مسؤولان ارشد نظام به شمار می‌آمدند، چنان گردوغباری از فتنه را به‌ویژه در روزهای آغازین گستراند، که چشم‌های بسیاری را از دیدن واقعیت‌های پشت صحنه بازداشت و افراد فراوانی را در دوراهی‌ تعیین‌کننده حق و باطل، سرگردان نمود.

 

اگرچه با تدابیر رهبر فرزانه انقلاب و پشتیبانی عالمان بصیر و مجاهد و هوشیاری ملت بزرگ ایران، پرده‌های فتنه یک پس از دیگری به کنار رفت و واقعیت عریان فتنه و فتنه‌گران با درایت و شرح‌صدر بی‌نظیر رهبر دوراندیش نظام، به خوبی در معرض قضاوت همگان قرار گرفت؛ اما همچنان برخی از عناصر فعال سیاسی علیرغم بیزاری درونی از فتنه‌گران، حاضر به اعلام برائت صریح از آنان نشده‌اند.

 

در این میان، به‌رغم این‌که تاکنون بسیاری از اعضای برجسته دولت یازدهم حاضر نشده‌اند موضع صریحی در محکومیت سران فتنه بگیرند، رئیس‌ شورای نهاد فرهنگی ریاست جمهوری مواضع مناسبی در محکومیت فتنه 88 و به تبع، موسوی و کروبی اتخاذ کرده است.

 

حجت‌الاسلام سیدرضا اکرمی که برای شرکت در مراسم بزرگداشت حماسه 9دی به یزد سفر کرده، در گفت و گو با «یزد رسا» با اشاره به حوادث سال 88، تصریح کرده است: «این آقایان دچار غفلت، غرور، هوای نفس و اطرافیان ناباب بودند.»

 

وی که زمانی از حامیان میرحسین موسوی بوده است، با زیر سؤال بردن فتنه‌انگیزی وی قبل از پایان شمارش آرا افزوده است: «زمانی که آرا شمارش نشده و شورای نگهبان هنوز شکایات را دریافت نکرده، بر چه اساسی یک نفر باید در مصاحبه بگوید: بر اساس گزارش‌ها از همه‌جا ما پیروزیم؟!»

 

این یار نزدیک رئیس دولت یازدهم همچنین با اشاره به مهدی کروبی در سخنانی جالب گفته است:«کروبی که با توجه به تعداد رای اصلا نباید ادعایی داشته باشد.»

 

وی همچنین در سخنان خود در مراسم بزرگداشت 9دی تصریح کرد: مردم در روز 9 دی به صحنه آمدند و فتنه‌گری سال 88 را به زباله دان تاریخ فرستادند.

 

اهمیت مواضع حجت‌الاسلام اکرمی از این روست که از یک سو، وی از نزدیکان رئیس دولت یازدهم به شمار می‌آيد و ازسوی دیگر، بسیاری از نزدیکان دولت کنونی، به دلایلی از جمله همسویی با فتنه یا واهمه از برخی پیامدها و هجمه افراطیون، حاضر به موضع‌گیری صریح علیه فتنه‌گران 88 نشده‌اند.

 

همچنین فراموش نمی‌کنیم که یکی از دلایل استیضاح و برکناری فرجی دانا-وزیر سابق علوم، تحقیقات و فناوری- همسویی وی با جریان فتنه و انتصاب فعالان و عناصر مؤثر در فتنه در برخی پُست‌های مهم بوده است.

 

نکته قابل توجه دیگر این‌که حجت‌الاسلام اکرمی چندی پیش نیز در گفت‌وگو با شبکه اطلاع‌رسانی «دانا»، در موضعی منطقی به صراحت از سران فتنه خواسته بود برای برداشته شدن حصر، از اقدامات گذشته خود توبه کنند، تا رهبری و مردم نسبت به آن‌ها تصمیم بگیرند؛

موضعی که با واکنش تند خانواده یکی از سران فتنه روبرو شد و آن‌ها در توهین‌نامه‌ای، رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری را بوق تبلیغاتی جریان سرکوب‌گر(!) نامیدند!

 

البته حجت‌الاسلام اکرمی در ماجرای ردّ صلاحیت آقای هاشمی در سال 92 نیز مواضع مناسبی اتخاذ کرده و در واکنش به آن گفته بود:

بنده در چارچوبی که قانون اساسی تعیین کرده است، نظر شورای نگهبان را فصل‌الخطاب می‌دانم و هیچ نقد و انتقادی به شورای نگهبان ندارم.

 

به هر روی از باب«عیب مِی جمله چو گفتی، هنرش نیز بگو» و  فارغ از انتقادهای فراوان به دولت یازدهم، قدردانی از مواضع اصولی صاحب‌منصبان نیز از جمله وظایف آحاد جامعه به شمار می‌آید. امید آن‌که محکومیت صریح فتنه 88 و پای‌بندی به «خط قرمز»بودن آن به همه برجستگان دولت محترم تسرّی یابد و بلندپایگان دولت، همواره در گفتار و کردار، بیزاری از فتنه و فتنه‌انگیزان 88  را سرلوحه خویش قرار دهند.

نویسنده: فائزه شورکی




summary-address :
Your Rating
Average (1 Vote)
The average rating is 5.0 stars out of 5.


مهدی
سلام
در سخنرانی صبح ایشان هم که چاپ کرده بودید مثل همین مصاحبه چرا ایشان نامی از فتنه و موسوی و کروبی و سایرین به عنوان فتنه گر نبردند
این که حرف بدی نیست
شما باید هوشیارتر باشید
+1 (1 Vote)
Posted on ۱۳۹۳/۱۰/۹ ۲۳:۳۲.